خطرناکترین کشورهای جهان برای زنان

فقر، نبود امکانات بهداشتی و درمانی، دیدگاه‌های متحجرانه از جمله منع تحصیل زنان یا اجبار در ازدواج، تجاوز و سوء استفاده جنسی از جمله اصلی ترین مشکلاتی هستند که زنان در کشورهای مختلف با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند.
کد خبر: ۱۷۱۳۱۰
|
۲۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۲ 18 June 2011
|
18304 بازدید
بنا بر بررسی‌های انجام شده، پنج کشور جهان به دلیل عدم برخورداری از امنیت اجتماعی، ناآرامی‌های سیاسی و فقر و مشکلات بهداشتی خطرناکترین کشورها برای زنان محسوب می‌شوند.

به گزارش سرویس بین الملل برنا به نقل از خبرگزاری رویترز، فقر، نبود امکانات بهداشتی و درمانی، دیدگاه‌های متحجرانه از جمله منع تحصیل زنان یا اجبار در ازدواج، تجاوز و سوء استفاده جنسی از جمله اصلی ترین مشکلاتی هستند که زنان در کشورهای مختلف با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند.

طبق بررسی‌های انجام شده کشورهای افغانستان، کنگو، سومالی، هند و پاکستان جزو پنج کشور خطرناک برای زنان به شمار می‌روند.

افغانستان

استمرار حضور گروه‌های تروریستی القاعده و طالبان در مناطق مختلف افغانستان این کشور را به خطرناک ترین منطقه در جهان برای زنان مبدل کرده است. حملات مداوم تروریستی که اصلی ترین قربانیان آن را زنان و کودکان تشکیل می‌دهد، در کنار عدم امنیت اجتماعی و منع تحصیل از جمله مشکلات جاری زنان افغان محسوب می‌شود.

همچنین بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی به دلیل عدم دسترسی به امکانات بهداشتی و درمانی کافی از هر 100 هزار مادر باردار حدود 1600 زن در حین زایمان جان خود را از دست می‌دهند که این آمار در برخی مناطق بالغ بر 6500 مورد گزارش شده است.

کنگو

درگیریهای شدید قومی ـ قبیله‌ای، نبود امنیت و آمار بالای تجاوز و قتل زنان در کنگو تهدیدی جدی برای دختران و زنان این کشور محسوب می‌شود که ضعف سازمان ملل در رسیدگی به اوضاع سیاسی و اجتماعی کنگو بر دامنه وخامت اوضاع این کشور افزوده است.

سومالی

درگیری میان گروه‌های سیاسی مختلف، عدم دستیابی به توافق برای برگزاری انتخابات آزاد و فقر فزاینده در این کشور آفریقایی مشکلات زیادی برای زنان ایجاد کرده است. درگیریهای مدوام در این کشور سبب شده که مردم برای حفظ جان خود به اردوگاه‌هایی در مرز سومالی و کنیا پناه ببرند و در وضعیت بسیار اسفباری زندگی کنند.

هند

با جمعیتی بالغ بر یک میلیارد نفر، کمبودهای شدیدی در حوزه بهداشت و سلامت دارد و شمار زیادی از زنان باردار و مادران این کشور در اثر سوء تغذیه جان خود را از دست می‌دهند. همچنین با وجود قانون ممنوعیت تعیین جنسیت جنین، طی سه دهه گذشته بالغ بر 12 میلیون جنین دختر در این کشور سقط شده اند. فقر و سنت‌های دست و پا گیر برای ازدواج دختران، از جمله دلایلی است که باعث تمایل والدین هندی به سقط جنین دختران شده است.

پاکستان

حضور شمار زیادی از شورشیان طالبان و القاعده در خاک پاکستان، در کنار برخی درگیری‌های قومی و مذهبی باعث بروز حوادث تروریستی زیادی در کشور همسایه شده است و بازهم اصلی ترین قربانیان را افراد بی دفاع از حمله زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیت دلار
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات