هاشمی:دولت‌قبل‌اعتقادی‌به‌خصوصی‌سازی‌نداشت

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به گلایه حاضران درخصوص عدم توجه دولت سابق به بخش‌های تعاونی و خصوصی و تلاش آنها برای تقویت و گسترش سازمان‌های شبه‌دولتی، با تشریح چگونگی تدوین و تصویب اصلاح سیاست‌های اصل 44 و اهداف آن، گفت: تأیید رهبری را که از آن انتظار انقلاب اقتصادی داشت، در عمل ناکارآمد جلوه دادند.
کد خبر: ۳۷۷۶۵۶
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۴ 10 February 2014
|
4976 بازدید
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولتی بر سر کار بود که هیچ اعتقادی به خصوصی‌سازی نداشت و حتی درآمدهای حاصل از واگذاری‌ها را که محل مصرف مشخصی در قانون داشتند، صرف هزینه‌های جاری مردم فریب کرد که حاصلش رکود تورمی و خانه‌نشینی تولیدگران شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار جمعی از فعالان بخش غیردولتی شیلات و آبزی‌پروری، با اشاره به ظرفیت‌های دریایی شمال و جنوب کشور و تنوع اقلیمی ایران برای پرورش انواع آبزیان، گفت: هزینه کم، تأمین پروتئین و ایجاد اشتغال مولد، در گسترش طرح‌های پرورش آبزیان نهفته است که اتفاقاً هر سه ویژگی مورد توجه مسؤولان است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام صلابت و قناعت را ویژگی صیادان خواند و گفت: تأمین پروتئین سفره مردم که متأسفانه سرانه مصرف آن در ایران کم است، علاوه‌بر تغذیه، کمک در جهت سلامت مردم است.

وی در پاسخ به گلایه حاضران درخصوص عدم توجه دولت سابق به بخش‌های تعاونی و خصوصی و تلاش آنها برای تقویت و گسترش سازمان‌های شبه‌دولتی، با تشریح چگونگی تدوین و تصویب اصلاح سیاست‌های اصل 44 و اهداف آن، گفت: تأیید رهبری را که از آن انتظار انقلاب اقتصادی داشت، در عمل ناکارآمد جلوه دادند.

 هاشمی رفسنجانی با بیان چگونگی تدوین صدر و ذیل اصل 44 در اوایل انقلاب گفت: در قانون اساسی آمده بود که این اصل تا زمانی مورد حمایت است که موجب رشد و توسعه اقتصادی کشور گردد و مایه زیان جامعه نشود.

وی افزود: اصلاح این اصل با بهره‌گیری از تجربیات خصوصی‌سازی ایران و جهان و با الهام از روح کلی حاکم بر قانون اساسی بود تا زمینه‌ساز رشد توأم با عدالت، کارایی، رقابت و آزادی فعالیت‌های اقتصادی باشد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به شرایط پس از تدوین و تصویب سیاست‌های این اصل در جامعه پرداخت و گفت: دولتی بر سر کار بود که هیچ اعتقادی به خصوصی‌سازی نداشت و حتی درآمدهای حاصل از واگذاری‌ها را که محل مصرف مشخصی در قانون داشتند، صرف هزینه‌های جاری مردم فریب کرد که حاصلش رکود تورمی و خانه‌نشینی تولیدگران شد.

وی با اظهار امیدواری از باز شدن گره‌های اقتصادی جامعه در دولت یازدهم، اولویت‌بندی دولت را مثبت ارزیابی کرد و گفت: سیاست خارجی پویا، هم رونق اقتصادی را تقویت می‌کند و هم ظرفیت‌های بالقوه را در تعامل با جهان به فعلیت می‌رساند.

در آغاز این دیدار ارسلان قاسمی، مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان ایران- علی شاهخوره‌نژاد، مدیر عامل اتحادیه صیادی سراسر کشور- محمدرضا جلالی‌فر، پرورش‌دهنده میگوی آبادان- ابراهیم محمدی‌تهرانی، فعال بخش تعاونی و قائم‌مقام سابق اتاق تعاونی ایران –کیوان رهبران، مدیر عامل اتحادیه پرورش میگوی سیستان و بلوچستان و محمدحسین برخوردار، اوّلین پرورش‌دهنده بخش خصوصی ماهی خاویاری، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های خود و ذکر موانع اداری و بانکی برای رونق پرورش آبزیان، به بیان پیشنهادها برای اصلاح وضع موجود و تقویت پرورش آبزیان در بخش‌های خصوصی و تعاونی پرداختند.


اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟