حكم استفاده از سلاح سرد اعدام است

کد خبر: ۲۹۱۰۱۴
|
۲۲ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۰ 12 December 2012
|
13929 بازدید
رئيس قوه قضاييه با تاكيد بر اين نكته كه «امنيت مردم از نان شب هم واجب‌تر است» و «پيشرفت و توسعه در پرتو امنيت حاصل مي‌شود» گفت:‌ نيروي انتظامي در طول ساليان متمادي، خدمات بسيار مطلوب و ارزنده‌اي در تامين امنيت داشته و دارد و ضمن تشكر صميمانه از تلاش‌هاي چشمگير تمام فرماندهان و ماموران اين نيروي پرتلاش، از آنان مي‌خواهيم همچنان با عزمي راسخ در بهبود وضعيت امنيت كشور و برخورد قاطع با متخلفان و اشرار گام بردارند.وي افزود: حسب موازين شرعي و قانوني مصوب، تفاوتي ميان بكارگيري سلاح سرد يا گرم وجود ندارد و در حكم محاربه و مجازات آن نيز اعدام است.
 
به گزارش جام جم آنلاين به نقل از اداره‌كل روابط‌عمومي و تشريفات قوه قضاييه، آيت‌الله آملي لاريجاني در جلسه امروز مسئولان عالي قضايي  با تاكيد بر ضرورت افزايش سطح امنيت در كشور و با اشاره به بروز جلوه‌هايي از ناامني در كشور كه در رسانه‌‌ها منعكس شده است، گفت: وقوع اين جنايات و انتشار فيلم آن موجب ناامني است و هرچند در تمام دنيا اين وقايع و حوادث وجود دارد، اما چنين اتفاقاتي در كشور اسلامي ما تكان‌دهنده است و نيروي انتظامي بايد دور جديد برخورد با اشرار را آغاز كند.
 
 وي به ضابطان دستگاه قضايي از جمله نيروي انتظامي و دستگاه‌هاي امنيتي دستور داد دور جديد برخورد با اشرار را آغاز كنند.
 
 رئيس قوه قضاييه افزود: حسب موازين شرعي و قانوني مصوب، تفاوتي ميان بكارگيري سلاح سرد يا گرم وجود ندارد و در حكم محاربه و مجازات آن نيز اعدام است.
 
وي تاكيد كرد:‌ البته مجازات‌هاي بديل ديگري نيز در اين زمينه وجود دارد اما دستگاه قضايي باتوجه به ضرورت بالا بردن هزينه اعمال شرورانه و برخورد قاطع، مجازات اعدام را انتخاب كرده است و بارديگر اعلام مي كنيم كه قوه قضاييه در برخورد با اشرار هيچ‌گونه سستي به خرج نخواهد داد و نيروي انتظامي هم به عنوان ضابط قضايي قطعا با شرارت اخير و شرارت‌هاي مشابه به صورت قاطع و سريع برخورد مي‌كند.
 
رئيس قوه قضاييه با تاكيد بر اين نكته كه «امنيت مردم از نان شب هم واجب‌تر است» و «پيشرفت و توسعه در پرتوي امنيت حاصل مي‌شود» گفت:‌ نيروي انتظامي در طول ساليان متمادي، خدمات بسيار مطلوب و ارزنده‌اي در تامين امنيت داشته و دارد و ضمن تشكر صميمانه از تلاش‌هاي چشمگير تمام فرماندهان و ماموران اين نيروي پرتلاش، از آنان مي‌خواهيم همچنان با عزمي راسخ در بهبود وضعيت امنيت كشور و برخورد قاطع با متخلفان و اشرار گام بردارند.
 
آيت‌الله آملي لاريجاني «تخلف يك يا چند مامور نيروي انتظامي را قابل تسري به هزاران مامور مومن و متعهد ندانست» و با تاكيد بر اين‌كه تخلف چند مامور در هر دستگاهي احتمال دارد، اظهارداشت:‌ گاهي تخلفاتي در نيروي انتظامي رخ داده اما اين‌كه عده‌اي اين تخلفات را دست‌مايه هجمه عليه نيروي انتظامي قرار دهند، كاملا نادرست و غيرمنصفانه است و نبايد اين مسائل معدود و محدود، موجب وهن كل دستگاه شود.
 
وي افزود: در قوه قضاييه نيز ممكن است برخي از كاركنانش دست به تخلفاتي بزنند اما دستگاه قضايي به صورت جدي و قاطعانه با اين تخلفات برخورد مي‌كند؛ هرچند اطلاع‌رساني خاصي نسبت به آن انجام نمي‌دهد، اما در دستگاه قضايي نيز هزاران مدير، قاضي و كارمند شريف، مومن و متعهد با سخت‌ترين شرايط مشغول انجام وظيفه هستند.
 
آيت‌الله آملي لاريجاني در ابتداي سخنان خود به اعلام موضع رئيس‌جمهور آمريكا در به رسميت شناختن مخالفان سوريه اشاره كرد و با تاكيد بر اين‌كه آمريكايي‌ها و متحدان آنها در منطقه از مدت‌ها قبل در عمل، مخالفان سوريه را به رسميت شناخته بودند و اين مساله جديدي نيست، گفت:‌ غربي‌ها بويژه آمريكا از ماه‌ها قبل با ارسال سلاح و پول و امكانات در عمل تندروترين گروه‌هاي تروريستي را در سوريه مسلح كردند.
 
رئيس قوه قضاييه با طرح اين پرسش كه «آيا القاعده و حتي گروهك منافقين نماينده مردم سوريه هستند كه آمريكا به آنان كمك كرده است»، ادعاي باراك اوباما درباره فراگير شدن مخالفان در سوريه را ادعاي كذب دانست و گفت:‌ حتي خود آمريكايي‌ها و متحدان او هم مي دانند كه مشكل اصلي آنان جبهه مقاومت است و آنان نمي‌توانند حضور يك جبهه مقاومت قوي و متكي به مردم منطقه را تحمل كنند و با بهانه‌هاي دروغين درصدد شكستن و محدود كردن مقاومت هستند وگرنه همه مي‌دانند كه گروه‌هاي تروريستي نظير القاعده يا منافقين كه در ايران و ديگر كشورها دستشان به خون مردم بيگناه آلوده بوده است، هيچگاه نمي‌توانند نماينده اكثريت مردم سوريه باشند.
 
وي رويكرد جمهوري اسلامي ايران را دفاع از مقاومت اسلامي برشمرد و اعلام كرد: حمايت از دفاع و مقاومت اسلامي به معناي دفاع نكردن از اصلاحات در سوريه نيست و همانطور كه مقام معظم رهبري نيز اعلام كردند، ايران راضي نيست كه قطره‌اي خون در سوريه ريخته شود.
 
رئيس قوه قضاييه آمريكا را دلسوز و مدافع مردم سوريه ندانست و افزود: اگر آمريكا دلسوز و مدافع مردم منطقه است، چرا نسبت به وضعيت مردم بحرين حساس نيست و حتي به حكومت اين كشور در سركوب مردمي كه خواهان دستيابي به حق تعيين سرنوشت خود هستند، كمك مي‌كند.
 
آيت‌الله آملي لاريجاني «حمايت ايران از كشورها و ملت‌ها را مبتني بر ارزش‌هاي ديني توصيف كرد» و با تاكيد بر اين‌كه اين رويكرد در طول دوران بعد از انقلاب كاملا ثبات داشته است، به رفتارهاي متناقض غرب و آمريكا در سياست‌هاي خارجي خود اشاره كرد و گفت: آمريكايي‌ها تا ديروز به صورت همه‌جانبه از رژيم مبارك در مصر حمايت مي‌كردند و حال مدافع حركت مردمي مصر شده است كه نشان از سياست‌هاي متناقض و چهره مزورانه اين كشور دارد.
 
رئيس قوه قضاييه دخالت‌هاي نظامي و سياسي آمريكا به همراه هزينه‌هاي هزاران ميليارد دلاري براي نفوذ در مردم منطقه را شكست‌خورده دانست و گفت:‌ آمريكا مي‌تواند پاسخ دهد كه آيا با وجود لشكركشي نظامي و مخارج هزاران ميلياردي در عراق، اكنون نفوذ ايران در ميان مردم اين كشور بيشتر است يا آمريكا و البته وضعيت بيداري اسلامي در منطقه نشان مي‌دهد كه تاثير و نفوذ جمهوري اسلامي تا چه حد است. مردم منطقه از صميم قلب به اسلام معتقد و از آن حمايت مي‌كنند و همين موجب ترس آمريكا و متحدانش شده است تا جايي كه به تعبير مقام معظم رهبري، اكنون غربي‌ها از واژه بيداري اسلامي واهمه دارند.
 
در جلسه امروز مسئولان عالي قضايي سياست‌هاي كلي نظام اداري، ابلاغ‌شده از سوي مقام معظم رهبري و نحوه اجرايي شدن آن در برنامه پنج ساله دستگاه قضايي مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟