رئیس سازمان امور دانشجویان با انتقاد از وضعیت دانشجویان بورسیه گفت: برخی از ورودیها حتی کفمعدل را ندارند.
دکتر مجتبی صدیقی در گفتوگو با مهر گفت: 3 هزار دانشجوی بورسیه بدون رعایت ضوابط کامل علمی وارد دانشگاه شدهاند.
وی گفت: مسیرهایی برای بورس داخل و خارج از کشور ایجاد شده که در آن، موضوع آزمون کتبی مطرح نبوده بلکه به مصاحبه حضوری توجه شده است.
وی افزود: بر این اساس آییننامههایی پیشبینی شده یا فراخوانهایی صورت گرفته که تبدیل بورس خارج به داخل مطرح شده و مجموعه این افراد با معدلهای مختلف، مصاحبههایی در درون وزارتخانه انجام دادند و به دانشگاهها معرفی شدند.
رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه از سال 89 تا 92 حدود 3 هزار نفر به این شکل به دانشگاهها معرفی شدند خاطرنشان کرد: برخی از آنها کف معدلی آییننامهها را نیز نداشتند.
وی ادامه داد: برخی از این فراد جایابی ندارند و باید در فرصتی مشخص برای آنها تعیین تکلیف و جایابی شود، که اگر در این رابطه مشکلی ایجاد شود، باید برای آنها در خصوص نوع بورس باید تصمیمگیریهایی صورت گیرد.
صدیقی با تاکید بر این مطلب که باید کاری کنیم که آموزش عالی ضرر نکند، گفت: در حالی که معدل متوسط ورودیهای ما در دکتری از طریق آزمون در مقطع کارشناسی بالای 17/50 و در مقطع کارشناسی ارشد نزدیک 17/2 است قاعدتا باید وضعیت علمی بورسیهها بالاتر از متوسط باشد زیرا آنها میخواهند هیئت علمی دانشگاه شوند و پیشانی توسعه علمی کشور را تشکیل دهند.
رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه امیدواریم مسائلی که در گدشته وجود داشته در آینده نباشد افزود: به همین دلیل اعلام کردیم که در سال آینده همه در آزمون شرکت کنند و مربیان نیز طبق آییننامه خاص خودشان دنبال خواهند شد.
صدیقی ادامه داد: تلاش ما این است، افرادی که به هر دلیلی برای خودشان تعهد ایجاد کردهاند و احیانا استعفا دادهاند و برای بورس خود عقبه حقوقی ایجاد کردهاند کمک کنیم ولی باید قبول کنیم که صلاح نیست افرادی که وضعیت علمیشان زیر متوسط ورودیهای دکتری است،
عضو هیئت علمی دانشگاهها شوند، البته ما همه جوانب را در نظر میگیریم و امیدواریم کمترین صدمه به مردم وارد شود.
رئیس سازمان امور دانشجویان یادآور شد: وقتی افراد از وضعیت علمی خود مطمئن هستند، نباید درباره آزمون علمی مجدد حرفی داشته باشند.