عاملی که سبب حسادت در میان کودکان است

برخی خانواده‌ها تمایل دارند ویژگی‌های شخصیتی مثبت را به فرزند مورد علاقه خود نسبت دهند و این کار را در مورد فرزندان دیگر خود انجام نمی‌دهند و این مسئله حس سرخوردگی و حقارت را به بار می‌آورد.
کد خبر: ۴۱۹۳۴۸
|
۰۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۶:۵۶ 25 July 2014
|
7283 بازدید
سن و جنسیت و برخی توانایی‌های فرزندان در خانواده و نقطه تمایز بین آنهاست، همین امر زمینه‌های رفتارهای تبعیض آمیز والدین را فراهم می‌کند که نتیجه آن واکنش منفی فرزندان به ویژه به وجود آمدن حس حسادت است.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران، در برخی خانواده‌ها هنوز ریشه‌های اعتقاداتی سنتی و کهنه وجود دارد مبنی بر اینکه، برای زنی که فرزند پسر می‌آورد ارزش و احترام بیشتری قائلند و همین مسئله زمینه‌های توجه بیشتر به فرزند پسر را فراهم می‌کند و در نتیجه فرزندان دختر قربانی تفکرات و نگرش‌های غلط می‌شوند.
 
حسین بانکی روانشناس درباره آسیب‌های اجتماعی تبعیض بین فرزندان گفت: تبعیض بین فرزندان ریشه در فرهنگ و موقعیت خانواده‌ها دارد و ممکن است در همه خانواده‌ها وجود نداشته باشد، در جوامع سنتی این مسئله بیشتر به شکل تبعیض جنسیتی نمود پیدا می‌کند و در بعضی موارد برخی فرزندان به دلیل داشتن هوش و استعداد یا توانایی‌های فردی، بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرند.  
 
وی افزود: آثار و آسیب‌های رفتارهای تبعیض آمیز درجایی بسیار پرخطر می‌شود که حس حسادت و تنفر را بین فرزندان خانواده به وجود می آورد و همین مسئله زمینه‌های بروز آسیب جدی‌تر را فراهم می‌کند.  
 
وی اضافه کرد: در خانواده‌هایی که دارای چنین طرز فکری هستند اغلب تمایل دارند ویژگی‌های شخصیتی مثبت را به فرزند مورد علاقه خود نسبت دهند و این کار را در مورد فرزندان دیگر خود انجام نمی‌دهند و این مسئله حس سرخوردگی و حقارت را به بار می‌آورد. 

رفتارهای تبعیض آمیز اغلب به شکل غیرارادی از والدین بروز می‌کند و پدر و مادرها از تبعات آن آگاه نیستند. روانشناسان معتقدند، بهترین راه غلبه به این مسئله این است که والدین حد تعادل را در محبت کردن بین فرزندان خود رعایت کنند
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات