کیوسک بین المللی «تابناک»

ابراز نگرانی روسیه نسبت به روند مذاکرات هسته ای ایران

ابراز نگرانی روسیه نسبت به مذاکرات هسته ای ایران، اقدام بی سابقه دادگاه عالی انگلیس درباره یک بانک ایرانی، مقررات جدید مصر برای گردشگران ایرانی عازم این کشور، برقراری پروازهای چارتر میان ایران و مصر و افزایش چشمگیر واردات نفت چین از ایران، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.
کد خبر: ۳۰۹۹۳۱
|
۰۲ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰ 22 March 2013
|
28038 بازدید
|
ابراز نگرانی روسیه نسبت به مذاکرات هسته ای ایران، اقدام بی سابقه دادگاه عالی انگلیس درباره یک بانک ایرانی، مقررات جدید مصر برای گردشگران ایرانی عازم این کشور، برقراری پروازهای چارتر میان ایران و مصر و افزایش چشمگیر واردات نفت چین از ایران، از جمله مهمترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.


به گزارش «تابناک»، موضع گیری جدید روسیه درباره مذاکرات هسته ای ایران، موضوعی است که امروز مورد توجه شماری از مطبوعات جهان قرار گرفته است. سایت شبکه خبری «بلومبرگ» در این زمینه می نویسد روسیه نگران است که پیشرفت های اخیر در مذاکرات هسته ای ایران، «برگشت ناپذیر» نباشد و ایران و قدرت های جهانی بار دیگر به نقطه عدم تفاهم بازگردند. به نوشته این سایت، سرگئی ریابکف، معاون وزیر خارجه روسیه و مذاکره کننده ارشد این کشور در گروه 1+5 گفته در مذاکره با ایران «پیشرفتی واقعی به چشم می خورد؛ اما سخن گفتن از یک فرایند برگشت ناپذیر، کافی نیست». بلومبرگ در ادامه به طور مختصر به تحولات اخیر مربوط به مذاکرات هسته ای ایران و به ویژه موضع گیری مثبت ایران درباره مذاکرات اخیر در آلماتی اشاره کرده است. 


اقدام بی سابقه دادگاه عالی انگلیس در بررسی پرونده یک بانک ایرانی، از جمله دیگر موضوعات مورد توجه امروز است. روزنامه «گاردین» می نویسد دادگاه عالی انگلیس به منظور شنیدن اطلاعاتی حساس درباره یک بانک ایرانی متهم به مشارکت در برنامه هسته ای ایران، برای اولین بار جلسه محرمانه تشکیل داده است. این روزنامه می نویسد پیش از برگزاری این جلسه که درباره بانک ملت برگزار شده، رئیس دادگاه اظهار داشته برگزاری جلسه به طور محرمانه، اقدامی است که وی با «بی میلی فراوان» انجام داده است. گاردین اشاره می کند که این جلسه، به منظور بررسی شکوائیه بانک ملت علیه تحریم های وضع شده از سوی انگلیس برگزار می شود. در ماه ژانویه، دادگاه عدالت اروپا حکم داد که هیچ مدرکی وجود ندارد که بر اساس آن بتوان ارتباط این بانک را با اروپا قطع کرد.


اما در میان دیگر اخبار، روزنامه مصری «ایجپت ایندیپندنت» از برقراری مقررات جدیدی در این کشور برای گردشگران ایرانی و عراقی خبر داده است. به نوشته این روزنامه، «علی العشری»، معاون امور کنسولی وزارت خارجه مصر ضمن بیان این مطلب گفته گردشگران ایرانی و عراقی تنها می توانند در گروه های محدود با حجم 50 تا 100 نفر به مصر وارد شوند. این گردشگران همچنین باید نرخ ویزای ویژه و متفاوتی بپردازند. علاوه بر این، بر اساس مقررات جدید تنها سه سازمان مسافرتی مصری می توانند با گروه های توریستی این دو کشور همکاری کنند و این سه سازمان هم تحت نظارت وزارت گردشگری مصر قرار خواهند گرفت. به نوشته این روزنامه، گردشگران ایرانی تنها مجاز به بازدید از مناطق خاصی در مصر هستند، در حالی که گردشگران عراقی از این نظر با تنوع بیشتری روبرو هستند. 


در خبر دیگری مربوط به مصر، «البوابه» از برقراری پروازهای چارتر میان مصر و ایران خبر داده است. به نوشته این سایت، وزیر هوانوردی مصر روز گذشته اعلام کرده این پروازها طی چند هفته آتی برقرار خواهد شد. البوابه اشاره می کند این اقدام در راستای تفاهم نامه ای است که در ماه فوریه و در تهران، میان وزیر گردشگری مصر و مقامات ایرانی به امضا رسید. این سایت خاطرنشان می سازد طی سه دهه گذشته به واسطه قطع روابط میان دو کشور، تبادل گردشگر میان آن ها تقریباً صفر بود؛ اما سفر رئیس جمهوری ایران به مصر در ماه فوریه، واقعه ای مهم و قابل توجه در روابط دو کشور در نظر گرفته شد. 


در نهایت، روزنامه «تودی زمان» از افزایش 81 درصدی واردات نفت چین از ایران در ماه گذشته خبر داده است. به نوشته این روزنامه، داده های رسمی نشان می دهد واردات نفت چین از ایران پس از کاهشی بی سابقه در ماه ژانویه، در ماه فوریه به میزان 81 درصد افزایش یافته است. تودی زمان می نویسد این خبر، هم راستا با گزارشی است که به تازگی از سوی آژانس بین المللی انرژی منتشر شده و بیان می کند تحریم های آمریکا تأثیر اندکی بر نقل و انتقالات نفت ایران داشته است. این افزایش همچنین پس از آن رخ می دهد که یک مقام نفتی چینی اعلام کرد در سال جاری میلادی، نسبت به سال قبل نفت بیشتری از ایران وارد خواهد کرد. 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷۱
انتشار یافته: ۱۹
فرهاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۲
وقتی روسیه از عدم موفقیت حرف بزنه قطعا یقیین داشته باشید خودش اینگونه تلاش خواهد کرد ونتیجه رو اینگونه خواهد کرد.
پاسخ ها
سهند
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۲
ما همیشه در طول تاریخ از این روسهای کثیف و گرسنه ضربه دیده ایم مرورکوتاهی برچند سال اخیرتاریخ ایران گواهیست براین ادعا
جعفر ناظم رعایا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۲
ایران نباید در برقراری ارتباط با مصر آنقدر عجله نماید که جسارت پیدا کند ایران رامورد تحقیرقرار دهد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۲
حالا کی خواست بره مصر این همه کشور قشنگ داریم کشور قحطه بریم مصر؟
فرزاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۲
واقعا رفتن به مصر اين قدر مهم است كه بايد اين همه تحقير را تحمل نمود.
پاسخ ها
آشنا
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۲
سلام فرزاد 30 سال کسی نرفته و این کار یک شروعه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۲
بنظر میرسد که روسیه هم به دنبال سوءاستفاده از بحران ایران است.همانطوریکه در قضیه سوریه نیز بدنبال استفاده از فرصت ها است.بههرحال تمام قدرت ها بدنبال منافع خودشان هستند.فقط کافی به تاریخ جنگهای قدرت ها نگاه کنید.حمله شوروی به افغانستان و......بنابراین اگر به صداقت کشورهای بیگانه خوشبین باشیم سخت در اشتباه هستیم. کشورهایی همچون چین ،هند و...نیز در موقع مناسب ما را زیر پا خواهندگذاشت.
شهبازی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۲
نه روسیه قابل اطمینان است نه مصر .همانطوریکه در گذاشته ثابت شده است تا اکنون از روسیه هیچگونه خیری برای ایران نداشته بلکه ضرر داشته است.ازموده را ازمودن خطاست.همانطوریکه رهبر گفته باید روی پای خودمان باستیم. همانگونه که گذشته گانمان بودند به جهان ثابت کنیم ما ایرانیان زیر بار زور نمی رویم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۲
همه بصورت ١٠٠ درصد مطمئن باشند كه روسيه و چين و تركيه و امارات و قطر و عربستان سعودى و بعضى كشورهاى ديگر عربى و حتى انگليس ( بصورت بسيار پيچيده ) دوست ندارند و نخواهند گذاشت روابط ايران و امريكا بهبود يابد تعدادى از اينها منافع اقتصادىشان بمخاطره مى افتد و عده اى از انها منافع سياسي شان و بعضى از انها منافع سياسي و اقتصاديشان ، هرچند كه كشور ما بايد هوشيارانه و با حفظ عزت و اقتدارش با مسائل بخورد نمايد اما نبايد بخاطر وضعيت فعلى در دام ديگرانى كه كمتر از امريكا بيخطر هم نيستند افتاد . وجود يك ايرانى كه با تبليغات انها عنصر خطرناكى در جهان شناسانده شده براى منافع همه انها ضرورى است . ما بايد وجهه واقعى و صلح جويانه و مردمى بودن كشورمان را به جهان بشناسانيم . بنظر من بايد حقيقت ذاتى تشيع كه بر اساس مهربانى و عدالت و مدارا و تساهل و مردم دوستى و در اخر همه راهها دفاع ، جنگ و شهادت است به جهان فهماند . بايد بمردم امريكا و اعراب و جهان با گفتار بسيار و تبليغات و حتى تكرار فتواى دينى و فقهى رهبرمان مبنى بر حرام دانستن ايشان از استفاده سلاح هسته اى و فهماندن ان بمردم جهان كه نظر رهبرى ايران اين است ، حداقل ذهن مردم جهان را روشن كنيم ، انشاالله خداوند مكر مكاران عالم را بخودشان برگرداند .
BAHRAM
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۲
ما ایرانیها نباید که این تحقیر را ب‍‍پذیریم که هم در مصر پول خرج کنیم و هم برای ما شرایط تعیین کنند. ما بایستی برای آنها شرایط تعیین کنیم .
رضا
|
China
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۲
در این دوره روسیه و چین از موقعیت سوء استفاده می کنند ،اگر دست خودشون بود همینطور ادامه میدادند.
آزاده
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۲
چرابعضیها درمورد هرپدیده سیاسی عجولانه نظر میدهند>عزیزان کمی صبور باشید.گاهی اوقات برای رسیدن به یک هدف دراز مدت بایستی نرمشهایی نشان داد وبعد میوه چینی کرد.شک نداشته باشید که تا 15سال آینده اتفاقات بزرگی در جهان رخ خواهد داد و دنیا در مقابل قدرت وعظمت ایرانیان سر تعظیم فرو خواهد آ ورد انشاالله...صبور باشید
منصور
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۲
جالب است ! مرسي نمك خورده و حالا نمكدان را ميًشكند. البته شايد مثل هزاران نفر ديكه!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟