استاد جامعه شناسی دانشگاه صنعا، با اشاره به اقدام مردم انقلابی یمن مبنی بر نوشتن طولانی ترین نامه جهان برای در جریان گذاشتن افکار عمومی دنیا و جلب توجه جهانیان به حقایق انقلاب کشورشان، این حرکت را ابتکار جدید انقلاب مسالمت آمیز یمن عنوان کرد.
"فؤاد الصلاحی"  در گفت وگو با العالم اظهار داشت: این اقدام مردم یمن برای بیدار کردن وجدان خفته بشریت و مردم جهان و تاکیدی بر مسالمت آمیز بودن انقلاب یمن است.
الصلاحی خاطرنشان کرد: جوانان انقلابی یمن در چارچوب روش های مسالمت آمیز و اصرار بر ادامه این روش، در انقلاب خود نواوری می کنند .
 
وی افزود: اصرار بر مسالمت آمیز بودن انقلاب ، رژیم علی عبدالله صالح رییس جمهور یمن را در تنگنا قرار داده است و این مساله هم پیمانان صالح را در داخل و خارج کشور نیز تحت فشار قرار خواهد داد.
الصلاحی گفت: تغییرات در یمن از راه انقلاب مسالمت آمیز در پیش است و هیچ بازگشتی از آن متصور نیست و صالح ، رژیم وی و حامیان منطقه ای و غربی او باید این مساله را درک کنند و دربرابر خواست مردم تسلیم شوند.
وی تصریح کرد: مردم یمن برای ایجاد نظام سیاسی که به ارزش های انسانی ، عدالت و آزادی احترام بگذارد ، بهای سنگینی پرداخته اند .
الصلاحی تاکید کرد: تغییرات یمن باید بر اساس نیازهای داخلی و بدون مداخله خارجیان باشد تا انقلاب بدون دستخوش انحراف از مسیر خود به ثمر بنشیند به گونه ای که با آداب و رسوم مردم یمن تناسب داشته باشد.
 
وی در باره گروه هایی که باهدف تسویه حساب با رژیم یمن به انقلاب پیوسته اند؛ هشدار داد و گفت: نباید به آنها اجازه داد تا انقلاب را به سوی منافع خاص خود سوق دهند. 

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین