علی‌رغم شکست تلخی که بارسلونا برابر حریفی از مادرید به نام آتلتیکو متحمل شد، پپ گواردیولا سرمربی جوان این تیم، آن را ترمزی در مسیر قهرمانی نمی‌داند.
به نوشته خراسان، کمتر از یک ماه قبل بارسلونا با اختلافی 12 امتیازی در صدر جدول لالیگا سلطنت می‌کرد ولی حالا این اختلاف به 4 امتیاز کاهش یافته و آن‌ها به خوبی صدای نفس نفس زدن‌های رئال را که برای رسیدن به آن‌ها از هیچ امتیازی نمی‌گذرد، می‌شنوند.
برخی شکست پرگل بارسا مقابل آتلتیکومادرید را با حساب 4-3، یک سکته قلبی برای این تیم می‌دانند اما گواردیولا نظری کاملا متفاوت دارد: «ما برتری کاملا محسوسی در طول هفته‌های این فصل داشتیم ولی رئالی‌ها توانستند آن را با کسب 8 امتیاز در سه هفته کمتر کنند اما این برای ما هرگز به معنی دست کشیدن از رقابت برای قهرمانی نیست.
گرچه ما بازی را از دست دادیم که فراز و نشیب‌های زیادی داشت. باید به آتلتیکو تبریک بگویم. آن‌ها یک نوع فوتبال کاملا مستقیم را به نمایش گذاشتند که برای ما بسیار دردسرآفرین بود.» با این‌که بارسا به عنوان بازنده میدان را ترک کرد ولی آن‌ها در ابتدای بازی با گل‌های آنری و مسی از حریف پیش بودند. تا این‌که فورلان به فریاد تیمش رسید و به همراه آگرو مردان دوگله آتلتیکو نام گرفتند تا میهمان را دست خالی راهی خانه کنند.
آبل‌رسینو سرمربی آتلتیکو هم که قادر نبود خوشحالی‌اش از بابت این برد شیرین را از چهره‌اش محو کند، گفت:‌«احساس می‌کنم هر روز بهتر و بهتر می‌شویم. ما مقابل تیمی برنده شدیم که بسیار بزرگ و پرسابقه است و این یک نکته مهم محسوب می‌شود. وقتی 2-صفر از حریف عقب بودیم، هرگز خود را نباختیم و سعی کردیم با تمرکز بالا کار را به سود خود خاتمه دهیم. آگرو واقعا امشب برای ما بازیکنی کلیدی بود.»
ژاوی هرناندز هافبک بارسلونا هم درباره باخت تیمش عنوان کرد: «درست است که در حال حاضر روند بدی را دنبال می‌کنیم و در سه دیدار قبلی امتیازهای مهمی را از دست داده‌ایم ولی تیم هنوز هم احساس خوبی دارد و خود را یک شکست خورده نمی‌پندارد. ما همچنان به حرکت رو به جلوی خود ادامه خواهیم داد.»

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین