دبیرکل حزب اعتماد ملی در ادامه سفر به چین در شهر شانگهای مورد استقبال ناظری سرکنسول ایران در این شهر قرار گرفت و در اقامت دو روزه خود در شانگهای با نماینده حزب کمونیست چین در این شهر دیدار و درباره نحوه فعالیت‌های حزبی بحث ‌و گفت‌وگو کرد.

به گزارش مهر، حجت‌الاسلام مهدی کروبی با حضور در زادگاه مائو به وی ادای احترام کرد.
وی با حضور در استان خوتن و سفر به شهر شائوشا نیز مورد استقبال رسمی نماینده حزب کمونیست چین در این شهر و مدیر میراث فرهنگی و موزه مائو قرار گرفت.

کروبی در حاشیه بازدید از موزه مائو با اشاره به شخصیت مائو گفت: انسان‌ها هر قدر اندیشه‌هایشان به واقعیت نزدیکتر باشد، اثرپذیری آن اندیشه‌ها ماندگارتر خواهد بود.

وی ادامه داد: انسان‌هایی که یک جریان را به وجود می‌آورند، افراد زیادی را در جهان تحت تأثیر قرار خود قرار می‌دهند؛ هرچند که در اندیشه‌ها و ایدئولوژی با هم تفاوت فکری داشته باشند، ولی در بخش‌هایی چون مقاومت در برابر ظلم، آگاهی‌بخشی، ایستادگی می‌توانند برای نیروها و جریان‌های مبارز الگو قرار بگیرند.

کروبی افزود: فکر افراد از بین رفتنی نیست؛ مائو شخصیتی مردمی داشت و همواره تأکید می‌کرد که همه باید به دنبال احقاق حقوق خود باشند و ما هم اگر از کسی حقی داریم باید آن را ببخشیم.

دبیر کل اعتماد ملی در ادامه به جایگاه ارزشمند حضرت امام خمینی(ره) اشاره کرد و افزود: امام خمینی(ره) یک جریان بزرگی را با پیروزی انقلاب اسلامی در جهان به وجود آورد و برای همیشه نام نیک و اندیشه‌های اسلامی و مردمی‌اش در تاریخ باقی خواهد ماند.

وی گفت: امام خمینی(ره) همه اموال پدری خود را برای مصارف مسکن و استفاده کشاورزی در اختیار همگان قرار می‌داد و هیچ‌گاه در زمان حیات خویش از بیت‌المال برای مصارف شخصی استفاده نکرد و همیشه شاهد آن بودیم که آرامگاه این انسان بزرگ مورد توجه مردم بسیاری از سراسر جهان قرار گرفته است و همواره شخصیت‌های بسیاری برای پاسداشت اندیشه‌ها و آرمان‌‌های این مرد به ایران سفر می‌کنند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین