همه در خاورمیانه علیه سوریه؛ هدف سقوط مقاومت

در همین راستا، آمریکا و سعودی در خاورمیانه، پا را فراتر از این مرحله گذاشته و در حال شکل دادن به مسیر اعتراضاتی در سوریه هستند که بر پایه آن، قالب موازنه های استراتژیک به سود رژیم صهیونیستی در منطقه تغییر کند که اگر آمریکا و سعودی ها در این نقشه توفیق یابند، آنگاه به روشنی می توان گفت...
کد خبر: ۱۶۱۲۵۲
|
۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۱ 26 April 2011
|
28354 بازدید
|
سرویس بین الملل ـ نشانه های حضور پشت پرده آمریکا و دولت های هم پیمانش در خاورمیانه در مقایسه با ماه های اولیه قیام های مردمی، اکنون بیش از هر زمان دیگری در تحولات سیاسی کشورهای عربی دیده می شود.
 
به گزارش «تابناک»، پس از تحولات تونس و مصر، آمریکا به سوی مهندسی تحولات پس از اعتراضات در تونس و مصر حرکت کرد و در مناطق دیگر از جمله لیبی، بحرین و یمن وارد معرکه اصلی شد تا اشتباه سیاسی و امنیتی در مصر و تونس را مرتکب نشود.

از همین روی، آمریکا چشم خود را به روی سرکوب، قتل و قلع و قمع جامعه مدنی شیعه و مخالفان نظام سیاسی آل خلیفه بست، آنگاه با حمایت از عملیات نظامی ناتو در لیبی به انحراف سیاسی جنبش مردم لیبی دامن زد و سپس در یمن، از سرنگونی علی عبدالله صالح توسط مخالفان جلوگیری کرد تا زمام تغییر سیاسی در این کشور بر پایه اشتهای کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و به ویژه عربستان صورت گیرد.
 
بنا بر این گزارش، آمریکا با این سیاست خود از بحرین «زندانی بزرگ» برای مخالفان و به ویژه شیعیان این کشور ساخت تا تداعی کننده زندانی ساختن تاریخی مردم لیبی در صحرای این کشور در عهد استعمار ایتالیا باشد.

آمریکا از لیبی اما سرزمینی سوخته ساخت تا هر نیروی خارجی که وارد آن می شود، فرشته نجات لقب گیرد و در لیبی همان کاری را کنند که اکنون با ذخایر بزرگ نفتی عراق می کنند و از یمن نیز کشوری ساخت که سازماندهی و مهندسی مطلق آن در ترسیم سرنوشت و آینده نظام سیاسی از دست مردم بیرون شود.

در همین راستا، آمریکا و سعودی در خاورمیانه، پا را فراتر از این مرحله گذاشته و در حال شکل دادن به مسیر اعتراضاتی در سوریه هستند که بر پایه آن، قالب موازنه های استراتژیک به سود رژیم صهیونیستی در منطقه تغییر کند که اگر آمریکا و سعودی ها در این نقشه توفیق یابند، آنگاه آشکارا می توان گفت، نقشه سیاسی خاورمیانه در برابر اسرائیل و البته به سود صهیونیست ها تغییر خواهد کرد.

بر این اساس، درست به همین دلیل است که همه نیروهای سیاسی، امنیتی و نظامی منطقه خاورمیانه از لبنان تا افغانستان، باید در برابر این پروژه شوم صف آرایی کرده و مانع تحقق اهداف آمریکا، اسرائیل و پادشاهی سعودی در سقوط تنها نظام عربی حامی مقاومت اسلامی در لبنان و فلسطین شوند.

از سویی، در کنار سیاست هایی به نام «اهرم شمشیر جامعه بین الملل» که هر از چند گاهی علیه کشورهای حامی مقاومت در خاورمیانه شکل می گیرد، این بار غول رسانه ای هم «عربی ـ آمریکایی» از همه ظرفیت های خود برای سقوط نظام سیاسی سوریه بهره می برد و برای نخستین بار است که دیده می شود، دو شبکه تلویزیونی «العربیه و الجزیره» هم پای هم و بدون هیچ گونه مرزبندی، وارد بازی «سقوط نظام سیاسی سوریه» شده اند.

در واقع، هر دو شبکه خبری، بدون استثنا و با همه توان شمشیر را برای سوریه از رو بسته و بدون درنگ مردم را به حضور در خیابان ها فرا می خوانند و از هر وسیله ای، راست یا دروغ در این راه استفاده می کنند.
 
در این باره، فضاحت و رسوایی پشت پرده یکی از برنامه های سیاسی «الجزیره» ـ این فیلم روی بسیاری از سایت های عربی قرار گرفته و تصاویر نشان می دهد که توسط برخی از کارمندان الجزیره به بیرون سرایت کرده است ـ که در آن «عزمی بشاره»، یکی از نمایندگان سابق عضو پارلمان اسرائیل، از مجری برنامه وقت بیشتری برای سخن گفتن علیه دولت سوریه می خواهد و خواستار وارد نشدن به مباحث بحرین می شود؛ بنابراین، شکی برای بینندگان این شبکه تلویزیونی باقی نگذاشته که این شبکه، وارد بازی استفاده از رسانه های خبری برای سرنگونی حاکمیت های سیاسی شده است.
 
انتقادات آتشین «عزمی بشاره» علیه حاکمیت سیاسی سوریه و سابقه مشخص وی در عضویت در پارلمان اسرائیل و داستان سوال برانگیز چگونگی خروج وی از فلسطین اشغالی و پیوستن وی به مجموعه محللین شبکه «الجزیره»، این احتمال قدیمی و مفروض بین نیروهای امنیتی و سیاسی را تقویت می کند که رژیم صهیونیستی، یکی از جاسوسان خود را در قالب نقد اسرائیل نژادپرست، به قطر و شبکه «الجزیره» فرستاده است تا در زمان مناسب، نقش خود را به سود اسرائیل بازی کند.
 
این گزارش می افزاید: روز گذشته، بخش اعظم خبرهای «الجزیره و العربیه» درباره سوریه، متمرکز بر تماس های تلفنی از «حمص»، «درعا» و دیگر شهرهای سوریه بود که به باور ناطقین تلفنی، بسیاری از نیروهای ارتش و امنیت سوریه به مردم پیوسته و شمار بسیاری از آنها نیز به دلیل سرپیچی از دستور مافوق اعدام شده اند و اخباری از این دست... .

اما چه کسی می تواند منکر شود که تکیه بر این نوع تماس های تلفنی، تنها برای تخریب و القای یک خط رسانه ای براندازانه است که هیچ شاهدی برای اثبات ادعای این تماس ها از شهرهای سوریه و یا اصل ادعاها نیست، ولی می تواند ابزار روانی قوی علیه سوریه باشد.

از سوی دیگر، رسانه های صهیونیستی نیز همپای «العربیه و الجزیره» با آوردن تحلیل های سیاسی گوناگون، بر این باورند که اگر سقوط نظام های سیاسی در مصر و تونس، جایگاه ایران را در خاورمیانه تقویت کرده، سقوط نظام سیاسی سوریه، می تواند به راحتی همه ضایعات سقوط «بن علی» و «مبارک» را جبران کند و مقاومت اسلامی لبنان و فلسطین را در کابوس «محاصره» قرار داده و ایران را در انزوایی جدید گذارد.

در راستای همین جنگ روانی، جالب است که آنها بنیامین نتانیاهو را در قالب یک طنز مورد خطاب قرار داده اند که به زودی زمان «فرستادن دارو» از آسمان سوریه برای مردم شهرهای این کشور به منظور اعلام حسن همجواری اسرائیل فراخواهد رسید.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۴۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
و مکرو و مکرالله و الله خیرالماکرین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
وقتی ایران در مقابل کشتار بحرین سکوت کرد باید انتظار این رو هم داشته باشه.مقاومت به آل سعود و آمریکا فرصت خودنمایی داد و به زودی بازی وارد زمین سوریه میشه.
ایرانی
|
Congo (Democratic Republic of the)
|
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
انوقت شما در ایران بر سر هم بکوبید بنام اصولگرائی امریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند اگر شما دست از جنگ قدرت بردارید . وای به حالتان اگر ادامه دهید بدانید که خون شهدا و مظلومیت شیعه یخه همتان را خواهد گرفت باز هم با هم بجنگید !!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
آمریکایی ها سیاستمداران خبره ای هستند. وقاعا ماهرند. چه طور تونستند یک جهان را یک عمر بازی بدهند خود گواه این خبرگی آنهاست. چطور تونستند دنیا را قانع کنند که کشتن بیگناهان تو عراق و افغانستان و لیبی و... کار درستیه کم کاری نیست. عیب از ماست که قوی ترین منطقمون را نمی تونیم به دنیا عرضه کنیم. اما به هر حال سیاست بازی هم عمر خودش رو داره آخر کار حقیقته که می مونه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
تو اسلام یه اصل هست که می گه هدف وسیله را توجیه نمی کند. یعنی مقاومت اسلامی اگر هدف است باید از وسیله ی درست یعنی یک حکومت مردمی و بر اساس حاکمیت الله و مقبولیت عام همراه باشه. آقای اسد باید اصلاحات اساسی انجام بده و اجازه بده که انتخابات آزاد و دموکراتیک در این کشور انجام بشه
خوش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
اگر واقع بین باشیم و بدون اینکه بخواهیم از کمبودها و نقایص حکومتی در سوریه دفاع کنیم این اصل مسلم را باید بپذیریم که حکومت سوریه سالیان سال است در غیاب و خیانت اکثر حکام عرب جلودار مبارزه با صهیونیزم است. مزدوران حاکم در منطقه فرصت خوبی را برای گرفتن انتقام به دست آورده اند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
بامردم یا علیه مردم سرکوب به هیچوجه قابل قبول نیست
ناشناس
|
Germany
|
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
آشغالای عوضی دو تا عرب بدبخت تو بحرین کشته شدند زمین و به آسمان دوختین اما تا الان نزدیک بیست هزار آدم رو تو سوریه کشتند بعد گیر دادی که اسراییل و آمریکا دستشون تو کاره. کثافتای جیره خور حالا دیگه شما آدم شدید و آمریکا شد بد؟
مرتضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
باید به مردم بحرین تبریک گفت. در دوران اخیر تا به حال ندیده بودم آمریکایی در موضع حقوق بشری این قدر تو مخمصه گیر کنند. حالا همه فهمیدند که معنای دموکراسی و حمایت از مردم چیه. از نظر آمریکا دموکراسی در عربستان و بحرین و.. نامطلوب هست اما برای سوریه و ... دل می سوزونند. البته ما هم نباید کورکورانه از رژیم سوریه حمایت کنیم و حق را ببینیم. کشتار مردم محکوم است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
کاملا صحیح است و این دنباله پروژه ای است که سالها پیش آمریکا و هم پیمانانش تدوین نموده اند. بعد از شکست در پروژه فتنه نوبت به سوریه رسیده است و من در تعجبم که عربستان با چه انگیزه ای دنباله رو این پروژه گشته. چه سودی برای این کشور دارد؟ ایران برایش قابل تحمل تر است یا آمریکا؟ چون منافع مالی را در انتخاب عربستان خیلی نافذ نمی دانم.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟