سرویس بین الملل ـ بحران جاسوسی طرفداران قذافی در میان انقلابیون بن غازی با دستگیری 63 نفر از نیروهای وفادار به قذافی به اوج خود رسیده است.
به گزارش «تابناک»، روزنامه انگلیسی «دیلی تلگراف» گزارشی را منتشر کرده است که در جریان پاکسازی انقلابیون از طرفداران لیبی، نزدیک 63 نفر از ستون پنجم قذافی را دستگیر شده اند.
بنا بر این گزارش، رهبران انقلابیون لیبی می گویند: گروه «خطیب یوسف شاکر» متهم است که برای آزادی زندانیان طرفدار قذافی که در زندان های بن غازی هستند، تلاش می کرده اند.»
این در حالی است که در درگیری چهار ساعته ای که بین انقلابیون و سیصد نفر از افرادی که انقلابیون آنان را ستون پنجم می نامند، نزدیک چهار نفر از انقلابیون و پنج نفر از وفاداران به معمر قذافی کشته و بقیه وفاداران قذافی، موفق به فرار شده اند.
از سویی، ناآرامی در بین انقلابیون از هنگام ترور فرمانده نیروهای نظامی انقلابیون یعنی «عبدالفتح یونس» بالا گرفته و شمار بسیاری از افراد قبیله یونس با حمله به ساختمان هایی در شهر بن غازی، این شهر را برای انقلابیون ناامن کرده اند؛ چه، یکی از وزرای دولت انقلابی لیبی اعلام کرده بود که یونس به دست یکی انقلابیون به قتل رسیده است.
این گزارش می افزاید: بیشترین درگیری ها بین انقلابیون با ستون پنجم قذافی از یک سو و با نیروهای قبایل عبدالفتح یونس، از سوی دیگر، در غرب بن غازی(شهر نفتی برگا) رخ داده است.
بنا بر گزارش ها به دلیل اختلافات انقلابیون در بن غازی، همکاران آنان در ارتفاعات «نفوسا» در نزدیکی «تریپولی» پیشروی بهتری داشته اند. با وجود این، آنان نیز در روزهای گذشته، چند مقر از مقرهای تصرف شده خود را به نیروهای قذافی واگذار کردند.
اکنون انقلابیون با معضل عجیبی در بن غازی روبه رو هستند، بدین ترتیب که اگر عبدالفتح یونس، فرمانده نظامی آنان جاسوس قذافی بوده و به همین دلیل هم به قتل رسیده است، بی گمان، در روزهای آینده، درگیری میان نیروهای یونس ـ که در واقع همان طرفداران قذافی هستند ـ بیشتر خواهد شد و انقلابیون را در بن غازی زمینگیر خواهد کرد.
همچنین اگر هم یونس، جاسوس قذافی نبوده و برخی از انقلابیون لیبی وی را به قتل رسانده باشند، دوباره این افراد قبیله یونس هستند که خواهان قصاص قاتلان وی از انقلابیون اند؛ قاتلانی که به هر روی در میان انقلابیون هستند.
این گزارش در پایان آورده است، در واقع قتل یونس با هر سناریویی که باشد، نتیجه آن درگیر و زمینگیر شدن انقلابیون در بن غازی است و این نتیجه ای است که سران ناتو هم چندان از آن ناراضی نیستند؛ یعنی قذافی تضعیف شده و دولتی در بن غازی با منابع نفتی.