اولی هانس مدیر باشگاه بایرن مونیخ المان اعلام کرد این باشگاه به دنبال عقد قرارداد با اناتولی تیموشوک بازیکن خط میانی زنیت سن پترزبورگ است.
هانس که روز یکشنبه با تیموشوک مذاکراتی را داشت روز دوشنبه اعلام کرد شاید بایرن مونیخ در فصل اینده با این بازیکن قرارداد ببندد.
بر اساس گزارشها بایرن مونیخ برای به خدمت گرفتن این بازیکن بیست و نه ساله ، چهارده میلیون یورو (هفده میلیون و ششصد و هفتاد هزار دلار ) می پردازد. روزنامه « اسپورت اکسپرس » روسیه نیز نوشت تیموشوک فرصت خواسته است تا درباره این پیشنهاد فکر کند.
خبرگزاری المان از هامبورگ با اعلام این خبر افزود مدیر باشگاه بایرن همچنین از احتمال جدا شدن لوکاس پودولسکی از این باشگاه خبر داد.
هانس در گفتگو با شبکه تلویزیونی ای ار دی گفت: فکر می کنم پودولسکی با پایان فصل از بایرن برود.
پودولسکی بیست و سه ساله در سال دو هزار و شش از باشگاه کلن المان به بایرن پیوست اما در حد انتظار ظاهر نشد و با وجود اینکه تا سال دو هزار و ده با بایرن قرارداد دارد بارها برای بازگشت به باشگاه سابقش ابراز علاقه کرده است.
پودولسکی در این خصوص به روزنامه «بیلد» آلمان گفت: من با بایرن قرارداد دارم و به قرادادم پایبند هستم اما اگر موضع تغییر کند راه حل مناسب برای هر دو طرف وجود خواهد داشت.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین