سیستم حمل و نقل کشور مدرن می‌شود

این سامانه بر روی خودروها نصب می‌شود و طبق مکانیزم خاصی که برای این سامانه طراحی شده است، با تراکنشی که میان این سامانه با بانکها صورت می‌گیرد، پرداختها با استفاده از کارتهای اعتباری انجام می‌شود.
کد خبر: ۱۷۰۶۰۸
|
۲۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۰ 14 June 2011
|
3775 بازدید
پس از عرضه اولین سامانه حمل و نقل هوشمند از سوی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، پژوهشگران شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان سیستم هوشمند دیگری را عرضه کردند که با چهار فناوری ارتباطی ناوگان حمل و نقل قابل کنترل است.

به گزارش خبرنگار مهر، طی توافقی که میان پارک فناوری تهران و ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت صورت گرفت، پژوهشگران این پارک فناوری طرح جامع و ملی سامانه هوشمند حمل و نقل را اجرایی کردند که قادر است سیستم سنتی حمل و نقل کشور را به سیستمی مدرن تبدیل کند.

دکتر قاسم عموعابدینی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به جزئیات این سامانه یاداور شد: این سامانه بر روی خودروها نصب می‌شود و طبق مکانیزم خاصی که برای این سامانه طراحی شده است، با تراکنشی که میان این سامانه با بانکها صورت می‌گیرد، پرداختها با استفاده از کارتهای اعتباری انجام می‌شود.
 
وی اعلام تراکم مسافر در نقاط مختلف شهر و ترافیک را از جمله مزیت‌های این سامانه دانست و ادامه داد: این سامانه به گونه‌ای طراحی شده است که می‌تواند میزان ترافیک و تراکم مسافر را در نقاط مختلف کشور اعلام کند از این رو می‌توان آن را به عنوان راهکاری برای کنترل مصرف سوخت نیز معرفی کرد.
 
به گفته عموعابدینی تا پایان سال جاری 400 هزار تاکسی مجهز به این سامانه خواهند شد.
 
دومین سامانه مدیریت الکترونیک ناوگان حمل و نقل نیز توسط یکی از شرکتهای مستقر در مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ارائه شده است که با استفاده از چهار فناوری  GPS، GPRS، SMS و GIS طراحی و تولید شده است.

قاسم مصلحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در این باره توضیح داد: این سیستم وضعیت خودرو در نقاط مختلف مسیر، وضعیت حسگر‌های دما و سوخت، مدت زمان کارکرد و مسافت پیموده شده و عملکرد کلی راننده خودرو در بازه‌های زمانی مختلف و همچنین مدیریت ماموریت‌ها و گزارش هزینه‌های آن را نشان می‌دهد.

وی افزود: در این سیستم، مختصات موقعیت وسیله نقلیه از طریق GPS گرفته می‌شود و اطلاعات درون خودرو به کمک SMS و GPRS به مرکز داده ارسال می‌شود.
 
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ادامه داد: اطلاعات مدیریتی به صورت Online در اختیار کاربر قرار می‌گیرد و کاربر این توانایی را دارد که بر اساس شاخص‌هایی چون محل دقیق خودرو، مسافت طی شده، سرعت و وضعیت سنسورهای مختلف، نظارت کرده و در صورت نیاز اقدام به صدور فرمان می‌کند.
 
مصلحی داشتن GIS و بارگذاری انواع نقشه‌ها توسط بهره بردار را از دیگر قابلیت‌های این برنامه ذکر کرد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟