بازدید 10383
10383 بازدید
هلاکت سخنگوی تکفیریها در موصل
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۹ 24 July 2014
کد خبر: ۴۱۹۲۶۴
| ۰۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۹ 24 July 2014
| 10383 بازدید
10383 بازدید
در حمله هوایی ارتش عراق به مانور نظامی داعش در ورزشگاه موصل، سخنگوی این گروه تروریستی و چند نفر دیگر از اعضای آن به هلاکت رسیدند.
به گزارش مهر به نقل از المسله، یک منبع امنیتی در موصل از هلاکت سخنگوی داعش در موصل که "عدنانی" نامیده می شود خبر داد.
وی افزود: در حمله هوایی ارتش عراق به ورزشگاه دانشگاه موصل که داعش با بستن تمامی راههای منتهی به آن در حال برگزاری یک مانور نظامی بود سخنگوی داعش و تعدادی دیگر از تروریستهای حاضر در این ورزشگاه به هلاکت رسیدند.
این منبع در ادامه گفت: تروریستهای داعش با حمله به مناطق مسکونی در نزدیکی دانشگاه موصل تعدادی از ساکنان این مناطق را به قتل رساندند.
ابومحمد عدنانی سخنگو و یکی از برجسته ترین رهبران داعش است که از سالهای 2005 تا 2010 در زندانهای عراق به سر می برد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.