راز و رمزهای نانوذرات در «پرونده ابر سیاه»
امسال سومین جشنواره بازیهای رایانهای در تهران برگزار شد و 27 بازی در فهرست نامزدهای برتر بخشهای مختلف این رویداد فرهنگی قرار گرفت و داوری شد. در این جشنواره هیأت داوران در بخش بازی نامه نگاه آزاد جایزه بهترین اثر را به بازی «پرونده ابر سیاه» نوشته سیدشروین استادزاده اهدا کرد.
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۶:۰۶ 18 February 2014
کد خبر: ۳۷۹۸۱۴
| ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۶:۰۶ 18 February 2014
| چند سالی است که با برگزاری جشنواره بازیهای رایانهای در کشور، اهمیت ویژهای به موضوع بازی های رایانه ای داده میشود و تب و تاب آن میان دانشجویان رایانه بالا گرفته است.
به نوتشه ایران، مسئولان بنیاد ملی بازیهای رایانهای هم تأکید دارند که نگاه دولت و شرکتهای وابسته باید به بازیهای رایانهای تغییر کند و دولت همانگونه که به صنعت نانو و فناوری هستهای اهمیت میدهد به مراتب باید به صنعت بازیهای رایانهای نیز اهمیت ویژهای دهد.
ایران در آسیا پس از کشورهای چین، ژاپن، هند و کره، در رتبه پنجم در تولید بازیهای رایانهای قرار دارد اما ظرفیت و نوآوری در بین اقشار مختلف جامعه، بویژه جوانان وجود دارد تا ایران به جایگاه حقیقی خود در حوزه بازیهای رایانهای در سطح منطقه و دنیا برسد و موجب رشد و بالندگی کشور شود.
امسال سومین جشنواره بازیهای رایانهای در تهران برگزار شد و 27 بازی در فهرست نامزدهای برتر بخشهای مختلف این رویداد فرهنگی قرار گرفت و داوری شد. در این جشنواره هیأت داوران در بخش بازی نامه نگاه آزاد جایزه بهترین اثر را به بازی «پرونده ابر سیاه» نوشته سیدشروین استادزاده اهدا کرد. حالا این بازی به مرحله پیش تولید رسیده و بزودی به دست علاقهمندان به بازیهای سبک ماجرایی میرسد.
استادزاده عضو هیأت علمی گروه رایانه واحد علوم و تحقیقات و سرپرست تیم سازنده این بازی میگوید: بازی «پرونده ابر سیاه» بیش از اینکه زد و خورد داشته باشد، روی طرح معما تأکید دارد. وی با بیان اینکه در بازیهای سبک ماجرایی، داستان حرف اول را میزند اظهار میکند: داستان بازی باید جذاب، پیچیده و کامل باشد؛ درست مشابه آنچه در یک فیلم خوب به نمایش گذاشته میشود.
استادزاده میافزاید: در «پرونده ابر سیاه» فضاسازی و اتفاقات و ماجراها طوری طراحی شده که بازی در دانشگاه علوم و تحقیقات در جریان است و مکان حقیقی آن، دانشگاه در نظر گرفته شده است.
وی در تشریح داستان بازی میگوید: این بازی، گروهی از دانشجویان را نشان میدهد که با همکاری یکدیگر یک پروژه ملی در حوزه نانوذرات را در دست اجرا دارند. هدف دانشجویان این است که با نانوذرات، داروهای شیمیایی را به سلولهای سرطانی برسانند؛ بدون اینکه سلولهای سالم بدن آسیب ببینند. در جریان بازی، قهرمان داستان متوجه غباری از ذرات سیاه رنگ در پروژه میشود و اتفاقاتی میافتد که نشان میدهد از تکنولوژی آنها در جای دیگری استفاده میکنند. به گفته استادزاده، قهرمان داستان باید رازی که پشت این اتفاقات است را کشف کند. وی از پیش تولید این بازی در دانشگاه آزاد، واحد علوم و تحقیقات خبر میدهد و میگوید: «پرونده ابر سیاه» پس از مرحله پیش تولید وارد مرحله ساخت اصلی میشود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.