وزیر اطلاعات، ائتلاف جریانات انحرافی و فتنه را از پیچیدهترین مسائلى دانست که نظام با آن روبهروست و اعلام کرد: این وزارتخانه از سطح بالاى هشیارى برخوردار است و نخواهد گذاشت، جریانهای انحرافی و فتنه، انتخابات مجلس شوراى اسلامى را به انحراف بکشاند.
به گزارش «تابناک»، حجتالاسلام حیدر مصلحی ـ که سخنران ویژه دهمین اجلاس خبرگان رهبری بود ـ به استراتژی دشمنان در رویارویی با انقلاب اسلامی اشاره کرد و تهاجم به ارزشها و تحریمهاى اقتصادى و سیاسى را از مهمترین استراتژیهای دشمنان خواند.
بنا بر این گزارش، وى افزود: دشمنان در رویایى با نظام، دو استراتژى را دنبال میكنند كه استراتژى نخست، خودش دو شاخه دارد:1. تهاجم به ارزشها، هویت دینى و فرهنگ اسلامى و...
2. تحریمهاى اقتصادى و سیاسى
دوم استراتژى حداكثرى مبارزه با نظام كه با بهره از ابزارهاى نرم و سخت صورت میگیرد.
حجتالاسلام مصلحى با تأكید بر نقش وزارت اطلاعات در حراست و حفاظت از دستاوردهاى نظام، از جنگ سخت اطلاعاتى نظام با دشمنان خبر داد و از برخى اظهارنظرهاى غیر كارشناسانه كه در بعضى موارد، حتى موجب از بین رفتن تلاشهاى صورت گرفته می شود، انتقاد كرد و خواستار این شد كه مسئولین، این نكات امنیتى را در سخنان و مصاحبههاى خود رعایت کنند.
وزیر اطلاعات در ادامه با اشاره به بیدارى اسلامى و انقلابهای به وجود آمده در منطقه، نقش انقلاب اسلامى را در این راستا فوقالعاده مهم و بیدارى اسلامى را آغاز مبارزه با نظام سلطه دانست.
حجتالاسلام مصلحى در بخش دیگرى از سخنان خود، به موضوع انتخابات اشاره و به ارایه تحلیلى در این زمینه پرداخت.
وی روحیه سربازان گمنام امام زمان را در سطح بالایى عنوان کرد و آن را نشان از ولایتمدارى نیروهاى این وزارتخانه خواند.
وى در ادامه به ائتلافهای آشکار و عمدتاً پنهان جریان فتنه با جریان انحرافى براى مقابله با خط اصلى نظام و انقلاب اسلامى خبر داد و آنها را از پیچیدهترین مسائلى دانست كه نظام با آنها روبهروست.
وزیر اطلاعات افزود: البته وزارت اطلاعات از سطح بالاى هشیارى برخوردار است و نخواهد گذاشت این جریانها، انتخابات مجلس شورای اسلامی را در دوازدهم اسفند به انحراف بكشانند.
حجتالاسلام مصلحی در این باره با تأکید بر اینکه جریان فتنه و گروه انحرافى هر دو با ویژگیهاى مشتركى در راستاى تقابل جدى با نظام و ولایت فقیه تحركاتى را دارند، افزود: این تحركات با تلاش براى القای فصل الخطاب نبودن ولایت فقیه و تقسیم بندى فرامین رهبرى به حكومتى و غیر حكومتى سیاستهای خود را دنبال میكنند.
وى رویكرد منفعلانه این جریانات با مسأله بیدارى اسلامى را از دیگر اهداف آنها دانست و افزود: از نگاه این جریانها، به دست گرفتن كرسى ریاست جمهورى و كرسیهاى مجلس شوراى اسلامى، تنها راه تغییر نظام است و برای همین، مدتى است كه با روشهاى گوناگون در پی جذب مردم هستند.
وزیر اطلاعات بزرگ نمایى مشكلات مردم، ایجاد ترس در میان تودههاى مردم، سیاست تساهل و تسامح، علاقهمندى جدى درباره رابطه با آمریكا به شکل پررنگ را در عملكرد این جریانها كاملاً هویدا خواند و ادامه داد: این جریانها همچنین می كوشند با گفتمان اصلاح طلبانه، همه اصلاحطلبان داخل نظام را به گونه اى جذب نمایند.
حجتالاسلام مصلحی همچنین با بیان این نکته که این گروهها در حال شكل دادن لایههاى گوناگون براى جذب نخبگان هستند، گفت: از برنامههاى این جریانها، مقابله با سیاستهاى مقام معظم رهبرى، تأكید بر ملى گرایى افراطى، تأكید بر شبه مدرنیسم، تأكید بر ناكارآمد بودن اسلام و تأكید بر ناكارآمدى روحانیت است.
وی از دیگر برنامهها براى تأثیرگذارى بر نخبگان را به شرح زیر عنوان کرد: 1. احساس بى قدرتى و عجز افراد بر تأثیرگذارى در تصمیمات
2. احساس بى معنایى سیاسى
3. ایجاد حس بى اعتمادى به حاكمیت
4. بهرهگیرى از مواضع دو پهلو و لغزنده
5. در پیش گرفتن گرایشهای غربى
وزیر اطلاعات در ادامه سخنان خویش به موضوع تغییر نسل و شكلگیری نسلی كه از نظر زمانی با اهداف انقلاب فاصله دارند، اشاره کرد و افزود: این گروهها با سوءاستفاده از بی اطلاعی نسل جدید از مسائل انقلاب، تهی كردن ذهن نسل جدید از اندیشههای حضرت امام و مقام معظم رهبری را در دستور کار دارند.
وی از پروژه القای حواس پرتی جمعی از سوی این جریانات اشاره نمود و از اهداف كوتاه مدت و بلند مدت این قضایا خبر داد.
حجتالاسلام مصلحی همچنین از تاكتیك مظلوم نمایی جریان اصلاحات پرده برداشت و از فریب برخی از افراد خودی در این مسأله ابراز تأسف نمود.
وی تبیین انحرافی از ولایت فقیه را كه آن را دچار نسبیتگرایی كرده، از دیگر برنامههای این گروهها دانست و در ادامه درباره تدابیری كه برای برگزاری سالم انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی باید اتخاذ نمود، سخن گفت.
وزیر اطلاعات همچنین از شیوههای استحاله فرهنگی خبر داد و از برنامه شبكههای ماهوارهای برای ایجاد استحاله فرهنگی در بین تفكرات گوناگون جامعه پرده برداشت و وجود شبكههای گوناگون را در راستای ذایقههای افراد جامعه، در راستای این اهداف خواند.