سرقت اينترنتي از حساب مشتريان كافي‌نت

وقتي از اين طريق توانستيم اطلاعات افرادي را كه از طريق اينترنت پول پرداخت مي‌كردند، به دست بياوريم وسوسه شديم تا سري هم به حساب‌هاي بانكي‌شان بزنيم. به اين ترتيب بعد از مدتي كار اصلي‌مان را رها كرديم و از طريق دستبرد به حساب‌هاي مشتريان‌مان زندگي‌مان را مي‌گذرانديم.
کد خبر: ۱۸۹۹۷۶
|
۲۱ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۳ 12 September 2011
|
3497 بازدید
شرق: دو جوان كه با نصب نرم‌افزار جاسوسي در كافي‌نت‌شان به اطلاعات محرمانه حساب‌هاي بانكي مشتريان‌شان دسترسي پيدا كرده بودند، به حساب 10 نفر از آنان دستبرد زدند.

تلاش‌ها براي رازگشايي از اقدامات تبهكاران اينترنتي زماني آغاز شد كه مردي نزد پليس رفت و گفت سارقان به پول‌هايي كه در حساب بانكي‌اش پس‌انداز كرده بود، دستبرد زده‌اند.

او در اين‌باره گفت: چند روز قبل به بانكي كه در آن حساب دارم رفتم تا مبلغي پول برداشت كنم و از طريق يكي از دوستانم براي پسرم كه در شهرستان دانشجو است، بفرستم اما كارمند بانك گفت پولي در حسابم باقي نمانده است.

اين در حالي بود كه آخرين مرتبه مبلغ پنج ميليون تومان موجودي حسابم بود. نمي‌دانستم چه اتفاقي افتاده و گيج شده بودم. وقتي صورت‌حسابم را از بانك خواستم و آن را كنترل كردم، فهميدم طي چند مرحله و از طريق اينترنت پول‌هايم به حساب ديگري واريز شده است. وقتي به كارمند بانك گفتم من طي يك ماه گذشته هيچ برداشتي از حسابم انجام نداده‌ام، گفت امكان دارد سارقان اينترنتي به حسابم دستبرد زده باشند.

در پي ثبت اين شكواييه، پرونده به پليس فتا ارسال شد تا كارآگاهان در اين‌باره تحقيق كنند. در نخستين گام، افسران پليس به بررسي دقيق حساب بانكي شاكي پرداختند. صورت‌حسابش نشان مي‌داد او پيش از اين به طور اينترنتي به حساب پسرش مبلغي پول واريز كرده است.

شاكي در اين‌باره گفت: «پسرم در شهرستان درس مي‌خواند. حدود يك ماه قبل چون به پول نياز داشت از من خواست برايش مبلغي بفرستم. معمولا اين كار را از طريق اينترنت انجام مي‌دادم اما آن روز چون اينترنت محل كارم قطع شده بود به يك كافي‌نت رفتم و با استفاده از رمز دوم، پول‌ها را به حساب پسرم واريز كردم.»

اين اظهارات شاكي، اولين سرنخ را در اختيار پليس گذاشت، زيرا پيش از اين نيز در پرونده‌هاي مشابه، سارقان اينترنتي با نصب نرم‌افزارهاي جاسوسي در برخي كافي‌نت‌ها توانسته بودند به اطلاعات محرمانه حساب‌هاي بانكي برخي شهروندان دست يابند و پول‌هاي آنها را سرقت كنند. از اين رو ماموران با كمك شاكي به كافي‌نت موردنظر رفتند و به‌طور نامحسوس درباره آنجا تحقيق كردند.

زماني كه يكي از كارشناسان پليس يكي از سيستم‌هاي اين كافي‌نت را بررسي كرد، مشخص شد طبق فرضيه اوليه نرم‌افزاري روي سيستم‌هاي آنجا نصب شده كه با كمك آن اطلاعات كاربران كپي مي‌شود. اين كافي‌نت در مركز شهر قرار داشت و روزانه تعداد زيادي از شهروندان از جمله دانشجويان به آنجا رفت‌و‌آمد مي‌كردند و اين موضوع نشان مي‌داد به‌جز شاكي، اطلاعات محرمانه افراد ديگري نيز در آنجا لو رفته است. بنابر اين مسوولان آنجا كه دو پسر جوان به نام‌هاي آرش و سعيد بودند، بازداشت شدند.

دو جوان دستگيرشده ابتدا دسترسي غيرمجاز به اطلاعات مشتريان‌شان را رد كردند اما زماني كه فهميدند كارآگاهان به پشت پرده نقشه‌شان پي برده‌اند به ناچار لب به اعتراف گشودند. آرش در اين‌باره گفت: «‌ما حدود يك سال است كه كافي‌نت را راه انداخته‌ايم و در اين مدت هم هيچ مشكلي نداشتيم. مدتي قبل از طريق يكي از دوستانم فهميدم نرم‌افزاري وجود دارد كه با استفاده از آن مي‌شود اطلاعات مشتريان را كپي كرد. ابتدا يك نسخه از اين نرم‌افزار را براي تفريح و سرگرمي روي سيستم‌هايمان نصب كرديم اما وقتي از اين طريق توانستيم اطلاعات افرادي را كه از طريق اينترنت پول پرداخت مي‌كردند، به دست بياوريم وسوسه شديم تا سري هم به حساب‌هاي بانكي‌شان بزنيم. به اين ترتيب بعد از مدتي كار اصلي‌مان را رها كرديم و از طريق دستبرد به حساب‌هاي مشتريان‌مان زندگي‌مان را مي‌گذرانديم.»

وي ادامه داد: «مي‌دانستيم اگر از هر حساب مبلغ زيادي برداشت كنيم، ممكن است صاحب حساب بفهمد و برايمان دردسر درست شود، به همين دليل معمولا از هر حساب مبلغ كمي برداشت مي‌كرديم. اما سرانجام دست‌مان رو شد و نقشه‌مان لو رفت.»

بنا بر اين گزارش، بررسي اعترافات دو متهم نشان مي‌دهد آنان تاكنون با اين ترفند به حساب‌هاي بيش از 10 نفر دستبرد زده‌اند. بر اساس اين گزارش، هم‌اكنون آرش و سعيد در بازداشت به سر مي‌برند و تحقيقات از آنان ادامه دارد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟