ربیعی: با قراردادهای سفید امضا ‌برخورد می‌کنیم

کد خبر: ۳۹۵۷۶۸
|
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۳ 25 April 2014
|
5010 بازدید
وزیر تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی در اولین روز از هفته کارگر گفت: این وزارتخانه به بازرسین خود ابلاغ کرده است به محض مشاهده قرارداد سفید امضاء اقدام قضایی انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی ربیعی امروز در بازدید از کارخانه کاغذسازی کهریزک افزود:‌ از دیگر اقدامات این وزارتخانه ارتقاء سطح ایمنی در محیط های کار است.

وی گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانداردهای جدیدی برای افزایش سطح ایمنی محیط‌های کاری به ویژه در بخش تعاون اعمال می کند.
ربیعی خبر خوش دیگری هم برای کارگران داشت و آن بهبود وضعیت بیمه‌ای کارگران بود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بدهی بیمه تامین اجتماعی با بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها صفر شده است و بزودی کارگران عزیز از دفترچه‌های بیمه خود احساس رضایت بیشتری خواهد کرد.
وی افزود: گسترش بیمه کارگری به گونه‌ای که خدمات دندانپزشکی و آزمایشگاهی را شامل شود نیز بزودی انجام می‌شود.
ربیعی علاوه بر این از افزایش پوشش بیمه ای برای بیماری‌های صعب العلاج خبر داد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن بازدید خود از کارخانه کاغذسازی کهریزک ضمن تبریک هفته کارگر به کارگران این کارخانه شاخه گل اهدا کرد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟