علی دایی که امروز مقابل بیمارستان فرمانیه مورد هجوم افراد ناشناس قرار گرفته بود از پس آنها برآمد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، علی دایی که امروز به خاطر مریضی دخترش در تمرین راه‌آهن شرکت نکرده بود ظهر امروز به بیمارستان فرمانیه رفت. از همین رو 2 سارق با موتور که دنبال علی دایی بودند، در صحنه‌ای که جلوی بیمارستان پیش آمد ناگهان یکی از آنها به گردنبند گرانقیمت علی دایی حمله‌ور شد.

دایی پس از دیدن این صحنه با یک ضربه دست این سارق را نقش بر زمین کرد که این سارق پس از اینکه متوجه شد به دایی حمله کرده است و چهره او را دید سریعا پا به فرار گذاشت. البته قرار است با توجه به سیستم‌هایی که مقابل این بیمارستان است افراد سارق شناسایی و سپس در مورد آنها تصمیم‌گیری لازم شود.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1391/12/27
پاسخ

گردنبند؟

کاربر مهمان -> 1391/12/27
پاسخ

زنده باد علی آقا.

کاربر مهمان -> 1391/12/27
پاسخ

علی دایی ماشالله هیکل ورزیده و ورزشکاری دارد، در درگیری تن به تن جز این هم انتظار نمی‌رفت البته شانس با او همراه بود که سارق با سلاح حمله نکرد

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین