بازي رايانه‌اي «300» هم ساخته شد

كمپاني «براش اينترتيمنت» اظهار اميدواري كرد كه بتواند اين فيلم را براي تعطيلات سال جديد منتشر كند.
کد خبر: ۱۹۷۲۲
|
۰۸ مهر ۱۳۸۷ - ۱۳:۴۴ 29 September 2008
|
4913 بازدید

كمپاني آمريكايي «براش اينترتيمنت»، در حال ساخت بازي كامپيوتري جديدي برگرفته از فيلم 300 است كه به‌ زودي منتشر خواهد شد.

به گزارش فارس به نقل از سايت سينمايي ورايتي، كمپاني آمريكايي و خصوصي «براش اينترتيمنت» كه توليد بازي‌هاي رايانه‌اي با اقتباس از فيلم‌هاي چهار كمپاني بزرگ هاليوود را در رأس كار خود قرار داده، هم‌اكنون نيز در حال ساخت نسخه بازي رايانه‌اي جديدي برگرفته از فيلم ضد ايراني «300» است.
كمپاني «براش اينترتيمنت» اظهار اميدواري كرد كه بتواند اين فيلم را براي تعطيلات سال جديد منتشر كند.
 
سايت سينمايي ورايتي در ادامه اين خبر افزود: «زاك اسنايدر»، كارگردان فيلم «300» نيز به تازگي قرارداد ساخت سه بازي كامپيوتري غيراقتباسي (اوريجينال) را با كمپاني مشهور «الكترونيك آرتز» امضا كرده است.

بنا بر اين گزارش، اين قرارداد نيز شبيه به قراردادي است كه الكترونيك آرتز در سال 2005 براي ساخت بازي كامپيوتري «بوم باكس» با «استيون اسپيلبرگ» بست.

در واقع در اين قرارداد نيز كمپاني الكترونيك آرتز، اميدوار است بتواند با استفاده از شهرت «زاك اسنايدر»، به موفقيت جديدي دست يابد.

به گزارش ورايتي به نقل از اين كمپاني، «اسنايدر» نيز همچون كارگردانان مشهور چون «اسپيلبرگ»، «جان وو» و «پيتر جكسون»، يك بازي كامپيوتري را بدون اقتباس از فيلم‌هاي خودشان مي‌سازند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟