سرليستي اصولگرايان متحد، نه تنها در دوره نخست انتخابات مجلس با چالشهايي روبهرو بود، گويا با انتخاب ابوترابي و حدادعادل در دور نخست و بلاتكليف باقي ماندن 25 كرسي تهران تا دور دوم انتخابات، در اين دوره نيز از قرار معلوم حرف و حديثها درباره اينكه نام چه كسي در صدر ليست تهران نوشته ميشود، بالا گرفته است.
به گزارش «تابناك»، پس از انتخاب حجتالاسلام ابوترابي فرد و حدادعادل در دور نخست انتخابات تهران، «باهنر»، «مصباحي مقدم» از يك سو و «زاكاني»، «توكلي»، «فدايي»، «كوثري» از سوي ديگر براي سرليستي جبهه متحد اصولگرايان مد نظر هستند.
حجتالاسلام ابوترابي فرد در پاسخ به خبرنگار «تابناك» تأكيد كرد: تا كنون شوراي اصولگرايان براي انتخاب سرليست جبهه متحد تصميمي نگرفته و اين رايزنيها براي رسیدن به نتيجه خوب هنوز ادامه دارد.
اين اظهارات نايب رئيس مجالس هفتم و هشتم، در حالي است كه طي روزهاي گذشته برخي شايعات مبني بر سرليستي افرادي همچون زاكاني، توكلي و كوثري منتشر شده است.
ابوترابي در همين باره نيز با ابراز شگفتی از انتشار اين اخبار، به خبرنگار ما گفت: تا آنجايي كه بنده میدانم تا كنون تصميمي در اين باره گرفته نشده و تا روزهاي آينده نتيجه قطعي مذاكرات اعلام خواهد شد.
البته از اينكه اين شايعات از سوی چه گروهها و با چه اهدافي منتشر شده است بگذريم. ترديد اساسي اين است كه اصولا سرليستي جبهه متحد اصولگرايان چه سودي براي آقايان دارد، در حالي كه عملا اين گروه در دور پیش انتخابات، نتايجي به مراتب بدتر نسبت به رقيب خود يعني «پايداري» به دست آورد و گویا، در حالي كه رأي آوردن ليست اصولگرايان با چالش روبهروست، كشمكش بين اعضاي اين جبهه بر سرليستي به طنز شبيهتر است!
اسدالله بادامچيان از ديگر اعضاي اصولگراي مجلس هشتم و عضو ليست جبهه متحد اصولگرايان است كه با اشاره به حرف و حديثهايي كه درباره سرليستي اين جبهه در دور نخست به وجود آمد، به خبرنگار ما گفت: انتخاب سرليست چندان موضوع مهمي نيست، ولي برخي به دلیل هواي نفس و برخي اميال شخصي، آن را محل چالش اصولگرايان كردهاند.
وي همچنين در ادامه خاطرنشان كرد: در مجالس هشت دوره پس از پيروزي انقلاب اسلامي بحث سرليستي و رأي اول تهران به جز در مجلس هفتم و دورهاي كه غلامعلي حداد عادل رئيس مجلس شد، مورد توجه واقع نشد؛ برای نمونه، در مجلس اول، نفر اول تهران فخرالدين حجازي بود، ولي آقاي هاشمي رفسنجاني رياست مجلس را بر عهده گرفت. در زمان مجالس ديگر همچون مجالس ششم و هشتم نيز موضوع همین گونه بود.
سرليستي تهران در زمان مجلس هفتم و به ویژه در زمان رأيگيري براي رياست مجلس از سوي عدهاي به مانند انتخاب رئيس مجلس تلقي شد؛ چیزی که هماکنون به عنوان معضلي در پي اصولگرايان مطرح و عملا باعث اختلاف میان برخي اعضاي اين گروه و تشديد رقابتهاي درون گروهي آنها شده است.