یونسی: حمایت رهبری پشتوانه اصلی دولت است

وی افزود:‌ حمایت مقام معظم رهبری از دولت پشتوانه اصلی دولت است چرا که دولت بدون حمایت معظم‌له نمی‌تواند کار کند؛ دولت وقتی توسط مقام عظمای ولایت تنفیذ می‌شود یعنی مورد تأیید قرار گرفته و ما دیدیم که ایشان مکرر تأیید کرده است.
کد خبر: ۴۱۶۶۹۳
|
۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۰۱:۵۴ 16 July 2014
|
4023 بازدید
دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی گفت: نواصلاح‌طلبی را نه می‌پسندم و نه جدی تلقی می‌کنم چرا که ما اصلاً نواصلاح‌طلبی نداریم.

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام علی یونسی دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی در مراسمی که  در حسینه حضرت فاطمه زهرا (ع) برگزار شد در جمع خبرنگاران به فرمایشات مقام معظم رهبری در جمع اعضای کارگزاران نظام اشاره و اظهار کرد:‌ مقام معظم رهبری مثل همیشه از دولت‌ها حمایت کرده‌اند و این بار نیز با تعابیر روشنی که برخی‌ها برنمی‌تابند، فرمودند من از دولت حمایت می‌کنم.

وی افزود:‌ حمایت مقام معظم رهبری از دولت پشتوانه اصلی دولت است چرا که دولت بدون حمایت معظم‌له نمی‌تواند کار کند؛ دولت وقتی توسط مقام عظمای ولایت تنفیذ می‌شود یعنی مورد تأیید قرار گرفته و ما دیدیم که ایشان مکرر تأیید کرده است.

یونسی ادامه داد: مقام معظم رهبری فرمودند من هم از تیم مذاکره‌کننده و هم از دولت حمایت می‌کنم.

یونسی تاکید کرد: انتقاد آزاد است و منتقدان و مخالفان انتقاد کنند ولی بدانند این دولت مورد تأیید مقام معظم رهبری است و این دولت هیچ وقت کوچکترین رفتاری که مورد مخالفت و نظر منفی مقام معظم رهبری باشد را انجام نمی‌دهد.

دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی به شخصیت حجت‌الاسلام روحانی اشاره و تصریح کرد: با شناختی که بنده از آقای روحانی دارم مطمئن هستم که ایشان حتی فکرشان هم به گونه‌ای نیست که مخالف مقام معظم رهبری باشد.

وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه، عید فطر تجلی وحدت مسلمین است و  آیا بهتر نیست که عید فطر مسلمانان در یک روز باشد، گفت: این یک مبانی فقهی بین شیعه و سنی است؛ من معتقدم که در اینجا کاملاً باید حکومتی حرکت کرد یعنی باید ببینیم که حکومت و ولایت فقیه در مورد عید چه می‌گوید و این راه بهتر از هر راه دیگر است.

یونسی اضافه کرد: مقام معظم رهبری نیز برای اینکه عید فطر مشخص شود از تمام ابزار علمی برای کشف استهلال ماه شوال استفاده می‌کنند. بنابراین نظر حکومت جزو مبانی فقهی است.

دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس مبنی براینکه امروز در فضای سیاسی کشور سخن از نواصلاح‌طلبی است چه ضرورتی دارد که این تعریف و واژگان‌سازی جدید در جناح اصلاح‌طلب صورت بگیرد، گفت: ما نواصلاح‌طلبی را نه می‌پسندم و نه جدی تلقی می‌کنم چرا که ما اصلاً نواصلاح‌طلبی نداریم.

وی افزود: شاید منظور از نو اصلاح طلبی این باشد که این جریان نیز مانند هر جریان سیاسی دیگری خود را همواره اصلاح،  نقاط ضعف و اشکال خود را شناسایی کند بنابراین هر جریان سیاسی چه اصولگرا و چه اصلاح‌طلب مدام باید در جهت شناخت آسیب‌های خود گام بردارند.

یونسی تأکید کرد: امروز در فضای سیاسی کشور این اتفاق افتاده که اصولگرایان و اصلاح‌طلبان نسبت به گذشته تغییرات زیادی داشته‌اند و مدام در حال تغییر و اصلاح هستند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟