دادستان دیوان محاسبات کشور گفت: دیوان محاسبات مصداق بارز دستگاههای نظارتی است و قبل و بعد از انجام هزینه باید نظارت هایش را اعمال کند.
فیاض شجاعی در نخستین هم اندیشی معاونان و مدیران حقوقی دستگاههای اجرایی با دیوان محاسبات که در شنبه 3 خرداد سال 93 برگزار شد گفت: در قانون جایگاه دیوان محاسبات از ممیزی صرف به جایگاه نظارت مستمر ارتقا یافته است.
دادستان دیوان محاسبات کشورادامه داد: برخی فکر میکنند دیوان محاسبات بعد از هزینه کردن دستگاهها باید به مسائل بروز کند این درحالی است که نظارت دیوان قبل و بعد از انجام هزینه ها باید اعمال شود.
وی گفت: مصداق بیت المال ، توسعه پایدار است و هدف دیوان محاسبات توسعه متوازن کشور است.
فیاض شجاعی افزود: نظام برای محقق شدن توسعه متوازن شکل گرفته است که این موضوع نیازمند قوانین توسعهای مطلوب است.
وی ادامه داد: در برنامه پنجم توسعه کشور اولویت های علمی ، فن آوری، سیاسی به سایر اولویت های توسعه ای افزوده شده بنابراین مجلس به عنوان قوه متفکر باید تمامی اهداف و ابزار را برای توسعه فراهم کند.
دادستان دیوان محاسبات کشور تصریح کرد: ضلع دوم توسعه ، قوه مجریه است که باید برنامه های مجلس را با ابزاری که در اختیار دارد محقق کند.
فیاض شجاعی افزود: ضلع سوم توسعه نظارت است و دیوان محاسبات مصداق بارز دستگاههای نظارتی کشور میباشد البته رویکرد نظارتی باید مبتنی بر تعامل باشد نه تقابل.
دادستان دیوان محاسبات کشور یادآور شد: باید توجه داشت ناظر مقابل مجری قوانین نیست بلکه در کنار او است.