دو سارقی که اقدام به سرقت لوازم داخلی انواع پژوهای ۲۰۶ می کردند شناسایی و دستگیر شدند.
به گزارش خراسان، سارق حرفه ای پس از سرقت لوازم خودروی ۲۰۶ با کارت عابربانک مالباخته که رمز آن در دسترس سارق بود اقدام به برداشت وجه به صورتی که گمان نمی کرد چهره اش شناسایی شود کرد و مالباخته بلافاصله پس از این که متوجه برداشت از حسابش شد شکایتی در مجتمع قضایی شهید قدوسی مطرح کرد و خواستار شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان شد.
پرونده سرقت لوازم داخلی خودرو پس از ارجاع به شعبه ۸۱۱ توسط بازپرس حسینی رسیدگی شد.بازپرس پرونده پس از بررسی مستندات پرونده، ماموران اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی را مامور دستگیری سارق یا سارقان کرد.
 ماموران پس از بررسی تصاویر دوربین های بانک، توانستند یکی از سارقان را شناسایی و او را که تازه از زندان آزاد شده بود دستگیر کنند. این سارق که در مقابل مستندات و تصاویر، چاره ای جز اعتراف نداشت به ده فقره سرقت در کمتر از ۲ ماه آزادی اعتراف کرد و دیگر همدست خود را نیز لو داد.
 ماموران بلافاصله مخفیگاه دیگر سارق را شناسایی کردند و او را که غافلگیر شده بود دستگیر کردند. در بازرسی ماموران از محل اختفای دو متهم یک خودروی سرقتی به همراه ۲۲ عدد باند و هشت عدد ساب و هفت آمپلی فایر و ده عدد پخش سرقتی کشف و ضبط شد.
 در ادامه ماموران مالخر لوازم سرقتی که لوازم سرقتی را به قیمت بسیار پایین خریداری کرده بود شناسایی و دستگیر کردند.متهمان پس از رسیدگی به پرونده سرقت از خودروهای ۲۰۶ به دستور بازپرس پرونده برای تکمیل فرآیند قضایی روانه زندان شدند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1393/03/24
پاسخ

انشاالله این بار که رفت زندان اصلاح می شود البته من فکر می کنم موهای سرش اصلاح شود وگرنه اصلاحی دروجدانش وجود ندارد با این حال فردا آزادش کنید تا به دزدی هایش ادامه دهد

کاربر مهمان -> 1393/03/24
پاسخ

نگران نباشید درصدسال آینده اصلاح می شود...

کاربر مهمان -> 1393/03/24
پاسخ

فقط اعدام

بغبغو -> 1393/03/24
پاسخ

فک کنم تا شب ازاد شه !!

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین