لیالی خطاب به مدیران کاروان ها:
رییس سازمان حج و زیارت در جمع مدیران کاروان ها که با هدف هماهنگی برای انجام بهتر اعمال «تشریق»، تشکیل شد از آنان خواست با برنامه ریزی درست ، شرایطی فراهم کنند تا زائران بتوانند با کمترین دغدغه اعمال و مناسک خود را انجام دهند
به گزارش جام جم آنلای، "علی لیالی" در خصوص تامین غذا و بهداشت زائران تذکرات لازم را به مدیران کاروان های ایرانی داد.
بر اساس این گزارش ، ساعت 13 روز جمعه سیزدهم آبان مقارن با هشتم ذیحجه اولین گروه از زائران ایرانی از مکه مکرمه به عرفات منتقل می شوند.
 عملیات انتقال زائران ایرانی از مکه مکرمه به عرفات حداکثر تا ساعت 23 روز هشتم ذی الحجه انجام خواهد شد.
"زائران ایرانی جمعه شب را در چادرهای عرفات به سر خواهند برد و روز شنبه نهم ذی الحجه نیز وقوف در عرفات خواهند داشت و پس از نماز مغرب و عشاء عملیات انتقال زائران از عرفات به مزدلفه و منا شروع خواهد شد."

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین