از مصاحبه فارس تا گاف جهان‏نیوز

با این تفاسیر باید پرسید سایت جهان چگونه با رئیس فدراسیون جهاین جودو گفت و گوی اختصاصی ترتیب داده و پای خبرنگاری را وسط کشیده که می‏تواند منتقد یکی از مسئولان متخلف فدراسیون جودو باشد؟! از سویی دیگر باید پرسید، چگونه اقدام رئیس سابق فدراسیون جودو عجولانه تشخیص داده می‏شود؟! آیا رضوی می بایست در آن مقطع که مینوکده حاضر به کناره گیری از مسئولیتش نیز نبود، برایش به واسطه قضاوت برای نماینده اسرائیل برابر دوربین‏های جهان، لوح تقدیر ارسال می‎کرد؟!
کد خبر: ۴۷۰۳۹
|
۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۲ 09 May 2009
|
5594 بازدید
|
۲
نامه‏نگاری یک چهره داخلی به فدراسیون جهانی جودو مسئله‏ای بود که نخستین بار توسط تابناک از آن پرده بر‏داری شد و از آن زمان تاکنون همگان به دنبال عوامل درگیر در این موضوع هستند که بی شک متهم به وطن‏فروشی هستند، چرا که با چنین حرکت‏هایی زمینه را برای محکومیت و محرومیت ایران پیرامون بحث عدم به رسمیت شناختن رژیم اشغالگر اسرائیل فراهم ساخته‏اند اما در گیر و دار مسائل به وجود آمده، هرکس دیگری را متهم به چنین اعمالی می‏کند.

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک، پس از اتفاقات به وقوع پیوسته پیرامون قضاوت داور ایرانی در صحنه المپیک برای جودوکای رژیم غاصب اسرائیل، شخصی از ایران به فدراسیون جهانی شکایت کرد که در پی این مسئله فدراسیون جهانی جودو، مسئولان ایران برای ادای توضیحات در این خصوص دعوت کرد.
در شرایطی که مسئولان فدراسیون جهانی جودو، عنوان کرده بودند در سياست‌هاي فدراسيون جهاني محروميتي براي ايران وجود ندارد و به نوعی از کنار عدم رقابت آرش میراسماعیلی برابر نماینده رژیم اسرائیل و همچنین محرومیت مینوکده به واسطه قضاوت برای نماینده این رژیم گذشته بودند، برخی کاسه داغ‏تر از آش شده و برای آنکه خود را مجدد به ورزش کشور وصله بزنند، شرایط را به گونه‏ای جلوه دادند که ایران در آستانه محرومیت جدی در ورزش هستند، حال آنکه امکان تماس با فدراسیون جهانی جودو، چندان دور از دسترس رسانه‏ها نیست.

در همین چهارچوب لري فارس با ساكلي رئیس دفتر رئیس فدراسیون جهانی جودو گفت و گویی انجام داد که او نیز با تاييد جلسه روز 14 مي درباره رسيدگي به مسئله مينوكده، رئيس اسبق كميته داوران ايران كه به دليل قضاوت مبارزه نمايندگان رژيم صهيونيستي از سمت خود عزل شد، اظهار داشت: در سياست‌هاي جهاني، محروميتي درمورد اين پرونده وجود ندارد. دستور اكيد وايزر، رئيس جهاني است تا تحت هر شرايطي اين موضوع به بهترين شكل حل شود. جودو ايران تحت هر شرايطي و با هر حكمي كه در انتهاي اين پرونده صادر شود، به كارش ادامه مي دهد؛ حتي اگر فدراسيون جهاني به صورت مطلق به حقانيت مينوكده راي بدهد. اين پرونده در نهايت مثل ديگر پرونده ها، به نتيجه مي رسد و قرار نيست متهم اين ماجرا به بدترين شكل مجازات شود.

مسئول دفتر رئيس فدراسيون جهاني در این خصوص به نکته جالبی اشاره کرده و تاكيد كرد: درخشان مسئول پيگيري اين پرونده است؛ اما اين مسئله بدين معني نيست كه شخص ديگري را به رسميت نشناسيم و حرف هاي آنها را نشنويم.

با این گفته رئیس دفتر ویزر در واقع رئیس اسبق فدراسیون جودو ایران در حال پیگیری پرونده‏ای است که علیه ایران تنظیم شده است و می‏توانست حتی به محرومیت ایران منجر شود!

وي افزود: مشخص شدن دو نكته براي فدراسيون جهاني تا قبل از برگزاري اين جلسه بسيار مهم است؛ يكي اينكه استعفاي رئيس قبلي فدراسيون ايران با ارسال مدارك، براي ما محرز شود. اگر ديگر در ايران سمتي ندارد، نامه‌هاي الكترونيكي كه تا كنون در اين زمينه به دست ما رسيده، ارزشي ندارد. رئيس جديد بايد مذاكرات تازه اي را انجام دهد تا جلسه آينده شكل رسمي به خود بگيرد. دوم اينكه اگر در تاريخ اعلام شده به فدراسيون ايران، مينوكده، وكيلش و مقامات فدراسيون حضور پيدا نكنند؛ بدين معني است كه حكم ما را صادر نشده، پذيرفته اند. همه نفرات دعوت شده بايد در جلسه حاضر شده و به هيچ وجه اين جلسه قابل تمديد نيست.

وي خاطر نشان ساخت: مشكلي كه به خاطر ماجراي مينوكده براي جودو ايران به وجود آمده، موضوعي سياسي نيست. هرگز دوست نداريم از اين نام در نامه هاي خود استفاده كنيم. تا حد امكان مي كوشيم خوش بين بوده و با ديپلماسي اين مشكل را حل كنيم. نامه‌اي در حمايت از مينوكده به فدراسيون جهاني ارسال نشده؛ ‌اما مداركي كه داريم ما را مجاب مي كند كه از ايشان حمايت كنيم. هيچ نامه غيررسمي برايمان فرستاده نشده است. هرچه در دست است؛ كاملاً رسمي است.

او البته مسائل جالب تری را نیز ذکر می‏کند که نشان از ناآگاهی‏اش از مسائل داخلی ایران دارد: تصور نمي كنم كوچكترين محروميتي براي مينوكده وجود داشته باشد و فدراسيون جهاني اطمينان دارد كه در آينده، مثل هميشه در فدراسيون ايران به كارش ادامه مي دهد! اميدوارم مقامات ايراني هم به اندازه ما در اين زمينه خوشبين باشند!

در واقع با این گفته مینوکده، اصلاً محروم نشده و باید در مسابقات مختلف همچون گذشته شکرت کند که قطعاً حتی اگر جودو ایران محورم شود، در این خصوص کوتاه نخواهد آمد.

ساركلي درباره ارسال تقديرنامه هاي ميراسماعيلي به دليل عدم حضور در المپيك آتن به دليل مبارزه با رژيم صهيونيستي، اظهار داشت: قضيه او مسئله تازه اي براي ما نيست و تصور مي كنم حل شده است. مگر اينكه كساني در ايران بر تداوم پيگيري اين مسئله تاكيد داشته باشند. فدراسيون جهاني اقتدار لازم را براي تصميم گيري درباره مسائل مختلف دارد و نيازي به پيگيري نيروهاي خارجي نيست.
با این تفاسیر خطر چندانی جودو ایران را نباید تهدید کند اما جهان‏نیوز در گفت‏ و گویی اختصاصی با رئيس فدراسيون جهاني مشخص ساخت که اوضاع جودو ایران خیلی خراب است و امکان دارد، جودو ایران نابود شود!

ویزر به جهان گفت: يك خبرنگار زن ايراني با ما تماس گرفته است و تلاش مي كند مسئله محروميت ايران را پيچيده تر كند. ماريوس ال-ويزر، رئيس فدراسيون جهاني جودو در گفتگوي اختصاصي با گروه ورزشي جهان با اشاره به موضوع داوري داور ايراني براي نماينده اسرائيل گفت: اين مسئله بايد بررسي شود و ما در اين مورد با حضور نمايندگان ايران و نماينده كميته داوران اين موضوع را مورد بررسي قرار مي دهيم.

رئيس رومانيايي فدراسيون جهاني ادامه داد: ما بايد جوانب مختلف اين موضوع را بسنجيم، هنوز هم تصميمي در اين مورد اتخاذ نشده است و تصميمات در جلسه مجارستان اخذ مي شود.

وي در ادامه گفت: زني كه خود را خبرنگار يك سايت ايراني معرفي مي كند بارها با ما تماس گرفته است و اعلام مي كند داور ايراني هنوز بر سركار خود نيامده است، من تعجب مي كنم كه اين ايراني چنين كاري انجام بدهد كه منجر به محروميت كشورش شود، ولي هر چيزي كه هست بايد در جلسه 14 مي مورد بررسي قرار گيرد.

جهان نیوز خاتمه این خبر می‏آورد: محمد رضا مينوكده، داور ايراني و رئيس كميته داوران فدراسيون جودو ايران در المپيك پكن به طور ناخواسته رقابت يك جودوكاي اسرائيلي را قضاوت كرد و در ادامه با انتشار اين خبر رئيس فدراسيون در اقدامي عجولانه او را از تمامي سمت‌ها بركنار نمود! همين مسئله باعث شد فدراسيون جهاني جودو ايران را در معرض 5 سال محروميت از تمامي فعاليت هاي بين المللي قرار دهد! با اينكه قرار است در جلسه چهاردهم مي در بوداپست ايران از مواضع خود دفاع كند عجيب است كه چرا يك زن ايراني كه خود را خبرنگار معرفي كرده است برخلاف منافع ملي براي پيچيده تر كردن اين قائله تلاش مي كند!

پس از درج این دو گفت و گو مجدداً با رئیس دفتر رئیس فدراسیون جهانی جودو تماس گرفته شد که وی تاکید کرد، تلفن ویزر نزد وی است و با این تفاسیر اصولاً رئیسش تا دو هفته آینده نمی‏تواند جواب هیچ تلفنی را بدهد!

با این تفاسیر باید پرسید سایت جهان چگونه با رئیس فدراسیون جهاین جودو گفت و گوی اختصاصی ترتیب داده و پای خبرنگاری را وسط کشیده که می‏تواند منتقد یکی از مسئولان متخلف فدراسیون جودو باشد؟!

از سویی دیگر باید پرسید، چگونه اقدام رئیس سابق فدراسیون جودو عجولانه تشخیص داده می‏شود؟! آیا رضوی می بایست در آن مقطع که مینوکده حاضر به کناره گیری از مسئولیتش نیز نبود، برایش به واسطه قضاوت برای نماینده اسرائیل برابر دوربین‏های جهان، لوح تقدیر ارسال می‎کرد؟!

امیدواریم این سایت محترم با انتشار فایل صوتی گفت و گوی خود با رئیس فدراسیون جهانی جودو، نشان دهد در این مورد، رئیس دفتر رئیس فدراسیون جهانی دروغ می‏گوید و احیاناً همکارانمان گافی به این بزرگی نداده‏اند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
jrdfqrxt
|
Netherlands
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۱
20
ixplxlhm
|
Netherlands
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۳/۲۱
20
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟