آمریکایی ها با کمک کره جنوبی و با کاتالیزور «مانور مشترک در آبهای اقیانوس آرام» به اندازه کافی هم نام شمالی کره را عصبانی کردند که در یک هفته برای کره جنوبی و ژاپن خط و نشان بکشد و در مرزهایش بر طبل جنگ بکوبد.
به گزارش تابناک، تنش در مرز دو کره تنها خبر مهم دنیا در هفته گذشته نبود. در هفت روزی که گذشت باراک اوباما برای اولین بار راهی فلسطین اشغالی شد. سفر او به کرانه باختری رود اردن و دیدارش با محمود عباس با واکنش های منفی فلسطینی ها همراه بود. در جای دیگری از جهان پاپ جدیدی جایگزین پاپ بازنشسته ای شد که تعطیلات بازنشتگی اش را در ییلاقی در ایتالیا می گذارند.
گزارش تصویری زیر نگاهی دارد به مهم ترین ر.یدادهای جهان در هفته گذشته:
پاپ جدید روز چهارشنبه در حضور مهمان های فراوانی از سرتاسر دنیا مراسم تحلیف را به جا آورد. او سپس در میدان سنت پیر واتیکان حاضر شد و با مهمان ها و هواداران خود دیدار کرد.
Alessandro Di Meo / EPA
اعتراض دانشجویان فیلیپینی در مانیل دانشگاه های این کشور را تعطیل کرد. این اعتراض ها در پی خودکشی یک دانشجوی دختر صورت گرفت. "کرستیل تجدا" دانشجوی داشگاه پلی تکنیک مانیل بود که به دلیل عدم توانایی در پرداخت هزینه تحصیل خود دست به خودکشی زد.
Dennis M. Sabangan / EPA
پس از یک روز صید پربار در سومالی
Stuart Price / AU-UN IST via AFP - Getty Images
لحظه تحویل سال خورشیدی در کابل
OMAR SOBHANI/REUTERS
اوباما برای اولین بار به فلسطین اشغالی سفر کرد. باراک اوباما که چند ماهی است دور تازه ریاست جمهوری خود در آمریکا را آغاز کرده است راهی فلسطین اشغالی و کرانه رود اردن شد. او در این سفر با مقام های اسرائیلی و فلسطینی دیدار و گفت و گو کرد که ایران یکی از محورهای مذاکرات و سخنرانی ها او در این سفر بود. حضور او در کرانه رود اردن با مخالفت شدید فلسطینی ها همراه بود.
Oliver Weiken / EPA
فرود یک هواپیمای جت در یک منزل مسکونی در ایندیانیا آمریکا
Mike Hartman / South Bend Tribune via AP
حضور باراک اوباما در موزه هولوکاست و ادای احترام به آنها در جریان سفر با فلسطین اشغالی
Uriel Sinai / Getty Images
پاپ جدید از نگاه تیز بین عکاسان و خبرنگاران در امان نیست. در این تصویر که رویترز منتشر کرده است کفش های پاپ فرانسیس اول با کفش های قرمز پاپ بندیکت شانزدهم مقایسه شده است.
MAX ROSSI/REUTERS
برلوسکونی نخست وزیر سابق ایتالیا و چهره جنجالی رسانه ها بار دیگر با موهای رنگ کرده در مجلس سنای اینتالیا حاضر شد تا دوباره به خاطر موهای رنگ شده اش مورد توجه رسانه های ایتالیایی قرار گیرد.
REMO CASILLI/REUTERS
یک راهب بودایی از یک سوزن سنتی برای انجام خالکوبی روی بدن یک جوان استفاده می کند.
DAMIR SAGOLJ/REUTERS
مراسم روز سنت پاتریک در بخارست، رمانی، روز سنت پاتریک یکی از اعیاد مخصوص و تعطیلات ایرلندیها ست. که با مهاجرت و نفوذ آنه به اکثر کشورهای دیگر، بعد بینالمللی به خود گرفته.
BOGDAN CRISTEL/REUTERS
سقوط یک اوتوس به ته دره در ایالات بوشان چین و مرگ هر 24 تن سرنشین آن
CHINA DAILY/REUTERS
جنجال بر سر استفاده از زبان روسی در اوکراین این بار نمایندگان موافق و مخالف را به جان هم انداخت و درگیری فیزیکی شدیدی در پارلمان این کشور رخ داد. اوکراینی ها رابطه چندان خوبی با روس ها ندارند و با اینکه بخشی از مردم این کشور روس هستند همیشه بر سر بکارگیری زبان روسی در این کشور جنجال براه بوده است.
Sergey Dolzhenko / EPA
برف بهاری چهره پکن را سفید پوش کرد.
Feng Li / Getty Images
یک چوپان سوری در حومه حلب، جنگ دیگر بخشی از زندگی سوری ها شده است و حتی چنان که می بینیم چوپان یکی از مناطق دور افتاده هم اورکتی نظامی به تن دارد که معلوم نیست آن را از پیکر یکی از کشته ها درآورده است یا خودش جنگجویی است که چوپانی هم می کند.
Bulent Kilic / AFP - Getty Images
سقوط یک هلی کوپتر در نزدیکی ورزشگاه المپیک برلین، در این حادثه یک سرنشین هلی کوپتر جان باخت.
Johannes Eisele / AFP - Getty Images
مانور مشترک کره جنوبی و آمریکا در آبهای اقیانوس آرام باعث شده تا ساکنان کره شمالی هم به هیجان بیاییند و همسایه و دشمن دیرنه شان را به جنگ تهدید کنند. مرزهای دو کره پس از آزمایش هسته ای کره شمالی در ماه گذشته صحنه صف آرایی نظامی دو کشور بوده و رهبر جوان کره شمالی چند روز پیش ژاپن را هم از تهدیدها در امان نگذاشته و وزارت خارجه این کشور روز یکشنبه در بیانیهای اعلام کرد در صورتی که توکیو گمان کند در پی جنگ در شبه جزیره کره ایمن میماند، اشتباهی مرگبار مرتکب شده است. تصویر مربوط به وضعیت یکی از مناطق مرزی کره شمالی و جنوبی است که هیجان و اشتیاق در چهره سربازان کره ای موج می زند.
KCNA via EPA
دیدار دو پاپ در گاندلفو، پاپ فرانسیس اول با هلی کوپتر به منطقه ییلاقی گاندلفو در ایتالیا سفر کرده تا با پاپ بازنشسته، بندیکت شانزدهم دیدار و گفت و گو کند. پاپ جدید این روزها سوژه اصلی رسانه های جهانی است و سفرها و سخنرانی های او از سوی رسانه ها با موشکافی خاصی رصد می شود.
Osservatore Romano via Reuters
باراک اوباما در ادامه سفر به فلسطین اشغالی و کرانه رود اردن با محمود عباس رئیس دولت خودگردان فلسطین دیدار و گفت و گو کرد.
Pablo Martinez Monsivais / AP
حضور دیوید بکهام در چین توجه رسانه های چینی را بسیار به خود جلب کرده است. بکهام به عنوان یک سفیر جهانی به چین سفر کرده تا فوتبال به احیای فوتبال در چین کمک کند. چند سالی است که فوتبال در کشور بزرگ چین زیر سایه فساد و تبانی قرار گرفته و فیفا قصد دارد فوتبال پاک را در این کشور دوباره احیا کند.
AFP - Getty Images
آزادی پس از 23 سال، دیوید رانتا پس از آنکه بیش از دو دهه را در زندان ایالتی در نیویورک سپری کرد سرانجام با درخواست بررسی دوباره وپیدا شدن شواهد جدید از اتهام قتلی که در سال 1990 به وی وارد شده بود تبرئه شد و از زندان آزاد شد.
Richard Drew / AP
بارش شدید برف در کنادا موجب ترافیک شدید در جاده های این کشور شد. لغزنده بودند جاده ها بیش تصادف های بیشماری را در جاده ها رقم زده که منجر به زخمی شدن بیش از 100 نفر شده است.
Derek Fildebrandt / AP
شورش های مذهبی در میانمار باعث شد تا بار دیگر در این کشور وضعیت اضطراری اعلام شود. این برای چندمین بار در یکسال گذشته است که مناطق مسلمان نشین در میانمار مورد حمله و غارت بودایی های قرار می گیرد که در این درگیری های تازه بیش از 20 نفر به قتل رسیدند. در تصویر آتش در محله مسلمان نشینی را مشاهده می کنید که در آن مسجدی هم در حال سوختن است.
Soe Than Win / AFP - Getty Images
برگزاری فستیوال مقدس لاتمار در نانگدون هند، فستیوالی که با پاشیدن رنگ های گیاهی به یکدیگر در کوچه و خیابانهمراه است.
Sanjay Kanojia / AFP - Getty Images
گویا مصر بعد به این زودی ها رنگ آرامش را نخواهد دید. کشور مصر که بیش از دو سال از پیروزی انقلابش می گذرد هر ماه شاهد حضور مخالفان و موافقانی در خیابان هاست. این بار هم مخالفان و موافقان نه در میدان التحریر که در مقابل دفتر اخوان المسلمین تجمع کردند. گزارش ها از زخمی شدن بیش از 30 تن در درگیری های چند روز گذشته در قاهره حکایت دارد.
Khaled Elfiqi / EPA
یک زاغه نشین هندی از میان خاکسترهای خانهاش بقایای زندگی سوخته اش را جمع اوری می کند. هند یکی از فقیر ترین کشورهای جهان است و زاغه نشینها بخش مهمی از جمعیت این کشور را تشکیل می دهند که در حومه شهرهای بزرگی چون کلکته اجتماع گسترده آنها دیده می شود.
RUPAK DE CHOWDHURI/REUTERS