دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مجلس باید قدرت پرسش کردن از دولت را داشته باشد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم یادواره ۱۴۸ شهید بخش دودانگه شهرستان ساری گفت: شهدا فرزند مخلص خمینی بزرگ بودند که با حضور بموقع در میدانهای نبرد از کشور ایران اسلامی به خوبی پاسداری کردند.
وی با اشاره به رشادتهای جانبازان در جنگ تحمیلی تصریح کرد: رشادتهای جانبازان پس از جنگ تحمیلی، هنوز ادامه دارد و با وجود بیست سال گذشتن از جنگ تحمیلی، همچنان این بزرگواران درگیر جنگ هستند.
* اگر شهدا نبودند ده بحرین دیگر از ایران جدا میشد رضایی به نقش ارزنده شهدا در جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: اگر شهدا نبودند، ده بحرین دیگر از ایران جدا میشد و برای نمونه در دویست سال گذشته با هر جنگی که در کشور رخ میداد، بخشی از این مملکت از خاک ایران جدا میشد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت با اشاره به گستردگی کشورمان در گذشته بیان داشت: ایران اسلامی دو برابر مرز کنونی ایالت و فدرال داشت و در این جنگ نیز دشمنان ایران تلاش کردند که تاریخ گذشته را در این کشور تکرار کنند.
رضایی ادامه داد: ایران اسلامی با رشادت شهدا حفظ شد و ما وظیفه داریم شهدا را تکریم کنیم.
وی تأکید کرد: مردم ایران تنها از بعد عاطفی، فرهنگی و معنوی مدیون شهدا نیستند، بلکه اگر شهدا نبودند، امنیت و آرامش کنونی نیز در کشور نبود.
* میزان پیشرفت اقتصادی ما به اندازه میزان پیروزی ما در جنگ تحمیلی نیست
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به حضور داوطلبانه جوانان از اقشار گوناگون در جبهه بیان داشت: جوانان دیروز ما در جنگ مشکلات بسیاری را متحمل شدند و با تمام تلاش، جنگ را به نفع جمهوری اسلامی ایران به پایان رساندند.
وی با این پرسش به سخنان خود ادامه داد: چرا ما نمیتوانیم بیکاری و گرانی را حل کنیم؟ چرا مشکلات اقتصادی و بحث تحریمها خنثی نمیشود؟
فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ با اشاره به فعالیتهای مجلس و دولت در رفع مشکلات اقتصادی مردم گفت: میزان پیشرفت اقتصادی ما به اندازه میزان پیروزی ما در جنگ تحمیلی نیست.
وی با اشاره به سد نیمه کاره منطقه دودانگه بیان داشت: دلیلی ندارد که برای ساخت سد میلیاردها تومان پول خرج میشود و پس از دو سال اعلام میکنند که این سد آبدهی ندارد.
* ریشه بسیاری از مشکلات ارتباطی به تحریمهای اقتصادی وابسته نیسترضایی یادآور شد: باید ریشه مشکلات موجود در کشور بررسی شود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نبود صنایع تبدیلی در منطقه دودانگه ساری بیان داشت: بسیاری از محصولات کشاورزی این منطقه به دلیل نبود صنایع تبدیلی از بین میرود.
وی افزود: ریشه بسیاری از مشکلات ارتباطی به تحریمهای اقتصادی وابسته نیست.
رضایی به پرسش مطرح بالا این گونه پاسخ داد: اگر راه شهدا و رهبری را در جامعه ادامه دهیم، نباید در کشور کوچکترین مشکل اقتصادی داشته باشیم.
وی ادامه داد: راه پیروی از رهبری را شهدا در دوران جنگ به ما آموختند و این راه در دوران جنگ برگزیده شد و ما موفق شدیم جنگ را به خوبی پیش ببریم.
* برای رفع مشکل کشاورز باید بازار گندم و برنج اصلاح شودرضایی تأکید کرد: اگر موفقیت دولتمردان در حل مشکلات موجود کم است به دلیل این است که از راه شهدا فاصله گرفتند.
وی ادامه داد: وقتی بداخلاقیهای سیاسی هست و مردم در پیشبرد اقتصادی در حاشیه هستند، مشکلات کشور حل و فصل نمیشود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: دولتمردان میخواهند خودشان در فعالیتهای اقتصادی حضور داشته باشند.
وی به موضوع افزایش قیمت گندم در کشور اشاره کرد و گفت: برای رفع مشکل کشاورز باید بازار گندم و برنج اصلاح شود.
رضایی با اشاره به حضور جوانان و رزمندگان در جنگ تحمیلی بیان داشت: همان گونه که در دوران جنگ به مردم اعتماد کردیم، هماکنون نیز نیاز داریم به مردم در اجرای فعالیتهای اقتصادی اعتماد کنیم.
وی تأکید کرد: راه شهدا اعتماد به مردم بود و برای عبور از موانع کنونی، نیاز به پیروی از ولی فقیه و حرکت در چهارچوب قانون اساسی داریم.
* مجلس باید قدرت پرسش از دولت را داشته باشددبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: مجلس باید قدرت سوال کردن از دولت در مسائل گوناگون اقتصادی سیاسی را داشته باشد.
وی با بیان اینکه کشور در حال حاضر در شرایط ویژه و حساسی قرار دارد، بیان داشت: دشمن یک بار دیگر تصمیم گرفت، رویای رودررویی با نظام را آغاز کند و با جلوگیری از فروش نفت و کاهش درآمدهای ارزی به مقابله با کشور ما برخاست.
رضایی ادامه داد: دشمن تلاش دارد با علم و فناوری کشور ما را به زانو درآورد و این یک رویایی بیش برای دشمن نخواهد بود.
وی صحنه رویایی ایران با دشمنان را مثل تشک کشتی ترسیم کرد و بیان داشت: دولت به نمایندگی از ملت ایران در روی این تشک حاضر شد و دولت باید بداند که روی تشک کشتی در برابر دشمن قرار گرفت که این تشک وابسته به مردم است و البته کسی که به نمایندگی از مردم در روی این تشک قرار میگیرد، خیلی مهم است و برای پیروزی در این نبرد نیاز به حمایت همهجانبه از مردم دارد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با اشاره به مشکلات که کشور ما در اوایل جنگ با آن مواجه بود، بیان داشت: کشور ما در یک سال نخست جنگ به دلیل نداشتن امکانات و تجهیزات مناسب و نبود نیروی ورزیده با مشکلات بسیاری روبهرو بود.
* در یک سال نخست جنگ، رزمندگان ما چهار حمله بزرگ انجام دادندوی ادامه داد: در یک سال اول هیچ یک از حملههایی که ضد دشمن میشد، منجر به آزادسازی بخش کوچکی از شهرهای کشور نمیشد.
رضایی در ادامه بیان داشت: در یک سال نخست جنگ، رزمندگان ما چهار حمله بزرگ انجام دادند که در این چهار حمله حتی یک روستای کشور ما از دست دشمن بعثی آزاد نشد.
وی با اشاره به سپرده شدن امور سپاه به وی توسط امام (ره) بیان داشت: پس از در دست گرفتن فرماندهی سپاه نخست به شناسایی و وضعیت جنگ پرداختم و پس از بررسی امور جنگ، چندین عملیات موفقیتآمیز برای آزادسازی کشور طراحی شد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: در آغاز سال سوم، جنگ کشور ما به پیشرفتی از حضور در جبهه رسید که اقدام به علمیات عبور از مرزهای دشمن را طرحریزی کرد.
وی بیان داشت: اجرای این نقشه نیاز به نیروی کارآمد و قوی داشت که بهترین گزینه مناسب برای پیشبرد این نقشه نیروی علویان در مازندران بود.
* مازندرانیها در دوران جنگ وظیفه خود را به خوبی انجام دادندرضایی ادامه داد: تیپ ۲۵ کربلای مازندران، بهترین گزینه برای حضور در قلب دشمن و اشغال خاک دشمن بود که پس از تبدیل این تیپ به لشکر، مأموریتهایی را لشکر ۲۵ کربلای مازندران انجام داد که برای نخستینبار در دوران جنگ تحمیلی رقم خورد.
وی با بیان اینکه مازندرانیها در دوران جنگ وظیفه خود را به خوبی انجام دادند، بیان داشت: لشکر ۲۵ کربلا به طور ویژه و در عملیاتهای متعدی ارادت خود را به انقلاب اسلامی ایران نشان داد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه تأکید کرد: وجود شهدا افتخاری بزرگ برای ملت ماست.
وی یادآور شد: ملت ایران در جنگ تحمیلی یکپارچه در برابر دشمنان ایران اسلامی ایستادگی کردند.