تصویب طرح اشغال تدریجی قدس شرقی

کابینه رژیم‌صهیونیستی روز یکشنبه طرحی را تصویب کرد که هدف از آن تغییر بافت قدس شرقی در یک دوره پنج ساله و الحاق تدریجی این منطقه به قدس غربی است.
کد خبر: ۴۱۲۰۵۰
|
۰۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۷ 29 June 2014
|
3383 بازدید
 کابینه رژیم‌صهیونیستی روز یکشنبه طرحی را تصویب کرد که هدف از آن تغییر بافت قدس شرقی در یک دوره پنج ساله و الحاق تدریجی این منطقه به قدس غربی است.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، کابینه رژیم‌صهیونیستی روز یکشنبه طرحی را تصویب کرد که بسیاری‌، هدف اصلی از آن را یهودی‌سازی قدس شرقی، اشغال آن و جلوگیری از تقسیم بیت‌المقدس در مذاکرات سازش به سود فلسطینی‌ها عنوان کرده‌اند.
 
در این طرح که مشابه پیشنهاد «نفتالی بنت» وزیر اقتصاد رژیم‌صهیونیستی برای الحاق منطقه «C» کرانه باختری به «اسرائیل» است، افزایش حضور و نظارت امنیتی بر قدس شرقی و همچنین تقویت ارتباط فلسطینی‌های ساکن این منطقه با اسرائیل، در نظر گرفته شده است.
 
روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در این رابطه نوشت: «این طرح... خواستار سرمایه‌گذاری 295 میلیون شکلی (86 میلیون دلاری) در بخش شرقی قدس در طول پنج سال آینده از طریق انجام چندین اقدام مختلف بوده و هدف رسمی آن جلوگیری از هرگونه احتمال تقسیم شهر در توافقات در آینده است».
 
وظیفه اجرای این طرح نیز که وزرای دست راستی کابینه از جمله «اوری آریل» وزیر مسکن از جمله بانیان شکل‌گیری آن بوده‌اند، به بنت سپرده شده است. وی از جمله اصلی‌ترین حامیان الحاق کرانه باختری و قدس شرقی به اراضی اشغالی است.
 
رژیم صهیونیستی در دوره اخیر نیز با اتخاذ سیاست‌هایی تلاش کرده است که زمینه را برای الحاق قدس شرقی به غربی فراهم کند. ماه می گذشته گزارش سالانه دو جمعیت صهیونیستی «حقوق شهروند» و «عیرعامیم»‌ (شهر ملل) نشان داد که سیاست‌های رژیم صهیونیستی در قدس شرقی آن را تبدل به منطقه‌ای فقیر کرده است.
 
در این گزارش آمده است رژیم صهیونیستی از سال 1967 یک سوم اراضی فلسطینی‌ها را مصادره کرده و از آنها برای شهرک‌سازی استفاده کرده است و علاوه بر آن حدود 35 درصد از اراضی را منطقه سبز و غیر قابل مسکونی اعلام کرده و فقط 14 درصد از اراضی برای ساخت و ساز مردم فلسطین اختصاص یافته است که خود باعث شکل‌گیری بحرانی در میان ساکنان منطقه شده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟