نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال ایران گفت: برکناری دبیرکل فدراسیون کذب است.
به گزارش فارس، مهدی تاج در مراسم افتتاحیه هتل آکادمی فوتبال از جمله حاضرین در کمپ تیم‌های ملی بود که پس از این مراسم شایعه‌ برکناری دبیرکل فدراسیون را تکذیب کرد و افزود: چنانچه قرار باشد تصمیمی برای برکناری محمدمهدی نبی گرفته شود باید این موضوع در هیئت رئیسه مطرح شود در حالی که تاکنون هیچ بحثی در این زمینه ما نداشته‌ایم بنابراین این خبر کذب است.
وی در مورد تخلف مهاجم پرسپولیس از حضور در اردوی تیم ملی عنوان کرد: این موضوع به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران مربوط می‌شود و در خصوص علیرضا نیکبخت واحدی کمیته انضباطی تصمیم نهایی را می‌گیرد.
تاج تأکید کرد: امروز قبل از حضور در این مراسم جلسه‌ای را در هتل المپیک برگزار کرده و در مورد برنامه‌های راهبردی تیم ملی تصمیماتی را اتخاذ کردیم.
وی افزود: با توجه به هماهنگی‌های انجام شده قرار است که محمود احمدی‌نژاد (رئیس جمهور ایران) کمک 15 میلیاردی به فدراسیون فوتبال ایران داشته باشد و تاکنون 5/3 میلیارد تومان فدراسیون پرداخت کرده است.
این کمک مالی قرار است که از محل وزارت نفت تأمین شود و امیدواریم با مساعدت ایشان این بودجه برای ما تأمین شود.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین