رئیس انجمن آترواسکلروز ایران، بالاترین و گرانترین هزینه های جراحی قلب را مربوط به تعویض دریچه های آئورت و پیوند عروق کرونر دانست و گفت: ممکن است هزینه برخی از اعمال جراحی قلب تا 100 میلیون تومان هم برسد اما اگر بیمار بخواهد همین جراحی ها را در خارج از کشور انجام دهد، می بایست حداقل 5 تا 10 برابر هزینه کند.
به گزارش مهر، دکتر مسعود قاسمی اظهارداشت: در گذشته فقط تکنیکهای جراحی باز برای بیماریهای قلبی انجام می شد اما امروزه با توجه به پیشرفت علم پزشکی، جراحی قلب به صورت باز و بسته انجام می شود که در این بین، تعویض دریچه قلب و گذاشتن باطری، از جمله جراحی های بسته است که انجام می شود.
این متخصص قلب و عروق با اشاره به انجام عمل تعویض دریچه آئورت و کار گذاشتن باطری های چند منظوره قلب، اظهارداشت: این قبیل اعمال جراحی و پیوند عروق کرونر، از جمله جراحی های بسته است که ممکن است بالای 100 میلیون هزینه داشته باشد.
قاسمی در ارتباط با انجام این قبیل جراحی ها در خارج از کشور، تاکید کرد: این موضوع باید برای همه روشن شود که هزینه این قبیل جراحی ها در خارج از کشور، حداقل بین 5 تا 10 برابر پولی است که بیمار در داخل کشور هزینه می کند.
رئیس شانزدهمین کنگره تازه های قلب و عروق در ادامه به موضوع دستمزدهای جراحان کشور اشاره کرد و افزود: آنچه را پزشکان ما دریافت می کنند، خیلی کمتر از دستمزد پزشکان در کشورهای منطقه است.
قاسمی با اشاره به اینکه دریافت های خارج از شمول قانونی را نباید به دستمزد پزشکان و جراحان تعمیم داد، گفت: دریافت های مستقل از بیمار، در شان جامعه پزشکی نیست.
وی با تاکید بر اصلاح تعرفه های K جراحی به منظور واقعی شدن دستمزدهای جراحان، افزود: دریافتی پزشکان هنوز با استانداردها، فاصله دارد اما این به معنای بالا رفتن دستمزدهای پزشکی نیست. بلکه، می بایست این افزایش دستمزدها و تعرفه ها از طریق بیمه ها تامین شود تا هزینه ای متوجه بیماران و مردم نشود.