«کودکان خیابانی» صاحب دفترچه بیمه شدند

کد خبر: ۴۰۳۴۵۲
|
۰۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۷ 27 May 2014
|
3161 بازدید
بنابر اظهارات رئیس سازمان بهزیستی کشور، کودکان خیابانی تحت پوشش بیمه سلامت همگانی قرار گرفتند.

به گزارش ایسنا، دکتر همایون هاشمی در همایش مددکاری و نظم اجتماعی در مورد آخرین وضعیت بیمه کودکان کار گفت: تمام کودکان خیابانی تحت پوشش خدمات بیمه سلامت همگانی قرار خواهند گرفت.

وی با بیان اینکه دفترچه بیمه برای تمام این کودکان خیابانی صادر می‌شود، گفت: سال گذشته 5000 کودک خیابانی ساماندهی شده‌اند و در صورت شناسایی هر تعداد کودک خیابانی، آنها پشت درهای بهزیستی قرار نمی‌گیرند و ساماندهی می‌شوند.

رییس سازمان بهزیستی کشور همچنین در مورد صدور کارت هوشمند برای معلولان نیز گفت: طرح طبقه بندی ICF به اتمام رسیده است و در حال حاضر ساز و کارهای اجرایی برای صدور کارت جدید مغناطیسی در حال انجام است.

وی همچنین در این همایش با اشاره به روز مددکار گفت:‌ با توجه به اهمیت فعالیت‌های مددکاری، باید ساز و کاری ایجاد شود که درون هر خانواده یک مددکار وجود داشته باشد چراکه امروزه پیچیدگی جامعه و شرایط ویژه آن ایجاب می‌کند که نگاه جدی‌تری به مددکاری داشته باشیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه جامعه به سرعت به سمت صنعتی شدن پیش می‌رود، گفت: جامعه بزرگ نیاز به راهبران مختلف دارد و امروز خانواده‌ها سردرگم جوامع شهری هستند و نیاز به مددکاران و مشاوران برای قوت دادن به آنها بسیار لازم است و ضروری است.

وی با بیان اینکه مردم باید به صورت کمی و کیفی با مفهوم مددکاری آشنا شوند گفت:‌ ساختن فیلم‌ها و برنامه‌های مختلف می‌تواند در این راستا کمک کننده باشد.

هاشمی با بیان اینکه سازمان بهزیستی یک سازمان مددکار محور است گفت: ما باید مددکاری مبتنی بر قواعد جمهوری اسلامی را تعریف و یا بازتعریف کنیم تا بتواند در سطوح مختلف جامعه نقش آفرینی کند.

پیشنهاد حضور مددکاران در مدارس و مراجعه مردم به آنجا

وی با ارائه این پیشنهاد که در مدارس نیز می‌توان واحد مددکاری تشکیل داده تا مردم برای حل مشکلات خود به آن مراجعه کنند گفت:‌ این مسئله آرزوی ماست که حضور مددکاران در فرایندهای اجتماعی به مردم شناسانده شود.

هاشمی با اشاره به دیدار اخیر اعضای انجمن مددکاری ایران با رئیس جمهور گفت: سخنان رئیس جمهور فصل الخطابی برای مددکاران بود تا این توانایی وارد خانواده‌ها شود که در این زمینه سازمان بهزیستی آمادگی دارد تا تمام تلاش خود را به عنوان همراه و همکار مددکاران انجام دهد.

به گزارش ایسنا، همچنین دکتر جغتایی، رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در این همایش با اشاره به اهمیت نقش مددکاران اجتماعی در پیشبرد اهداف جنبه اجتماعی سلامت گفت: مددکاران نقش برجسته‌ای در این زمینه دارند اما حتی خود مددکاران نیز به اهمیت آن پی نبرده و از آن غافل هستند.

وی با بیان اینکه مدل بررسی مسائل اجتماعی به صورت پایلوت در تهران اجرایی خواهد شد، گفت: این طرح با همکاری شهرداری و چند سازمان دیگر انجام می‌گیرد اما نکته مهم این است که در این گروه‌های سه نفره‌ای که با حضور در نزد مردم اطلاعات کیفی زندگی آنها را ثبت می‌کنند یک مددکار اجتماعی نیز حاضر است.

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با بیان اینکه باید مددکاری اجتماعی علمی شود، گفت: حوزه اجتماعی سلامت بسیار پیچیده است و باید تجربه‌های جهانی نیز در این زمینه بومی شود.

وی با بیان اینکه در سطوح تحصیلات تکمیلی باید برای مددکاری گرایش‌های مختلفی ایجاد شود گفت: نباید همه مددکاران به مسائل مختلف وارد شوند.

جغتایی با تاکید بر توانمندسازی مددکاران با ارائه دوره‌های بازآموزی گفت: پژوهش‌های کاربردی مبتنی بر شواهد باید توسط مددکار صورت گیرد تا سطح علمی این افراد افزایش یابد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟