دادگاه تخلفات رانندگی سوئیس، سپ بلاتر را به دادگاه فراخواند و این مقام 72 ساله را 400 یورو جریمه کرد. همچنین رئیس فیفا موظف شد هزینه 200 یورو دادگاه را نیز بپردازد.
رئیس فدارسیون بین المللی فوتبال (فیفا ) به خاطر تخلف در رانندگی جریمه نقدی شد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روزنامه اکسپرس، سپ بلاتر به علت رعایت نکردن قوانین راهنمایی و رانندگی در تاریخ 18 اکتبر و مقصر بودن در تصادف رانندگی، مبلغ 400 یورو جریمه نقدی شد.
عالی ترین مقام فوتبال جهان در تاریخ فوق، سوار بر خوردو خود که مرسدس بنز گران قیمتی است،‌ در حال رانندگی در جاده ای در حومه ژنو، اقدام به سبقت غیر مجاز کرد. بلاتر به این خاطر با خوردو فولکس واگن گلف که از طرف مقابل در حرکت بود، تصادف کرد که در این برخورد، خطری جدی برای راننده خودرو فوق بوجود نیامد و تنها صدمه دیدگی مختصری دید.
دادگاه تخلفات رانندگی سوئیس، سپ بلاتر را به دادگاه فراخواند و این مقام 72 ساله را 400 یورو جریمه کرد. همچنین رئیس فیفا موظف شد هزینه 200 یورو دادگاه را نیز بپردازد.
در رای صادر شده این دادگاه عنوان شده در هنگام رانندگی و تصادف،‌ اثری از صرف مشروبات الکی در سپ بلاتر یافت نشده و نامبرده به علت خواب آلودگی مرتکب این تخلف شد. پس از رای دادگاه، بلاتر قبول کرد از این به بعد در حالت خواب آلودگی اقدام به رانندگی با خوردو نکند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین