نائب رئیس اول کمیسیون کشاورزی گفت: در حال حاضر حدود 800 هزار حلقه چاه وجود دارد که 400 هزار حلقه آن مجاز و مابقی غیرمجاز است.
نائب رئیس اول کمیسیون کشاورزی گفت: در حال حاضر حدود 800 هزار حلقه چاه وجود دارد که 400 هزار حلقه آن مجاز و مابقی غیرمجاز است.
محمدتقی توکلی نایب رئیس اول کمیسیون کشاورزی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص چاه‌های غیرمجاز گفت: در حال حاضر حدود 800 هزار حلقه چاه وجود دارد که 400 هزار حلقه آن مجاز و مابقی غیرمجاز است و سالانه حدود 12 میلیارد مترمکعب آب از چاه‌های مجاز و غیرمجاز مازاد برداشت شده که در نهایت این امر موجب کاهش سطح سفره‌‌های آب‌های زیرزمینی می‌شود.
وی افزود: در واقع از طریق طرح تعادل‌بخشی وزارت نیرو قرار است چاه‌های مجاز به کنتورهای حجمی مجهز شود تا برداشت آنها کنترل شود و چاه غیرمجاز هم با همکاری دادگستری و دادستان شهرستان‌ها پلمپ شود.
توکلی در ادامه گفت: تا قبل از سال 85 تنها 150 حلقه چاه غیرمجاز احداث شده و مابقی چاه‌های غیرمجاز بعد از سال 85 احداث شده‌اند و از طرفی این امر مرتب در حال پیگیری است اما به خاطر اینکه آب تأثیر بسزایی در کشاورزی و اقتصاد دارد به شیوه‌های مختلف برداشت بی‌رویه صورت می‌گیرد.
نائب رئیس اول کمیسیون کشاورزی تصریح کرد: کشاورزان برای افزایش تولید بیش از ظرفیت مجاز چاه‌ها برداشت را انجام می‌دهند و حال باید معضل بحران آب را حل کنیم تا با افزایش بهره‌وری و کارایی آب از بحران‌هایی که در رابطه با نوسانات اقلیمی است بتوانیم عبور کنیم.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین