برگزاری دومین دوره حراج ملی آثار هنری در تهران

دومین دوره حراج ملی آثار هنری جمعه شب در مرکز همایش های بین المللی «رایزن» تهران برگزار شد که رقم فروش این حراج بیش از 49 میلیارد ریال اعلام شده است.
کد خبر: ۵۳۷۹۶۴
|
۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۶:۴۵ 10 October 2015
|
3776 بازدید
|
۱
دومین دوره حراج ملی آثار هنری جمعه شب در مرکز همایش های بین المللی «رایزن» تهران برگزار شد که رقم فروش این حراج بیش از 49 میلیارد ریال اعلام شده است.

به گزارش ایرنا، در این دوره از حراج ملی آثار هنری که به مجری گری اتیلا پسیانی هنرمند معروف سینمای ایران برگزار شد، 76 اثر از هنرمندان سنتی در رشته های مختلف خوشنویسی، نقاشی، نقاشی خط، مینیاتور، فرش دستباف ، مینیاتور سوخت چرم، نقاشی پشت شیشه، تذهیب، تخشیب و نقاشی سقاخانه ای در تالار فردوسی مرکز همایش های رایزن برای فروش عرضه شده است.

با توجه به ارزش زیاد بسیاری از آثار عرضه شده در این رویداد و اهمیت آشنایی مردم با تولیدات فرهنگی کشور، متولیان برگزاری حراج ملی دو روز پیش از آغاز آن، از ساعت 10 تا 21 فرصت دیدار از آثار این حراج را برای علاقه مندان فراهم کرده بودند و جمعه شب نیز حراج ملی با 76 اثر آغاز شد.
دومین دوره حراج ملی هنرهای سنتی نیز روز گذشته و قبل از برگزاری این حراج رونمایی شده بود.
این دوره از حراج با حضور علاقمندان داخلی و خارجی به هنر سنتی ایران، مجموعه داران و موزه داران در یک مزایده آزاد و بر مبنای رقم نهایی چکش خورده و به فروش رسید.

در دومین دوره حراج ملی آثار هنری نمایندگانی از 10 کشور از جمله ترکیه ، قطر و اردن حضور داشتند.
آثار یاد شده شامل 14 اثر خوشنویسی از هنرمندان مطرح این حوزه از جمله از میرعماد حسنی خوشنویس شهیر قرن دهم و هنرمندان معاصر همچون غلامحسین امیرخانی، یدالله کابلی، احمد فلسفی، علیرضا عباسی و محمد احصایی است.

در حوزه مینیاتور نیز آثاری از کمال الدین بهزاد مینیاتوریست مشهور قرن دهم، در کنار هنرمندان هم روزگار ما از جمله حسین بهزاد، محمود فرشچیان، محمد خزائی، امیر هوشنگ حری زاده و حسین خطایی برای فروش عرضه شد.

افزون بر این نام هنرمندان برجسته دیگر رشته های هنری نیز در میان صاحبان آثار به نمایش درآمده دیده می شد؛ یک اثر از آیدین آغداشلو نقاش معاصر مطرح، یک اثر نقاشی خط از محمود زنده رودی و یک اثر نقاشی خط هم از رضا مافی هنرمندان مطرح در این عرصه میان آثاری است که در دومین حراج ملی هنرهای سنتی عرضه شد.

همچنین آثار حجمی مانند جام مینا نقره ای از شکرالله صنیع زاده، قلم زنی نقره از محمدعلی حیدری و قالیچه پولونز از حمید کاظم زاده نیز در میان آثار یاد شده قرار داشته است.

به گفته برگزار کنندگان دومین دوره حراج ملی هنرهای سنتی، داوران معتمد میراث فرهنگی اصالت این آثار را که بعضی بدون امضای هنرمند بوده است را بررسی و تایید کرده اند.همچنین شماری از مقامات دیپلماتیک خارجی مستقر در تهران، علاقمندان و کارشناسان هنر ایرانی نیز دیروز مهمان این نمایشگاه بودند.

برپایه این گزارش در دومین دوره حراج ملی هنرهای سنتی کشورکه آثاری ازهنرمندان برجسته ای نظیر محمود فرشچیان، آیدین آغداشلو، کمال الدین بهزاد، قوللر آغاسی، میرعماد، هروی و میرزاآقا امامی برای فروش به نمایش در آمد. در دورمین دوره حراج ملی 68 اثر از مجموع 76 اثر ارایه شده به ارزش بیش از 49 میلیارد ریال به فروش رفت.

گرانترین اثر هنری مربوط به اثر استاد محمود فرشچیان به ارزش 550 میلیون تومان و کمترین اثر به بهای هفت میلیون تومان اثر «نقاشی خط» مهرداد فلاح فروخته شد.

در دومین دوره حراج ملی، بیشتر نگاه ها به سوی آثار جدید و از هنرمندان معاصر بوده است. برای نمونه اثر سوخت چرم میرزاآقا امامی از هنرمدان دوره قاجاریه 750 میلیون تومان قیمت پایه آن اعلام شده بود که فروخته نشد.

قیمت پایه یک اثر مینیاتور استاد محمود فرشچیان نیز350 میلیون تومان اعلام شده بود. تابلوی نقاشی آیدین آغداشلو 150 میلیون تومان و یک اثر مینیاتور کمال الدین بهزاد نیز 100 میلیون تومان قیمت گذاری شد.

در این حراج دو اثر از حسین قوللر آغاسی با قیمت های پایه 50 و 80 میلیون تومان عرضه شده است. همچنین یک اثر از فتح الله قوللر آغاسی نیز 70 میلیون تومان قیمت گذاشته است.
از میرعماد و میرعلی هروی نیز هر کدام یک اثر در این حراج ارایه شد که تابلوی خوشنویسی میرعماد 40 میلیون تومان و تابلوی خوشنویسی میرعلی هروی 30 میلیون تومان قیمت پایه دارند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱
Alex
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۸
1
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟