ترکیه طرحی برای کمک به اقتصاد یونان پیشنهاد کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، احمد داود اوغلو نخست وزیر ترکیه اعلام کرد این کشور برای کمک به یونان در مبارزه با بحران مالی آمادگی دارد.
داود اوغلو گفت:«برای کمک به یونان و همکاری در زمینه های گردشگری، انرژی و تجارت آماده هستیم. هیئتی از ترکیه به یونان سفر خواهد کرد تا راههای همکاری بین دو کشور را بررسی کند.»
با توجه به کشمکش های تاریخی بین ترکیه و یونان این پیشنهاد آنکارا به آتن تردید برانگیز است. بعضی از ناظران معتقدند ترکیه بر این باور است که فرصتی تاریخی برای نابود کردن اقتصاد یونان به دست آورده است.
شماری از اعضای مجلس ترکیه از دولت خواستند یک میلیارد و ششصد میلیون دلار به یونان تسهیلات بدون بهره پرداخت کند تا این کشور بتواند بدهی هایش به بانک مرکزی اروپا و صندوق بین المللی پول پرداخت کند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.