سرتان را به درد نیاورم پسرم حقوق بازنشستگی ام را خرج بساط دود و دم خود می کند و حاصل دسترنج سال ها کم کاری و خیانت را به همین سادگی از دست داده ام.
خراسان: برای خودم برو و بیایی داشتم و مورد احترام همه همکاران و ارباب رجوع ها بودم. من از موقعیتی که در اداره داشتم سوء استفاده کردم و خودمانی تر بگویم پول حلال و حرام را قاطی کردم. افسوس که فکر می کردم آدم زرنگی هستم و از این که صاحب زندگی مرفهی شده بودم احساس غرور می کردم، ولی غافل از آن بودم که مال بادآورده را باد می برد و پول حرام خیر نمی کند.
ماجرا از این قرار است که بالاخره پس از ۳۰ سال سابقه کاری، با دریافت لوح تقدیر و تشکر بازنشسته شدم. با توجه به وضعیت مالی بسیار خوبی که داشتم تصمیم گرفتم از زندگی ام لذت ببرم اما نمی دانستم تازه زمان پس دادن فرا رسیده است و باید نتیجه سال ها پنهان کاری و خیانت را ببینم.
راستش را بخواهید بلایی به سرم آمده که می خواهم چهره پنهان خودم را نشان همه بدهم تا درس عبرتی باشد برای آنان که امروز در راس کاری هستند و احساس غرور می کنند.
پیرمرد ۷۰ ساله در دایره اجتماعی کلانتری نواب مشهد افزود: یک سال پس از بازنشستگی ام، همسرم دچار بیماری لاعلاجی شد و فوت کرد. یک روز قبل از برگزاری مراسم چهلم همسرم، دامادم و دخترم که از تهران عازم مشهد بودند نیز تصادف کردند و شوهر دخترم نیز به طرز دلخراشی جان خود را از دست داد.
ما این مصیبت ها را به حساب تقدیر و سرنوشت گذاشتیم. اما قسمت اصلی داستان با ورود پسرم به ماجرا شروع می شود. حسن پس از آن که در رشته مهندسی فارغ التحصیل شد به استخدام شرکتی بزرگ درآمد و موقعیت شغلی بسیار خوبی پیدا کرد. متاسفانه او و عروسم پس از ۸ سال زندگی مشترک، هر دو به کریستال معتاد شدند و حسن کارش را از دست داد.
همسرش نیز طلاق گرفت و به خانه پدرش برگشت.پسرم الان وضعیت بسیار اسف باری پیدا کرده است و با مرگ دست و پنجه نرم می کند. او روزی ۲۰ هزار تومان از من پول می خواهد تا هزینه تهیه مواد مخدرش را فراهم کند. سرتان را به درد نیاورم پسرم حقوق بازنشستگی ام را خرج بساط دود و دم خود می کند و حاصل دسترنج سال ها کم کاری و خیانت را به همین سادگی از دست داده ام.
حسن امروز می خواست با چاقو مرا زخمی کند و اگر دخترم طلاهایش را به او نمی داد معلوم نبود چه بلایی به سرم می آمد. آمده ام تا از دست این بچه ناخلف شکایت کنم ولی شک ندارم که این بلاها نتیجه کارهای اشتباهی است که مرتکب شده ام و باید این طوری عذاب بکشم.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین