محمود بهترین دوست من بود و از سال‌ها پیش با وی رفیق بودم.او دوست خوبی بود ولی عیب بزرگی داشت و آن اینکه به شدت به اطراف خود بدبین بود. او فکر می‌کرد همه قصد دارند او را اذیت کنند و گاهی وقت‌ها به خود من هم می‌گفت تو پشت سر من فلان حرف را زده‌ای و از این قبیل
تهران امروز: جوانی که مدعی است دوست خود را از روی تصادف کشته است در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.
آبان ماه سه سال قبل ماموران حراست بیمارستان سجاد تهران خبردادند که مردی به نام محمود در بیمارستان جان خود را از دست داده‌است. این مرد که با چاقو کشته شده بود توسط فردی ناشناس به بیمارستان آورده شده بود اما این فرد پس از اطلاع از مرگ وی متواری شده بود. با‌ آغاز تحقیقات پلیس مشخص شد مقتول که محمود نام داشت قبل از مرگ با یکی از دوستانش به نام مهدی بوده که مشخصات مهدی شباهت زیادی با چهره مردی دارد که مقتول را به بیمارستان رسانده بود.
به همین خاطر حکم جلب مهدی صادر شد اما پلیس متوجه شده مهدی پس از روز حادثه دیگر دیده نشده و متواری است.
سرانجام دوسال بعد متهم در فشاپویه شناسایی و دستگیر شد. وی پس از اعتراف به جنایت و بازسازی صحنه جرم راهی زندان و صبح امروز در شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.
در جلسه دادگاه ابتدا اولیای دم مقتول برای متهم درخواست قصاص کردند و سپس متهم به دفاع از خود پرداخت.
وی به دادگاه گفت: محمود بهترین دوست من بود و از سال‌ها پیش با وی رفیق بودم.او دوست خوبی بود ولی عیب بزرگی داشت و آن اینکه به شدت به اطراف خود بدبین بود. او فکر می‌کرد همه قصد دارند او را اذیت کنند و گاهی وقت‌ها به خود من هم می‌گفت تو پشت سر من فلان حرف را زده‌ای و از این قبیل و من هم سعی می‌کردم او را از اشتباه درآورده و آرام کنم. من از او می‌خواستم به پزشک مراجعه کرده و بدبینی خود را درمان کند ولی فایده‌ای نداشت. تا اینکه محمود به شیشه معتاد و بدبینی‌اش تشدید شد.
روز حادثه پس از آنکه شیشه کشیده بود شروع کرد به گفتن اینکه تو چرا فلان حرف را پشت سر من زده‌ای و سرانجام با من درگیر شد و مرا زد. من هم برای اینکه او را بترسانم چاقویم را درآوردم ولی او به سمت من حمله کرد و چاقو در بدنش فرو رفت و افتاد. سریع او را به بیمارستان رساندم و وقتی فهمیدم مرده است فرار کردم.
من از اولیای دم می‌خواهم مرا ببخشند و بدانند من این کار را از روی عمد انجام ندادم و قول می‌دهم اگر مرا عفو کنند دیگر حتی چاقو هم در جیب خود نخواهم گذاشت.
در پایان دادگاه هیات قضات وارد شور شد تا رای خود را درباره این پرونده صادر کند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین