دولت در مبادلات تجاری منطقی عمل نمی‌کند

نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس تصریح کرد:دولت باید با مدیریت صحیح واردات هرگونه محصولات کشاورزی رابه گونه ای انجام دهد که به تولید داخل ضربه وارد نشود، اما نمی‌توان واردات محصولات کشاورزی را انکار کرد.
کد خبر: ۲۵۹۵۱۴
|
۳۱ تير ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۶ 21 July 2012
|
1960 بازدید
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با انتقاد از واردات آرد از کشور هند در ازای فروش نفت به این کشور، گفت: مبادلات تجاری بین کشورها امری عادی در تجارت بین المللی است اما واردات و صادرات باید سنجیده، منطقی و بر اساس نیاز کشور باشد که در غیر اینصورت به تولید ملی ضربه وارد می کند.

سید شکر خدا موسوی در گفت و گو با خانه ملت، افزود: به تازگی مطلع شدیم که آرد گندم از کشور هند در ازای فروش نفت به این کشور انجام شده که این مسئله نه تنها به تولید ملی ضربه وارد می کند، بلکه باعث می شود تا کارخانه های آرد سازی موجود در کشور نیزاز ظرفیت فعلی کمتر فعالیت داشته و نتوانند به کار خود ادامه دهند.

نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اینگونه اقدامات دولت بر خلاف پیام امسال اعلام شده از سوی رهبر معظم انقلاب مبنی بر سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی است که اعضای کمیسیون به طور جدی به این موضوع وارد شده و آنرا مورد بررسی قرار خواهند داد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ظرفیت تولید گندم به حدی است که نیاز داخل تأمین می شود که در نتیجه آن نیز کارخانه های آید سازی هم این امکان را دارند تا با تمام ظرفیت، گندم موجود را به آرد تبدیل کرده و در اختیار نانوایی ها قرار دهند که می توان گفت اینگونه اقدامات از سوی دولت نسنجیده و غیر منطقی است.

موسوی اظهارداشت:این هفته در کمیسیون کشاورزی در کنار طرح انتزاع به این موضوع نیز رسیدگی خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر کشور ما از لحاظ تولید گندم تا حدودی به خودکفایی رسیده و نیاز داخل بااین محصول استراتژیک تأمین می شود که دراین شرایط نیازی به واردات محصولاتی نظیر آرد گندم به کشور احساس نمی شود.

این نماینده مجلس نهم تأکید کرد: دولت می تواند با تمامی کشورها مبادله تجاری و پایاپای داشته باشد که در این زمینه نیز باید نیاز داخل سنجیده شده و بر اساس آن واردات انجام شود.

نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس تصریح کرد:دولت باید با مدیریت صحیح واردات هرگونه محصولات کشاورزی رابه گونه ای انجام دهد که به تولید داخل ضربه وارد نشود، اما نمی‌توان واردات محصولات کشاورزی را انکار کرد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس  یادآور شد: در حال حاضر کشور ما از کمبود جو، دانه های روغنی، سویا و علوفه‌های دامی رنج می برد که بهتر است مبادلات تجاری با سایر کشورها در زمینه واردات این محصولات صورت گیرد تا به تولید داخل ضربه وارد نشود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟