زاغه‌ای متفاوت و عجیب در اقیانوس

بر حسب تخمین ها در این زاغه شناور که نزدیک 10 کیلومتر طول دارد 250 هزار نفر در خانه های چوبی زهوار در رفته زندگی می کنند.
کد خبر: ۳۹۵۶۱۶
|
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۸ 25 April 2014
|
22004 بازدید
Makoko زاغه ای در لبه اقیانوس اطلس است که در نزدیکی  بزرگترین شهر و مرکز تجاری و صنعتی اصلی نیجریه واقع شده است. بر حسب تخمین ها در این زاغه شناور که نزدیک 10 کیلومتر طول دارد 250 هزار نفر در خانه های چوبی زهوار در رفته زندگی می کنند.

به گزارش جام نیوز، به طور میانگین در Makoko  ر هر خانه 6 تا 10 نفر زندگی می کنند که از عدم وجود زیرساخت های اساسی ازجمله آب سالم آشامیدنی، برق و دفع زباله و ابتلا به خطرات شدید زیست محیطی و سلامتی رنج می برند.

زاغه‌ای متفاوت و عجیب در اقیانوس

دولت که انگار از وجود این تعداد زیاد زاغه نشین و وضع زندگی آنها خبر ندارد در سال 2012 سعی به تخریب این مکان کرد و دلیلش را نگرانیهای بهداشتی و سلامتی عنوان کرد. ولی بسیاری گمتن می کنند که این عمل برای فروش این منطقه به شرکت ها و توسعه دهندگان شهری بوده است. البته این عمل باعث اعتراض رسانه ها و اعتراض جامعه به دولت شد. دولت نیجریه وعده تعمین مسکن برای 250 هزار نفر و فرصت شغلی برای بیش از 150 هزار نفر را داده است.
زاغه‌ای متفاوت و عجیب در اقیانوس

زاغه‌ای متفاوت و عجیب در اقیانوس

زاغه‌ای متفاوت و عجیب در اقیانوس

زاغه‌ای متفاوت و عجیب در اقیانوس

زاغه‌ای متفاوت و عجیب در اقیانوس



اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟