عربستان بدنبال ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی است

رییس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی با محکوم کردن جنایت عربستان در اعدام آیت الله نمر روحانی برجسته شیعی گفت: عربستان دچار جنون سیاسی شده است و با این اقدامات به دنبال ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی است.
کد خبر: ۵۵۸۵۷۰
|
۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۲ 04 January 2016
|
3368 بازدید
عابد فتاحی افزود: ما نمایندگان اهل سنت مجلس شورای اسلامی این جنایت هولناک، اقدام غیر اسلامی، غیر اخلاقی و غیر دینی را محکوم می کنیم و معتقدیم عربستان با این اقدام به اسلام و کشورهای مسلمان سیلی زد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ وی با طرح این سوال که آیا آنها از رسول اکرم(ص) شرم نمی کنند؟، یادآور شد: دولت سعودی با این اقدامات ثابت کرد که نه به آیه های قرآن عمل می کند و نه طبق شریعت جلو می رود.

رییس فراکسیون اهل سنت مجلس، حمایت از گروه های تکفیری در سوریه، حمله به مردم بی دفاع یمن، فرستادن نیروهای ویژه به بحرین و همچنین فاجعه منا را از جمله اقدامات خصمانه سعودی ها دانست و تاکید کرد: عربستان در باتلاق سیاسی خاورمیانه کاملا گیر کرده است و تلاش می کند شیعه و سنی را به جان هم بیندازد.

فتاحی افزود: از سوی دیگر عربستان از مورد توجه قرارداشتن ایران در منطقه احساس حقارت می کند و نمی تواند برجسته بودن این کشور تاریخ ساز را تحمل کند.

وی ادامه داد: مهم ترین دلیل این مساله حضور رهبری فرزانه است که میان شیعه و سنی فرقی نمی گذارند.

وی با تاکید بر این که اهل سنت و شیعه باید وحدت خود را حفظ کنند، یادآور شد: عربستان بدنبال تفرقه میان شیعه و سنی است، ما با حفظ وحدت مشت محکمی به آنان می زنیم و قدرتمان را افزایش می دهیم.

به گزارش ایرنا، شهید شیخ نمر یکی از برجسته ترین زندانیان سیاسی عربستان است که در 23 مهر 1393 به اتهام انتقاد از حکومت عربستان به اعدام محکوم شد.

وزارت کشور عربستان روز گذشته (شنبه) با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که 47 نفر محکوم به جرایم امنیتی در 12 منطقه عربستان اعدام شدند که در میان فهرست اسامی اعدام شدگان شهید شیخ نمر باقر النمر روحانی برجسته و رهبر شیعیان عربستان نیز قرار داشت.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟