زلزله در پایتخت موجب مرگ چند تهرانی می‌شود

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: مطالعات انجام‌شده برای تهران نشان می‌دهد اگر در روز، زلزله اتفاق افتد، یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در یک لحظه، جان خود را از دست می‌دهند.
کد خبر: ۵۵۷۰۹۲
|
۰۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۹ 28 December 2015
|
10030 بازدید
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: مطالعات انجام‌شده برای تهران نشان می‌دهد اگر در روز، زلزله اتفاق افتد، یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در یک لحظه، جان خود را از دست می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری فارس، اسماعیل نجار معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران امروز در مراسم افتتاح مدرسه خیرساز مرحومه بدری برهانی در منطقه 8 تهران در سخنانی با اشاره به اینکه کشور ما بسیار آسیب‌پذیر است، اظهارداشت: بم 12 ثانیه لرزید و حاصل آن این بود که 34 هزار نفر جان خود را از دست دادند، 19 هزار نفر مجروح شدند و خسارت آشکار 12 ثانیه لرزیدن، 2 هزار و 100 میلیارد تومان با ارزش سال 82 بود.

وی ادامه داد: مهمترین جاهایی که باید ایمن شود مراکز جمعیتی و مهمترین آن مدارس است.

نجار افزود: مطالعات انجام شده برای تهران نشان می‌دهد که اگر در روز، زلزله بیاید یک میلیون و 800 هزار نفر در آن واحد جان خود را از دست می‌دهند و در شب کمی کمتر است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اختصاص بودجه برای بازسازی مدارس کشور تصریح کرد: 4 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای بازسازی مدارس اختصاص داده شده است تا بتوانیم مراکز آموزشی، دانشگاهی و مساجد را ایمن کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اولین امدادگر و نجات دهنده را کسانی می‌دانیم که عضوی از اعضای خانواده هستند و در حادثه سالم مانده‌اند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟