احمدي‌نژاد:تحريم نفتي ايران،پررويي مي‌خواهد

کد خبر: ۲۶۱۹۱۷
|
۱۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۹ 31 July 2012
|
7959 بازدید
رييس‌جمهور با انتقاد از تحريم نفتي ايران از سوي برخي كشورهاي غربي اظهار كرد: امروز مي‌بينيم كه يك توليد‌كننده نفت در جهان را تحريم نفتي مي‌كنند و اين خنده‌دار است و پررويي مي‌خواهد.

به گزارش ايسنا، محمود احمدي‌نژاد در مراسم بهره‌برداري از دو طرح پالايشگاهي در پالايشگاه شهيد تندگويان تهران گفت: در حال حاضر بسياري از بخش‌هاي صنعت نفت مانند اكتشاف، حفاري،‌ حمل‌و‌نقل و پالايش به شكلي است كه بيشترين درآمد آن در جهان نصيب قدرت‌هاي بزرگ مي‌شود و كشورهاي توليدكننده درآمد‌هاي كمتري دارند.

وي يادآور شد: سه سال قبل در جمع همكاران صنعت نفت كه جزو دلسوزترين افراد جامعه ما هستند در اين رابطه صحبت كردم كه صنعت نفت ما هنوز به صورت صددرصد ملي نشده است و زماني صنعت نفت ما ملي مي‌شود كه صفر تا 100 منابع اين صنعت به جيب ملت ايران برود، در حالي كه اينطور نيست و حتي قيمت نفت را قدرتهاي بزرگ تعيين مي‌كنند و روند تعيين قيمت نفت نيز سياسي است.

احمدي‌نژاد با بيان اينكه "امروز در صنعت نفت ما كارهاي خوبي انجام شده و در همه بخش‌ها مي‌بينيم كه شرايط بهتري ايجاد شده است"، خاطرنشان كرد: البته بايد اين روند را ادامه دهيم و به هدف نهايي برسيم. بايد به جايي برسيم كه ديگر نفت خام صادر نكنيم و اين امر، شدني است.

رييس‌جمهور در ادامه با اشاره به سود‌هاي كلان شركت‌هاي بزرگ نفتي وابسته به قدرت‌هاي جهاني گفت: در مبادلات بين‌المللي همواره ميزان سود بين 2 تا 3 درصد است اما در صنعت نفت وقتي اين شركت‌هاي مي‌خواهند سرمايه‌گذاري كنند سود 12 تا 16 درصدي طلب مي‌كنند.

وي همچنين به چرخه اكتشاف نفت تا تبديل آن به كالا اشاره كرد و افزود: امروز مي‌بينيم كه در اثر تلاش‌هاي مديران صنعت نفت اين چرخه در كشور ما در حال تكميل است و مي‌بينيم طرح‌هاي بزرگي در كشور اجرا مي‌شود و حتي قطعات لازم براي اين صنعت كه تا پيش از اين 90 درصد آنها وارد مي‌شد، در كشور توليد مي‌شود.

احمدي‌نژاد به برخورد‌هاي نامناسب غرب با بخش‌هاي صنعتي كشورمان اشاره و اظهار كرد: به عنوان مثال آنها از پيشرفت‌هاي ما در فناوري صلح‌آميز هسته‌يي عصباني هستند و علت عصبانيت آنها اين است كه ما توانايي غني‌سازي را به دست آورديم و به علم آن دسترسي پيدا كرديم وگرنه داشتن چند تن اورانيوم غني‌سازي شده 3 درصدي مشكلي براي كسي ايجاد نمي‌كند.

رييس‌جمهور به بخش سرمايه‌گذاري در صنعت نفت نيز اشاره كرد و گفت: از زماني كه قدرت‌هاي بزرگ و شركت‌هاي آنها در صنعت نفت ما براي سرمايه‌گذاري نيامدند ميزان سرمايه‌گذاري در اين صنعت در كشورمان دو برابر شده است، چراكه سرمايه‌هاي سرگردان در دنيا زياد است و صنعت نفت نيز صنعتي است كه در آن سود فراواني وجوددارد و خيلي‌هاي مي‌خواهند كه در صنعت نفت ايران سرمايه‌گذاري كنند.

وي اضافه كرد: وقتي كه يك ملت تصميم بگيرد كه پيشرفت كند، هيچكس نمي‌تواند جلوي آن را بگيرد و انقلاب اسلامي يكي از اين نمونه‌هاست. ما بايد به مردم ميدان دهيم در آن صورت خواهيم ديد كه چه كارهايي مي‌توانند بكنند. ما بارها گفتيم كه سيستم اقتصادي آنها را قبول نداريم. سيستم اقتصادي آنها به ضرر انسان است و خسارت‌هاي زيادي وارد مي‌كند. چگونه يك كشور با 16 هزار 500 ميليارد دلار بدهي به حيات خود ادامه مي‌دهد؟ اين نشان مي‌دهد كه اين كشور براي اداره خود از پول ديگران استفاده مي‌كند.

رييس‌جمهور خاطرنشان كرد: سرزمين ما داراي منابع غني و ملتي بزرگ است و مي‌توانيم خودمان كشور خود را بسازيم بايد در صنعت نفت به جايي برسيم كه استاندارد‌هاي ما در جهان مورد استفاده قرار گيرد و معيا‌رها جهاني شود و اين امر، شدني است. بايد به نقطه‌اي برسيم كه صنعت نفت ايران بيشترين درآمد خود را از صادرات فني و مهندسي به دنيا داشته باشد.

احمدي‌نژاد در ادامه به پروژه‌هاي مهر ماندگار اشاره كرد و افزود: ما همواره ديده‌ايم كه هر دولتي مقدار زيادي ازطرح ها و پروژه‌ها را براي دولت بعدي مي‌گذارد و دولت بعد مي‌كوشد كه آنها را صرف هزينه انجام دهد و در مسيري كه پيش از آن برايش تعيين شده حركت كند. اين كار منصفانه نيست و در اين دولت تصميم گرفته شد طرح‌‌هاي هزينه‌بر و زمان‌بر در قالب مهر ماندگار در اولويت قرار گيرد و هرچه زودتر به بهره‌برداري برسد. هركدام از اين طرح‌ها كه به بهره‌برداري برسد موجب جهش در اقتصاد كشور مي‌شود.

وي ادامه داد: تا پايان برنامه پنجم توسعه و بهره‌برداري از اين طرح‌هاي اقتصادي، يك ميليون بشكه به توليد نفت كشور اضافه خواهد شد. اميدوارم صنعت نفت‌مان با تكميل طرح‌هاي مهر ماندگار به صنعتي پيشگام تبديل شود و مردم عزيز كشورمان هديه‌اي ماندگار از خادمان خود دريافت كنند.

رييس‌جمهور در بخش ديگر از صحبتهاي خود، خطاب به قدرت‌هاي بزرگ، از آنها خواست كه دست از دشمني عليه ايران بردارند و گفت: تا كي‌ مي‌‌خواهيد زير بليت صهيونيست‌ها و بنده آنها باشيد و حيثت و موجوديت خود را بفروشيد؟ صهيونيست‌ها پست‌ترين موجودات تاريخ هستند و حتي ارزش نگاه‌كردن هم ندارند. كرامت خود را حفظ كنيد و وقتي امواج طولاني ملت‌ها آغاز شود صهيونيست‌ها كاري از پيش نمي‌توانند ببرند. درست است كه امروز بسياري از مراكز سياسي و اقتصادي دنيا را در اختيار دارند اما شرايط به اين شكل نمي‌ماند و اگر مردم بخواهند اين شرايط عوض خواهد شد و صهيونيست‌ها نمي‌توانند كاري از پيش ببرند.

وي خطاب به برخي مسئولان قدرت‌هاي بزرگ كه به دنبال جلب نظر صهيونيست‌ها هستند، ادامه داد: لزومي ندارد براي جلب نظر صهيونيست‌ها اينقدر هزينه كنيد. تنها كافي است خود را كنترل كنيد و نگذاريد آنها از شما آتو بگيرند و به عنوان مثال در رسانه‌هاي خود بگويند كه فلان كس را در خانه‌اي با فلاني ديده‌اند. كافي است خود را كنترل كنيد. عمر انديشه استكباري و سلطه‌گري رو به پايان است. ديگر دوره‌اي كه عده‌اي بخواهند بر كل دنيا حاكم شوند تمام شده است و در چهار پنج ـ سال آينده اين فساد كلا جمع مي‌شود. چرا خود را اسير صهيونيست‌ها مي‌كنيد و منافع ملت خود را به خطر مي‌اندازيد؟

احمدي‌نژاد افزود: شما اصلا مي‌دانيد كه با چه ملتي روبه‌رو هستيد؟ ملت ما ملتي متمدن است كه تمدني هفت هزار ساله دارد، در حالي كه بعضي از شما‌ هفت‌هزار سال پيش‌ در غار‌ها زندگي‌ مي‌كرديد و ملت ما هيچگاه بي‌تمدن و غارنشين نبوده است. ملت ما هيچگاه به دنبال آن سلاح‌هايي كه شما فكر مي‌كنيد نبوده است. سلاح‌ مال انسان‌هاي بي‌فرهنگ تازه به دنيا رسيده است. ملت ما وقتي منطق، فرهنگ،‌ انسانيت، عدالت‌خواهي و‌ آزاديخواهي دارد، نياز به سلاح ندارد. طوري رفتار كنيد كه نام نيكي از شما به جاي بماند.

رييس‌جمهور در پايان با بيان اينكه "كشور ما همه منابع از جمله بهترين ملت دنيا را در اختيار دارد‌"، گفت:‌ برخي در داخل مي‌خواهند ما را به 50 سال قبل برگردانند در حالي كه نگاه ما به آينده است؛ روزي كه ملت در پاكي، عدالت و علم و دانش الگوي ساير ملت‌ها شود و اين روز نزديك است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟