سازمان جهانی بهداشت (WHO) در گزارش جدیدی اعلام کرد: هر 40 ثانیه یک نفر در جهان به دلیل خودکشی جان خود را از دست میدهد.
به گزارش ایسنا، در این گزارش آمده است: خودکشی یکی از مشکلات اصلی در حوزه بهداشت عمومی است که اغلب اطلاعاتی از آن منتشر نمیشود. سازمان جهانی بهداشت بر آن است تا با اجرای برنامههایی آمار خودکشی را تا سال 2020 میلادی حدود 10 درصد کاهش دهد اما این سازمان هشدار داده که در حال حاضر تنها 28 کشور جهان دارای استراتژی ملی برای پیشگیری از خودکشی هستند.
کارشناسان این سازمان معتقدند لازم است آموزشهای گستردهتر برای جلوگیری از وقوع موارد بیشتر خودکشی در مدارس ارائه شوند.
سازمان جهانی بهداشت در گزارش جدید خود با تحلیل دادهها و تحقیقات 10 ساله انجام شده در مورد خودکشی در سراسر جهان اعلام کرده است: هر سال حدود 800 هزار نفر بواسطه خودکشی جان خود را از دست میدهند. همچنین خودکشی دومین عامل اصلی مرگ و میر در جوانان 15 تا 29 ساله است و در عین حال افراد بالای 70 سال بیشتر تمایل به خودکشی دارند.
این گزارش میافزاید: سه چهارم مرگ و میرهای ناشی از خودکشی در کشورهای با درآمد پایین و متوسط اتفاق میافتند. به علاوه در کشورهای ثروتمندتر، مردان سه برابر زنان به دلیل خودکشی جان خود را از دست میدهند.
مارگارت چان»، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: این گزارش حاکی از ضرورت در نظر گرفتن اقدامی جدی برای کنترل این مشکل بزرگ در حوزه سلامت عمومی است که سالها در پوشش تابو به درستی مطرح و رسیدگی نشده است.
به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری بیبیسی، افکار و عقاید بدبینانهای که نسبت به اختلالهای روانی و مبتلایان به آنها وجود دارند، بیماران را از مراجعه به مشاوران و روانپزشکان و دریافت کمک از آنان برحذر میدارد و در نتیجه مبتلایان به این اختلالات، خودکشی را به عنوان تنها راهحل برای رهایی از مشکلاتشان انتخاب میکنند.