در این مدت تولید انواع این محصولات در پیشرو دیزل آسیا با رشد 500 درصدی از یک دستگاه در تیر 1393 به شش دستگاه افزایش یافت.
تولید انواع مینی‌بوس و میدل‌باس در کشور 121.7 درصد افزایش یافت.
به گزارش ایسنا، براساس جدیدترین آمارهای رسمی تولید انواع مینی‌بوس و میدل‌باس در کشور در تیر ماه امسال با رشد 121.7 درصدی از 23 دستگاه در تیر 1393 به 51 دستگاه افزایش یافت.
تیرماه امسال تولید انواع مینی‌بوس و میدل‌باس در ایران خودرو دیزل از صفر دستگاه در تیر 1393 به 35 دستگاه افزایش یافت.
در این مدت تولید انواع این محصولات در پیشرو دیزل آسیا با رشد 500 درصدی از یک دستگاه در تیر 1393 به شش دستگاه افزایش یافت.
تیر ماه امسال تولید انواع مینی‌بوس و میدل‌باس در هوراند خودرو دیزل با افت 33.3 درصدی از شش دستگاه در تیر 1393 به چهار دستگاه کاهش یافت.
در این مدت تولید انواع این محصولات در گروه بهمن نیز با کاهش 83.3 درصدی از شش دستگاه در تیر 1393 به یک دستگاه کاهش یافت.
تیر ماه امسال تولید انواع مینی‌بوس و میدل‌باس در آکیا دویچ با افت 50 درصدی از 10 دستگاه در تیر 1393 به پنج دستگاه کاهش یافت.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین