یک انسانشناس و کتابدار جهانی سازی در موزه تاریخ طبیعی آمریکا میگوید: امروزه، تلفنهای هوشمند بخش لاینفک زندگی ما تلقی میشوند و استفاده وسیع از وسایل الکترونیکی هوشمند در آینده پیشبینی کننده روزی است که در آن همه ما هک میشویم و از سوی دیگر قادر خواهیم بود فناوری را آنگونه تغییر دهیم که نیازی به خرید مدلهای جدید نداشته باشیم.
به گزارش ایسنا، طی دو سال اخیر «جاشوا بل» و «ژول کویپر»، انسانشناس در دانشگاه جورج واشنگتن فرهنگ تلفن همراه را در کنار دهها شکل از تاثیرات بومشناختی و تغییرپذیری فرهنگی بررسی کردند. بل اکنون در تلاش برای راهاندازی نمایشگاه آزمایشی موسوم به تاریخ طبیعی تلفن همراه است.
بل به مدت سه سال کار تعمیرکارهای تلفن همراه را در واشنگتن دی سی زیر نظر گرفته و به این نتیجه رسیده است که افزایش فرهنگ مصرف وسایل الکترونیکی همراه موجب خواهد شد کاربران در آینده با استفاده از مهندسی معکوس، توانایی تعمیر وسایل خود را یافته و به تعمیر کار نیاز نداشته باشند.
وی تاکید کرد: صد سال دیگر همه انسانها مهندس خواهند بود البته اگرچه خیلی مطمئن نیستم، اما بدون توجه به حرفه افراد، برخی سواد فنی ابتدایی ضروری خواهد بود.
به گفته این پژوهشگر و بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات، فناوری منبع باز، دموکراسی را ارتقاء خواهد داد، ما را به جهانیان مرتبط میکند و امکان بهبود تلفنها را فراهم میآورد.