رییسجمهور با تأکید بر اینکه گفتوگو باید در سایه احترام و عدالت باشد، نه فشار، خطاب به دولتمردان آمریکایی گفت: اگر اسلحه را از روی ملت ایران بردارید، من خودم گفتوگو میکنم.
به گزارش «تابناک»، محمود احمدینژاد که در مراسم راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن در میدان آزادی تهران سخن میگفت، با تبریک فرا رسیدن سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: انقلاب متعلق به انسان و برای انسانها بوده است.
وی ادامه داد: بالاترین موضوع اصلی آفرینش، انسان است و درواقع انسان بالاترین مخلوق بوده و تمام جهان برای او خلق شده است.
رییسجمهور با بیان اینکه تحولات اجتماعی تابع تحولات انسانی است، ادامه داد: همه پیامبران آمدهاند تا حقیقت انسان را در سایه استقرار توحید و عبودیت و عدالت شکوفا کنند. آمدهاند تا خود انسان را به انسان بشناسند.
وی گفت: فطرت الهی انسانها همه یکی است و تمام حقایق هستی در فطرت الهی انسانها به امانت گذاشته شده است. همه عالم برای این است که انسان کمال پیدا کند و جلوه جمال خداوند و جانشین او در زمین و تجلی اسمای الهی شود.
احمدینژاد با بیان اینکه انقلاب اسلامی بیداری فطرتها و حرکتی از عمق جان و اندیشه ملت ایران و یک تحول بنیادی است و به همین دلیل پایدار است و روز به روز روشن و درخشانتر میشود، تصریح کرد: انقلاب، بیداری حقیقی و بازگشت به حقیقت انسانهاست. رهایی از تمام قید و بندهای اسارتآفرین. انقلاب آغاز حرکت برای برپایی جامعه سعادتمند و رسیدن به قله کمال تا جوار رحمت خداوند است.
وی با بیان اینکه ملت ایران ظرفیت تحولآفرینی و اقتدار خود را یک بار دیگر در انقلاب اسلامی پیدا کرد و خود را مسئول حفظ و گسترش ارزشهای الهی یافت، ادامه داد: حرکتهای انسانی به میزان عمق، خدایی بودن و اتکا به تغییرات درونی و بیرونی انسانها، ماندگارتر هستند و گستره تغییر آنها وسیعتر است و از همین بابت امام راحل میفرمود ملت ایران الهی شده است؛ یعنی تغییرات در درون، اندیشه، ایمان، افق نگاه، آرمان، اراده و همت ملت به وجود آمده است.
رییسجمهور افزود: انقلاب یک موجود زنده و بالنده است و حرکت انقلاب از سال ۵۷ آغاز شد و در ایران و گستره گیتی ادامه پیدا کرد. درواقع انقلاب یک حرکت تاریخی برای رسیدن به آرمانهای الهی و انسانی است که امروز در همه عالم در جریان است.
احمدینژاد افزود: هر جا انسان است، انقلاب متعلق به اوست و مرز جغرافیا، زبان، حزب و طایفه ندارد. نقطه توقفی ندارد و حق این بود که انقلاب عظیم جهانی از ایران و توسط ملت ایران کلید بخورد.
این ملت از حقوق اساسی خود سر سوزنی عقبنشینی نمیکندرییسجمهور در ادامه سخنان خود در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن، با بیان اینکه «هر فجری برای ملت ایران مبارک است»، گفت: خورشید عظمت این ملت در هر فجر در افق بالاتر و درخشانتر طلوع میکند.
احمدینژاد با اشاره به برخی دستاوردهای انقلاب اسلامی اظهار کرد: انقلاب برای احیای استدلال و عظمت ملت ایران و همه ملتهاست و امروز بدترین و بداخلاقترین دشمنان ملت ایران هم اذعان دارند. به فضل الهی ملت ایران و کشور ایران از مستقلترین ملتها و کشورهای جهان است.
احمدینژاد در ادامه تأکید کرد: احدی نمیتواند اراده خود را به ملت ایران تحمیل کند.
رییسجمهور با بیان اینکه «بالاترین هجمه نظامی و سیاسی دشمنان علیه ملت ایران با دفاع مظلومانه ملت به رسوایی طراحان و حامیان آن انجامید»، تصریح کرد: ۳۴ سال فشارهای گوناگون برای جلوگیری از پیشرفت و عزت ملت و مخدوش کردن استقلال کشور به لطف هوشمندی، وحدت و مقاومت جانانه ملت و فداکاری شهیدان و جانبازان و آزادگان و خانوادههای آنان و رهبری خردمندانه به فصل طلایی ملت ایران تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه «امروز هم دشمنان ما با همه وجود در تلاشند تا با فشار، از پیشرفت ملت ایران جلوگیری کنند ولی نمیتوانند»، خاطرنشان کرد: امروز نه تنها هیچ قدرتی نمیتواند کوچکترین تحمیلی به ایران داشته باشد، بلکه این ملت از حقوق اساسی خود سر سوزنی عقبنشینی نخواهد کرد.
احمدینژاد با اشاره به اینکه تمام قدرتهای استکباری در برابر عظمت ملت ایران شکست خورده و شرمنده هستند، خاطرنشان کرد: انقلاب برای احیای عزت ملت ایران است.
وی با اشاره به اینکه دوره ۱۵۰ ساله پیش از انقلاب، دوره تهدید ملت ایران بود، افزود: امروز ملت ایران عزیزترین ملتهاست و احترام وصفنشدنی و علاقه وافر ملتها به ملت بزرگ ایران، نشانه بارز این حقیقت زیباست.
احمدینژاد با بیان اینکه انقلاب برای پیشرفت، عمران و آبادی کشور است، گفت: پیش از انقلاب ۳۶ میلیون جمعیت داشتیم، شش میلیون بشکه نفت تولید میشد و ۵.۵ میلیون بشکه نفت صادر میشد و اکثر کشور در خرابی و فقر بودند، اما امروز البته در شرایط عادی، متوسط روزانه صادرات نفت ما ۲.۵ میلیون بشکه است، یعنی کمتر از نصف و جمعیت ۷۶ میلیون نفر است؛ یعنی بیش از دو برابر.
وی ادامه داد: اگر کاهش ارزهای قیمت جهانی را محاسبه کنیم، درآمد سرانه یعنی به ازای هر نفر از محل صادرات نفت قبل از انقلاب تا امروز بیش از پنج برابر شده است، اما وضعیت عمران و آبادی و پیشرفت امروز با آن روز قابل مقایسه نیست.
رییسجمهور در ادامه به آمارهایی در مقایسه با قبل از انقلاب و سالهای اخیر، گفت: قبل از انقلاب تولید سیمان کمتر از هفت میلیون تن بود و قبل از دولت نهم، ۳۲ میلیون بوده است، اما امروز بیش از هشتاد میلیون تن بوده است.
احمدینژاد ادامه داد: در مورد ظرفیت تولید سیمان پنج سال قبل واردات داشتیم، اما سال گذشته و امسال دوازده میلیون تن صادرات داشتیم.
وی تصریح کرد: ظرفیت تولید فولاد قبل از انقلاب کمتر از یک میلیون تن بود و ابتدای دولت نهم، ۹. ۵ میلیون تن بوده است و هماکنون بیست میلیون تن است و تا پایان این دولت انشاءالله به خودکفایی خواهیم رسید.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید خودرو اوایل انقلاب ۰.۳ میلیون خودرو در سال بوده و ابتدای دولت نهم ۱. ۱ میلیون تن بوده است، گفت: الان بیش از دو میلیون است و ما صادرکننده انواع خودرو هستیم.
رییسجمهور با بیان اینکه ظرفیت تولید پتروشیمی قبل از انقلاب بسیار ناچیز و ابتدای دولت نهم، ۲۵ میلیون تن در سال بوده است، گفت: ظرفیت تولید پتروشیمی امروز از مرز ۵۶ میلیون تن گذشته و بیش از نیمی از آن صادر میشود.
احمدینژاد اضافه کرد: ظرفیت تولید برق اول انقلاب، ۷۰۰۰ مگاوات بوده، یعنی نزدیک شصت سال سرمایهگذاری در برق، ۷۰۰۰ مگاوات بوده است و اول دولت نهم، ۳۸ هزار شد و امروز از مرز هفتاد هزار گذشتهایم و به لطف خدا تا پایان دولت به مرز ۷۶ هزار مگاوات خواهیم رسید.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت ذخیرهسازی آب سدها قبل از انقلاب نزدیک دوازده میلیارد مترمکعب بود، گفت: این ظرفیت ابتدای دولت نهم ۳۳ میلیارد متر مکعب و امروز بیش از پنجاه میلیارد مترمکعب ظرفیت ذخیرهسازی آب داریم.
رییسجمهور در رابطه با ساخت آزادراهها، بزرگراهها و راههای اصلی، گفت: هشت سال قبل از دولت نهم، ۳۹۹۴ کیلومتر و پس از آن ۱۱ هزار و ۷۲۳ کیلومتر یعنی نزدیک سه برابر بوده است.
وی با بیان این که تولید مسکن روستایی و شهری، هشت سال قبل از دولت نهم، سه میلیون و ۲۰۹ هزار مسکن بوده، گفت: در این دولت تا الان، شش میلیون و ۷۸۳ هزار واحد مسکونی ساخته شده است و برای اولین بار تعداد واحدهای مسکونی از تعداد خانوارهای کشور پیشی گرفته است، البته تعداد زیادی از واحدهای مسکونی هستند که خالی هستند.
به زودی ماهواره ایران در مدار ۳۶ هزار کیلومتری قرار میگیرداحمدینژاد در ادامه سخنان خود در مراسم راهپیمایی امروز تهران، به بیان آماری از پیشرفتهای کنونی و دوران بعد از انقلاب پرداخت و گفت: تولید کشاورزی تا قبل از انقلاب سالانه ۲۵ میلیون تن، اول دولت نهم ۸۷ میلیون و هماکنون ۱۱۰ میلیون تن است. همچنین توسعه تلفن ثابت، سیار، گاز، آب شهری و روستایی نیز با قبل قابل مقایسه نیست.
رییسجمهور همچنین با بیان اینکه «نزدیک بیست هزار روستا و بیش از نهصد شهر از گاز طبیعی استفاده میکنند»، افزود: در این هفت ـ هشت سال اخیر میزان مدرسهای که ساخته شده معادل نیمی از تمام مدارسی است که طی هشتاد سال در کشور ساخته شده است.
وی افزود: ورزشگاههایی که ساخته شده نیز معادل همه ورزشگاههایی است که قبل از دولت نهم ساخته شده است. این موضوع در مورد کتابخانهها و مراکز فرهنگی و بخشهای گوناگون صدق میکند.
احمدینژاد با بیان اینکه «تولید کتاب نیز در این چند سال اخیر یازده برابر شده است»، گفت: سرعت رشد علمی کشور نیز یازده برابر متوسط جهان شده و ما از نظر متوسط رشد علمی مقام اول را کسب کردهایم.
وی همچنین با بیان اینکه «در این بین چند کار نو و استثنایی نیز انجام شده است»، به بیان این فعالیتها پرداخت و اظهار کرد: یکی از اینها تولید داروهای نوترکیب است و در این راستا هر چقدر کشورها صنعتی و روابط اجتماعی پیچیدهتر میشود، مریضیها نیز پیچیدهتر خواهد شد و مریضیهای سخت، نیاز به داروهای جدید دارد که پایه این داروها زیستفناوری و بسیار گرانقیمت است.
رییسجمهور افزود: یک گرم از برخی از این داروها یک میلیون دلار در بازارهای جهانی خرید و فروش میشود. پیش از انقلاب ما مطلق از این داروها نداشتیم. قبل از دولت نهم، چهار دارو و امروز ۲۹ داروی نوترکیب داریم.
وی با بیان اینکه در نانوتکنولوژی و سلولهای بنیادین نیز جزو کشورهای برتر دنیا هستیم، افزود: برای اولین بار توسط دانشمندان و متخصصان ایرانی موجود زنده به فضا پرتاب شد و سالم به زمین برگشت. آنهایی که اهل فن هستند میدانند فرستادن موجود زنده به فضا و بازگرداندنش به زمین نشان دهنده این است که ما در دهها رشته علمی دنیا در مرز علم در سطح جهان حرکت میکنیم. برای اینکه یک موجود زنده با فشار یا با کم و زیاد شدن هوا یا با ضربه آسیبهای اساسی میبیند.
رییسجمهور در توضیح این مطلب اضافه کرد: ما خودمان دستگاه پرتابکننده، محفظه نگهدارنده، سیستمهای ارتباطی بین آن دستگاه با زمین، سکوی پرتاب، چتر نجات، دستگاههای اندازهگیری کننده شرایط زیستی را ساختیم و در تمام طول پرتاب، فشار، حالات روانی و جسمی، کارکرد اندام اصلی بدن و همه اینها را دانشمندان ما خودشان اندازهگیری کردند.
وی همچنین گفت: در این چند روز قبل پیشرفتهترین هواپیمای نظامی به دست متخصصین ما ساخته و رونمایی شد و این هواپیما همه ویژگیهای مثبت و برجسته شکاری، بمبافکنهای کل دنیا را در خود جمع کرده است.
احمدینژاد همچنین اظهار کرد: طراحی، مهندسی، ساخت و آماده پرواز کردن این هواپیما از سوی متخصصان خودمان انجام شده، همچنین ما در ساخت و پرتاب ماهواره از معدود کشورهایی هستیم که همه چرخه ساخت و هدایت آن را خودمان انجام دادهایم.
رییسجمهور در ادامه از اعلام خبرهای جدیدتر در حوزه ساخت و پرتاب ماهواره در کشور در آینده نزدیک خبر داد و گفت: به زودی ماهواره ایران در مدار ۳۶ هزار کیلومتری قرار خواهد گرفت و ما در کنار چهار ـ پنج کشور پیشرفته دنیا، از آسمان پیامهای صلح و دوستی را برای همه بشریت میفرستیم.
بهترین حالت برای شما و ما، تعامل و همکاری استرییسجمهور در ادامه با بیان اینکه آنها متوجه باشند که اگر تمام تلاش خود را برای جلوگیری از هستهای شدن ملت ایران بکار بگیرند، چطور میخواهند این دستاورد ایجاد شده را از ملت ایران بگیرند، گفت: هرگز چنین نخواهد شد.
احمدینژاد افزود: من سال ۸۶ بارها اعلام کردم که ما هستهای شدهایم و به این فناوری دست پیدا کردهایم و الان دیگر وقت درگیری و تقابل نیست. بهترین حالت برای شما و ما، تعامل و همکاری است. برای شما نیز این موضوع بهتر است و شما از درگیری ضرر میکنید.
احمدینژاد در بخش دیگری از صحبتهای خود به دستاوردهای ملت ایران در طول پس از پیروزی انقلاب به خصوص چند سال اخیر اشاره کرد و گفت: در همین چند سال چهل میلیون نفر سهام عدالت گرفتهاند و انشاءالله این رقم به ۴۵ میلیون نفر میرسد و مردم میتوانند از این سهام در بازارهای بورس استفاده کنند و در طول این مدت ارزش سهام آنها سه برابر شده است.
رییسجمهور به اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی اشاره کرد و گفت: با اجرای این قانون، در طول این مدت چهل برابر چهارده سال قبل واگذاری انجام شده است.
وی همچنین با بیان اینکه هدفمندی یارانهها نیز با موفقیت انجام شده است و در خارج از کشور نیز الان به عنوان طرحی موفق در ارتباط با اصلاح اقتصادی در ایران از آن یاد میشود، گفت: البته برخی درداخل و خارج تلاش میکنند، عزم و هوشمندی ملت ایران را در اجرای این طرح مخدوش کنند و مشکلات اقتصادی کشور را که از سالها قبل وجود داشته است، بر دوش اجرای این قانون بیندازند.
وی با بیان اینکه امیدوارم که با مساعدت و همراهی مردم این طرح به طور کامل اجرا شود، گفت: این قانون از معدود راههای دور زدن فشارهای اقتصادی دشمن و غلبه بر طراحیهای خباثتآمیز آنها است.
رییسجمهور همچنین به کنترل مصرف سوخت در کشور اشاره کرد و گفت: در این چند سال تعداد خودروها ۲.۵ برابر شده است. در سال ۸۵ متوسط مصرف بنزین در کشور روزانه ۷۵ میلیون لیتر بود و اکنون با آنکه تعداد خودروها و موتورسیکلتها ۲.۵ برابر شده است، اما مصرف روزانه بنزین کمتر از ۶۳ میلیون لیتر شده است و اگر رشد قبلی در مصرف بنزین ادامه پیدا میکرد، اکنون شاهد مصرف روزانه ۱۳۵ میلیون لیتر بنزین در کشور بودیم و این به معنای ۱۷ میلیارد واردات بنزین است.
احمدینژاد به مصرف گازوئیل در کشور نیز اشاره کرد و گفت: دشمنان میخواستند ما را تحریم بنزین کنند، ولی این طرح آنها شکست خورد.
وی به اهمیت قطع وابستگی بودجه دولت و تجارت کشور به درآمدهای نفتی اشاره کرد و افزود: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی صادرات غیر نفتی ما نیم میلیارد دلار بود. قبل از دولت نهم این رقم به هفت میلیارد دلار افزایش پیدا کرد و سال گذشته از مرز ۵۳ میلیارد دلار گذشت.
رییسجمهور افزود: اگر برخی از بداخلاقیها نبود، امسال از مرز ۷۵ میلیارد عبور میکردیم و به دشمنان میگفتیم نفت از ما نمیخرید، نخرید. اصلا نفت به شما نمیفروشیم و با صادرات غیر نفتی کشور را اداره میکنیم.
احمدینژاد با اشاره به نهایی شدن قانون جامع حمل و نقل گفت: با برنامهریزیهایی که انجام شد و بسیج تمام دستگاههای مربوط، تلاش کردیم که میزان تلفات جادهای را کاهش دهیم. در سال ۸۴ میزان تلفات جادهای ۲۴ هزار نفر بود، ولی در چند سال اخیر با آنکه تعداد خودروها و مسافرتها دو برابر شده و جادهها ۶۰ درصد اضافه شده است، تعداد تلفات ما به کمتر از ۱۹ هزار نفر رسیده، البته یک تلفات نیز زیاد است، اما خوشبختانه با مدیریت خوب و هماهنگیهایی که انجام شد، جان دهها هزار نفر نجات پیدا کرد و اگر روند قبلی ادامه پیدا میکرد، این میزان تلفات به ۶۰ هزار نفر در جادهها و شهرها میرسید.
وی گفت: طرحهایی که اشاره شد، طرحهای عظیمی است که وقتی یک دولت را هر کدام به تنهایی به خود اختصاص میداد و شما میبینید که همه اینها در دولت نهم و دهم انجام شده است.
رییسجمهور با تأکید بر اینکه گفتوگو باید در سایه احترام و عدالت باشد، نه فشار، خطاب به دولتمردان آمریکایی گفت: اگر اسلحه را از روی ملت ایران بردارید، من خودم گفتوگو میکنم.
احمدینژاد در بخشی از سخنان خود در مراسم ۲۲ بهمن گفت: امروز ایران هستهای شده و دشمنان ملت ما ناراحت هستند و به بهانه هستهای شدن میخواهند مانع حرکت ملت ایران شوند.
رییسجمهور ادامه داد: آنها در این رابطه انواع فشارها را وارد کردهاند، ولی ملت ایران به لطف خداوند و عنایت امام عصر (عج) و در یک مقاومت الهی و بینظیر پیروز شد.
احمدینژاد با بیان اینکه آنها با این بهانه میخواهند به ملت ایران فشار بیاورند، تصریح کرد: اخیرا ادبیات خود آنها عوض شده است و با ادبیات بهتری صحبت میکنند. میگویند میخواهیم گفتوگو کنیم. ما نیز میگوییم گفتوگو خیلی بهتر است از درگیری. ملت ایران همیشه اهل تفاهم بوده است، ولی گفتوگو دارای آدابی است و همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، نمیشود یک اسلحه بالای سر ملت ایران نگه داشت و بعد بگویید، مذاکره کنید و انتظار مذاکره داشته باشید.
رییسجمهور با تأکید بر اینکه گفتوگو دارای آدابی است و اهدافی را دنبال میکند، گفت: گفتوگو باید برای تفاهم، عدالت و رفع سوء تفاهمها و تقویت همگرایی باشد. نباید از گفتوگو به عنوان وسیلهای برای تحمیل نظرات استفاده کرد.
احمدینژاد تصریح کرد: به صراحت میگویم اصلاح گفتار و بیان لازم است، اما کافی نیست. اگر اسلحه را از روی ملت ایران بردارید، من خودم گفتوگو میکنم. گفتوگو باید در سایه احترام و عدالت باشد، نه فشار.
مراقب باشیم وحدت ملی با رفتار و گفتار نادرست مخدوش نشودرییسجمهور در بخش دیگری از صحبتهای خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن، با بیان اینکه «کارها و برنامههایی که هرکدام برنامه یک دولت یا چند دولت بود و اجرا نشد، در این دوره اجرا شد»، گفت: اینها همه نشانه عظمت، ظرفیت و توانمندی ملت ایران است.
احمدینژاد با بیان اینکه «با ملت ایران میشود کارهای بزرگ انجام داد و قلههای بلند را فتح کرد»، افزود: ملت عزیز من خادم همه ملت هستم و دوستدار همه ملت و فدایی ملت هستم چون از خود ملت هستم و اربابزاده نیستم یعنی از خانواده معمولی و رعیتزاده هستم پس میتوانم به سادگی و راحتی با شما سخن بگویم.
وی با بیان اینکه «انقلاب برای صیانت از کرامت و عزت مردم هم در برابر بیگانگان و هم داخل کشور است»، گفت: همه باید مراقب و حافظ کرامت مردم باشیم. نباید فقر و تبعیض موجب شود حرمت و کرامت احدی از مردم مخدوش شود. این ملت، ملت ثروتمندی است و شایستگی بهترینها را دارد.
احمدینژاد با بیان اینکه «انقلاب برای ایجاد فرصت رشد و تکامل همگانی است»، اظهار کرد: باید مراقب باشیم. به خود و بقیه میگویم مسئولیت خطرناک است و مقامات حکومتی فرصت بهرهبرداری مادی و شخصی نیست بلکه فرصت خدمت صادقانه و خالصانه و بستری برای نیل به کمال الهی و معنوی است.
رییسجمهور ادامه داد: اگر کسی خودش رشد نکند و ایمان، پاکی و اخلاصش هر روز بیشتر نشود، چطور میتواند برای دیگران فرصت رشد و کمال فراهم کند؟ این انقلاب برای احیا و استیفای حقوق اساسی ملت از جمله آزادی است. کمال انسان و حاکمیت ارزشها بدون آزادی و انتخاب آزاد بیمعناست و انتخاب آزاد ارزشها، ارزشمند و کمالآفرین است چون آزادی متعلق به همه ملت است و همه باید مراقب باشیم که مبادا در قدرت، اقتصاد، سیاست و حتی در علم و فناوری و در آزادی انحصار درست شود چون انحصار فسادآور است.
وی با تأکید بر اینکه «انقلاب برای وحدت و همبستگی ملی است»، افزود: باید مراقبت کنیم که وحدت ملی با عمل، رفتار و گفتار ناصحیح مخدوش نشود.
رییسجمهور با بیان اینکه «انقلاب برای بر هم زدن تبارگرایی و دایره بسته قدرت و مدیریت و باز کردن راه برای فرزندان پراستعداد ملت و باز گرداندن حکومت به ملت و کشور است»، گفت: همه باید مراقب باشیم و با کوچکترین نشانههای بازگشت به دوران قبل از انقلاب قاطعانه برخورد کنیم.
وی با بیان اینکه «انقلاب متعلق به متن مردم است و به هیچ حزب، گروه و طایفهای به طور خاص و ویژه تعلق ندارد»، اظهار کرد: انقلاب اسلامی برای اجرای عدالت، از جمله عدالت اقتصادی، اجتماعی، قضایی، آموزشی و سیاسی است. مراقبت از انقلاب و تداوم حرکت آن یک امر ضروری و واجب است. مسئولان همه باید برای مردم و در کنار مردم و فقط در خدمت مردم و انقلاب عظیم ملت ایران باشند پس همه باید مراقب باشیم مبادا خدای ناکرده روزی بیاید که عدهای خاص صاحبان قدرت و ثروت به مراکز تصمیمگیری دسترسی داشته باشند و خواست خود را تحمیل و عملیاتی کنند ولی تودههای مردم از آن محروم باشند.
احمدینژاد تأکید کرد: نباید به سیری ظالمان و سوءاستفادهکنندگان و متجاوزان به بیتالمال و همزمان گرسنگی و فقر مظلومان و محرومیت جوانان و آحاد مردم رضایت داد و این خادم کوچک ملت هرگز به اقداماتی که خدای نکرده به چنین وضعی منجر شود رضایت نخواهم داد و ما نباید هیچ سندی را علیه منافع عمومی و مصالح ملت امضا کنیم و این خادم کوچک هرگز امضا نخواهم کرد.
همه باید با هم و پشت سر رهبری برای صیانت از ارزشهای انقلاب تلاش کنیمرییسجمهور با بیان اینکه ما نباید هیچ سندی را علیه منافع عمومی و مصالح ملت امضاء کنیم و این خادم کوچک هرگز چنین سندی را امضا نخواهند کرد، افزود: باید به گونهای عمل کنیم که ملت همواره به قدرت عدالتآفرینی و انسانسازی و استیفای حقوق فردی و اجتماعی توسط انقلاب امیدوار باشد و هر روز امیدوارتر شود.
وی افزود: امروز همه مسئول صیانت از اساس انقلاب و جمهوری اسلامی هستیم و حفظ اساس انقلاب به حفظ پاکی و پاکدستی، تقوا، دفاع از حقوق مردم، اجرای عدالت، خدمتگزاری صادقانه و مقابله با رانتخواریها و زیادیخواهیها و پیگیری پیشرفت کشور است.
احمدینژاد با بیان اینکه انقلاب و جمهوری اسلامی برای پاکی و عدالت و تامین عزت و کرامت و حقوق اساسی مردم آمده است، گفت: حفظ انقلاب در گرو همین است و همین محور وحدت ملی ماست و همه باید با هم و پشت سر رهبری برای صیانت از ارزشهای انقلاب و حقوق ملت تلاش کنیم.
وی تصریح کرد: این پیمان ناگسستنی ما با رهبری عزیز انقلاب و ملت است و دشمنان آرزوی گسستن این پیمان را به گور خواهند برد.
رییسجمهور در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: امروز به واسطهٔ فشارهای ناجوانمردانهٔ دشمنان مردم در فشارند و دولت هم به طور شبانهروزی در تلاش است، تا مشکلات را برطرف کند و انشاءالله در آینده در وقت مناسب دربارهٔ ابعاد توطئه و اقدامات دشمن علیه ملت ایران توضیحاتی را ارائه خواهم داد و همچنین کارهای دولت را هم توضیح میدهم و میگویم اگر این کارها نبود وضع چهطور میشد.
احمدینژاد خاطر نشان کرد: آنها میخواستند شیرازه امور در ایران از هم بگسلد، اما به اهداف خود نرسیدند و هماکنون دولت و به شدت از نارضایتی جمع کثیری از ملت در رنج است و همه توان خود را به کار میگیرد. اما به هر ترتیب امروز همه باید کمک و همراهی کنند و به وحدت بیشتری نیاز داریم تا خادمان در دولت بتوانند مشکلات کشور را حل کنند و فشار سنگین تحمیلی را از دوش مردم بردارند.
وی با بیان اینکه انتظار نیست که دولت هم از خارج و هم از داخل تحت فشار باشد، گفت: البته در مورد مسائل اخیر و برخی موضوعات داخلی صحبتهای مهمی است که باید با ملت در میان بگذارم، اما امروز به خاطر اینکه طعم شیرین پیروزی انقلاب در کام مردم تلخ نشود و به خاطر رهبری عزیزمان آن را به وقت مناسب دیگری در آینده موکول میکنم.
رییسجمهور گفت: این دولت تا آخرین روز مسوولیت مثل روز اول کار خواهد کرد و با افتخار همه توان خود را وقف ملت خواهد کرد. ما یک جان ناقابل داریم که اینجان ناقابل ما فدای ملت، انقلاب و فدای آرمانهای الهی انقلاب میشود.
وی همچنین به برگزاری انتخابات سال آینده اشاره و خاطرنشان کرد: انتخابات و انتخاب حاکمان حق ملت است و قانون اساسی مترقی ما که والاترین میثاق ملی و دستاورد انقلاب است، به صراحت بر این حق تأکید کرده است.
احمدینژاد اظهار کرد: اصل ۶ و دهها اصل دیگر به روشنی بر این حق ملت پافشاری و تأکید کرده و اصولا کشور و حاکمیت متعلق به مردم است و آنها حق دارند حاکمان خود را انتخاب کنند. ارادهٔ مردم نیز موتور و نشاندهنده سمتوسوی حرکت کشور است.
وی تأکید کرد: کسی فکر نکند که رای مردم فقط یک کاغذ و یک عدد است، اینطور نیست آراء مردم تجمیع ارادههای مردم است که از طریق منتخب ملت در کشور جاری میشود.
احمدینژاد افزود: به فضل الهی و به خاطر ویژگیهای انقلاب و ملت ایران بیشترین انتخابات در این کشور برگزار شده است و همیشه نظر جمعی ملت ایران بهترین بوده است و امروز هم باید نظر جمعی ملت را بهترین شمرد.
وی گفت: همه سلیقهها بیایند و کسی خود را جای مردم نپندارد و با کوتهبینی تصور نکنند که میتوانند جای مردم تصمیم بگیرند.
رییسجمهور همچنین اظهار کرد: برخی گفتهاند که میخواهند انتخابات را مدیریت و مهندسی کنند. من با افتخار میگویم که ملت بزرگ ایران راه خود را به خوبی میشناسد و به افراد و به گروههای مدعی نیازی ندارد و باید اخلاق و قانون رعایت شود و هر کس برنامهٔ خود را بیان کند.
وی با بیان اینکه تخریب دیگران برای اثبات خود خلاف قانون و اسلام است و ملت بزرگ همچون گذشته به او پاسخ خواهند داد، افزود: امام عزیز ما فرمودند ملت الهی شده است و هیچ کس نمیتواند اراده خود را به مردم تحمیل کند. من اطمینان دارم که ملت عزیز ایران بهترین گزینه را انتخاب میکند و هر کسی را که ملت برگزیند بهترین گزینه خواهد بود.
وی افزود: هر کس که پشتوانهٔ بالای رأی مردم را با خود همراه کند، باید بهترین گزینه دانست و همگی باید به رای مردم احترام بگذاریم. وقتی که رهبری معظم انقلاب و امام راحل میفرمایند من یک رای بیشتر ندارم، بقیه باید مراقب عمل و سخن خود باشند و نباید برخی به گونهای حرف بزنند و یا عمل کنند که بهانه به دست دشمنان فریبکار ایران بدهند.
احمدینژاد تأکید کرد: انتخابات آزاد شدن انرژی عظیمی است که معاملات داخلی، منطقهای و بینالمللی را به نفع ملتها رقم خواهد زد. موانع و مشکلات کشور و ملتهای آزادیخواه بایک انتخابات پرشور در برابر ملت ایران و سایر ملتها برداشته خواهد شد. اگر برفرض ۴۹ یا ۵۰ میلیون نفر واجد شرایط داشته باشیم و همین حدود در انتخابات شرکت کنند، جایی برای شیطنتهای شیاطین انس و جن نخواهد بود.
رییسجمهور گفت: جز شمار اندکی که به لحاظ جسمی امکان مشارکت ندارند، همه واجدین شرایط بیایند و آینده درخشان ملت ایران و جامعه بشری را رقم بزنند و این نظر ملت و رهبری عزیز است و به فضل الهی چنین خواهد شد.
وی اظهار کرد: مطمئنم که ملت ایران یکبار دیگر در خرداد ماه ۹۲ عظمت و اراده و شکوه و عمق نگاه و هوشمندی نگاه خود را به جهانیان نشان خواهد داد.
مشکل اصلی جهان امروز، خلأ مدیریت صالح استرییسجمهور در ادامه سخنان خود در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد: جهان در حال تحول است و همه ملتها و انسانها ناراضی و ناراحتند که آرزویهای بشر در تاریخ محقق نشده و ظلم و تبعیض همهگیر است.
احمدینژاد ادامه داد: با طراحیهای مدرن و پیچیده اقتصادی، روزانه از جیب همه ملتها، ثروتها را غارت و به جیب خود سرازیر میکنند و با طراحی فضاهای رسانهایی و به ظاهر فرهنگی اندیشهها را نابود میکنند و شخصیتها را در هم میشکنند.
وی خاطرنشان کرد: مشکل اصلی جهان امروز، خلاء مدیریت صالح است در همهجا و بویژه در مراکز اصلی مدیریت بینالملل این مشکل به روشنی خودش را نشان میدهد. مستکبران و صهیونیستهای بیفرهنگ به پایان راه رسیدهاند. در بنبست حرکت میکنند. تجربیات بشری که با شعار سعادت انسان جای باز کردهاند، همه شکست خوردهاند. مارکسیسم رفته است و سرمایهداری نفسهای آخر را میکشد.
رییس قوه مجریه افزود: اما در طول تاریخ عمر انسان، همه موجودیت انسان در زمستان ظلم، جهل و خرافه و استکبار سپری شده است اما هنوز حقیقت انسان ناشکفته و ناشناخته است؛ چه آرزوهای که بر باد رفت و چه استعدادهایی که ناشکفته پر پر شد. اما امروز یک مطالبه عمومی و انتظار عمومی در حال شکلگیری است، زیرا خداوند بهار را وعده داده است، یعنی آمدن کسی که پاکترین، مومنترین و عادلترین و عاشقترین به مردم است، همه دروازههای علم، معرفت و عشق را به روی بشریت میگشاید و با احیای کرامت و بیداری فطرت انسانها، همه زیبایی و رحمت خداوندی را یکجا به انسانها هدیه میکند، کسی که نسبتش با همه ملتها و انسانها یکسان است.
وی با بیان اینکه «همان گونه که خالق و رسول خاتم برای همهاند، او (امام زمان) برای همه است»، اظهار کرد: او همه را دوست دارد و از رنج نوع آدمی رنج میبرد. از جنس نور و مهربانی و عینیت قرآن و عدالت و توحید و کمال انسانی است. کسی که بهار حقیقی را با زودن جهل و خرافه و تبعیض و با شاخ گلهای عشق و پرستش به بشر تقدیم خواهد کرد و خرمی دورانها را تا ابد تضمین میکند.
احمدینژاد ادامه داد: کسی که بالاترین هدیه الهی به نوع انسان، بلکه عالم هستی است. آری، فرزند گرامی رسول (ص) خدا و موعد امم و مصلح کل و وارث همه انبیا و اولیا و جلوه عتم نبوی، علوی، فاطمی، حسنی و حسینی، در راه است. او میآید و حقیقت ناب را عرضه میکند و انسان را تا رسیدن به اوج به آسمان یاری و همراهی میکند.
رییسجمهور تصریح کرد: پیروزی انقلاب عظیم اسلامی و استقرار جمهوری اسلامی و ولایت فقیه، برای تمهید مقدمات و حاکمیت او است و او خواهد آمد. بیاید همه با هم به استقبال بهار برویم. یاد امام و شهیدان را گرامی میدارم و در برابر عظمت ملت و جانبازان و آزادگان و ایثارگران، سرتعظیم فرود میآورم از همه مردم، قشرهای مختلف، طوایف سراسر کشور، میهمانها و رسانهها که همه آمدهاند تشکر میکنم.
وی در پایان خطاب به جمعیت حاضر گفت: گزارشها میگوید همه شهرها و روستاها مملو از انسانهای پاک، خداجو و عاشق ارزشهای الهی و مصمم است. از همه شما به خاطر خلق حماسه دیگر جاودانه دیگر سپاسگزارم. زنده باد بهار، زنده باد بهار، زنده باد بهار.