رجزخوانی مردگان سیاسی با پشتگرمی آمریکا:
حملاتمان علیه ایران را تشدید میکنیم
کمتر از یک روز پس از آن که وزارت خارجه آمریکا، رسما گروهک منافقین را از لیست گروههای تروریستی ایالات متحده بیرون آورد، مریم رجوی، سرکرده این گروهک وعده داده اقدامات علیه ایران را تشدید میکند. وی همچنین تصمیم آمریکا را به منزله «زندگی دوباره» گروهک خود معرفی کرده است.
کمتر از یک روز پس از آن که وزارت خارجه آمریکا، رسما گروهک منافقین را از لیست گروههای تروریستی ایالات متحده بیرون آورد، مریم رجوی، سرکرده این گروهک وعده داده اقدامات علیه ایران را تشدید میکند. وی همچنین تصمیم آمریکا را به منزله «زندگی دوباره» گروهک خود معرفی کرده است.
به گزارش «تابناک»، پس از اعلام رسمی دولت آمریکا، مبنی بر خروج نام گروهک منافقین از لیست گروههای تروریستی ایالات متحده، سرکرده این گروهک در مصاحبهای با خبرگزاری «آسوشیتدپرس» از برنامههای آتی این گروهک سخن گفته است.
در این مصاحبه، مریم رجوی با بیان اینکه اقدام آمریکا، توازن قوای گروهک منافقین را با جهان تغییر خواهد داد، گفته است: از این پس، این گروهک فعالیتهای ضدنظام خود را در ایران تشدید کرده و تلاش بیشتری برای براندازی نظام جمهوری اسلامی صرف خواهد کرد.
او همچنین اظهار امیدواری کرده که گروهک منافقین بتواند از این پس بیش از گذشته خواستههای خود را به گوش دیپلماتهای کشورهای جهان برساند و حمایت آنها را برای براندازی نظام ایران جلب کند.
رجوی در ادامه مدعی شده، گروهک وی ارزشها و اهداف دمکراتیک را دنبال میکند!
به هر روی، وی در حالی از دمکراسی و ارزشهای انسانی سخن میگوید که حتی هنوز هم با وجود خروج گروهکش از لیست تروریستی آمریکا و اتحادیه اروپا، مقامات سیاسی کشورهای گوناگون غربی، نگرانیهای جدی خود را نسبت به نقش حقوق بشر اعضای این گروهک توسط سرکردگانش ابراز میدارند.
اما نکته مهمتری که باید به آن توجه داشت، تضاد آشکار سخنان رجوی با دلایلی است که دولت آمریکا برای بیرون کردن نام گروهک وی از لیست تروریستی به آنها استناد کرده است.
بنا بر این گزارش، در بیانیه وزارت خارجه آمریکا ادعا شده از آنجا که این گروهک در بیش از یک دهه گذشته، مرتکب هیچ کار تروریستی نشده، دولت آمریکا تصمیم گرفته در تصمیم پیشین خود درباره این گروهک تجدیدنظر کند.
اما هنگامی که رجوی اعلام میکند، اقدامات خود را در ایران و با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی تشدید میکند، این امر به جز تلاش این گروهک برای تشدید اقدامات تروریستی خود در خاک ایران، چه معنای دیگری میتواند داشته باشد؟
آیا در سابقه این گروهک، میتوان اثری از اقدامات مسالمت آمیز و سیاسی یافت تا با استناد به آن، سخنان رجوی را به اقدامات سیاسی تعبیر کرد و یا آنچه در سه دهه از سوی این گروه انجام گرفته، صرفاً ترور و جنایت علیه شهروندان ایران بوده است؟
در کنار این امر، باید توجه داشت که بنا به اسناد افشا شده در شماری از مطبوعات معتبر آمریکایی، خروج نام این گروه از لیست گروههای ترویستی آمریکا، تنها با دادن رشوههای کلان به سیاستمداران آمریکایی و فعالیتهای لابیگرانه انجام گرفته است؛ از جمله مشهورترین این سیاستمداران میتوان به «تام ریج»، وزیر امنیت داخلی در کابینه جورج بوش و «نیوت گینگریچ»، سخنگوی سابق مجلس نمایندگان آمریکا اشاره کرد.
به این ترتیب، آشکارا مشخص است که ایالات متحده، خود به خوبی از ماهیت واقعی این گروهک آگاه است و تصمیم به خارج کردن نام آن از لیست گروههای تروریستی، جز با هدف افزایش فشارها و اقدامات خصمانه علیه ایران انجام نگرفته است.