رییس پلیس پایتخت از دستگیری باند 13 نفره جعل اسناد و مهرهای دولتی خبر داد و گفت: متهمان در یک پرونده تنها 700 میلیون تومان وام با اسناد جعلی دریافت کرده بودند.
به گزارش ایسنا سردار حسین ساجدی در این باره گفت: این باند با جعل اسناد و مهرهای بانکی و دولتی اقدام به دریافت وام‌های کلان از بانک‌ها می‌کردند که پس از 45 روز کار اطلاعاتی و عملیاتی توسط ماموران پلیس تهران شناسایی و دستگیر شدند.
وی ادامه داد: این افراد با همدستی یکی از روسای شعب بانک‌های شهر تهران اقدام به دریافت وام با اسامی تقلبی و صوری کرده و همچنین با جعل اسناد به نام افراد فوت شده خود را به عنوان وارث آنان معرفی کرده و اقدام به کلاهبرداری می‌کردند.
رییس پلیس تهران افزود: در میان 13 فرد دستگیرشده در این رابطه دو نفر زن و مابقی مرد هستند.
ساجدی‌نیا در پایان با اشاره به میزان کلاهبرداری‌های این جاعلان گفت: در یکی از موارد متهمان 700 میلیون تومان کلاهبرداری بانکی کرده‌اند و مالباختگانی که از این افراد شکایت دارند می‌توانند با مراجعه به شعبه هفتم دادسرای ناحیه چهار تهران طرح شکایت کنند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
پویا -> 1390/08/15
پاسخ

((متهمان در یک پرونده تنها 700 میلیون تومان وام با اسناد جعلی دریافت کرده بودند)) !!!!!!! یعنی واقعا 700 میلیون پول کمیه!!!!!

کاربر مهمان -> 1390/08/16
پاسخ

خیلی راحت میشه فرق اصل وبدل یک مدرک را متوجه شد چطور متوجه نشدن؟

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین