هشدار پليس فتا درباره استفاده از فضاي مجازي

رئيس پليس فتاي تهران بزرگ به ضرورت تدريس فضاي مجازي در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: بچه ها و حتي والدين بايد آسيب هاي مربوط به اين فضا را بشناسند.
کد خبر: ۵۵۹۲۵۰
|
۱۷ دی ۱۳۹۴ - ۰۱:۳۵ 07 January 2016
|
8776 بازدید
رئيس پليس فتاي تهران بزرگ به ضرورت تدريس فضاي مجازي در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: بچه ها و حتي والدين بايد آسيب هاي مربوط به اين فضا را بشناسند.

به گزارش صدا و سيما، محمدمهدي کاکوان در برنامه تيتر امشب شبکه خبر سيما که به موضوع مراقبت هاي لازم در برابر ترفندهاي کلاهبرداران در فضاي مجازي اختصاص داشت افزود: فضاي مجازي خوبي هاي زيادي دارد از جمله اينکه سرعت در آن است و اطلاعات بسيار خوبي رد و بدل مي شود اما بايد ياد بگيريم که چطور از آن استفاده کنيم.

وي گفت: فرهنگ استفاده از فضاي مجازي بايد آموزش داده شود تا از اين فضا به خوبي استفاده شود.

رئيس پليس فتاي تهران بزرگ در رونمايي از پرونده کلاهبرداري در فضاي مجازي افزود: در دو هفته گذشته پرونده اي داشتيم که در آن متوجه شديم فردي با هک کردن 9 نفر و حدس زدن رمز دوم آنها کلاهبرداري کرده است.

کاکوان گفت: متهم دستگير شد و متوجه شديم که وي براي استفاده از شماره کارت هاي افراد هک شده رمز دوم آنها را از شماره هاي ساده اي که معمولاً افراد انتخاب مي کنند حدس زده بود و اين در حالي بود که يکي از اين مال باختگان کارمند بانک بود.

وي افزود: حتماً مردم بايد دقت داشته باشند که در اين موارد رمزي را براي حساب ها و کارت هاي بانکي خود انتخاب کنند که قابل حدس زدن نباشد.

کاکوان همچنين در رابطه با گوشي هاي هوشمند هم گفت: اين گوشي ها با توجه به قابليت هايي که دارند و حضور هکرها بايد از طريق کاربران و مردم هوشمندانه استفاده شود و توصيه مي شود در اين زمينه از هر سايتي دانلود صورت نگيرد زيرا با هک کردن گوشي اختيار گوشي به دست هکر مي افتد.

رئيس پليس فتاي تهران بزرگ افزود: از اين رو توصيه مي شود گوشي همراه هوشمند خود را به اتاق خواب نبريد زيرا اين امکان وجود دارد که در هر زمان که هکر اراده کند مي تواند از اين گوشي براي گرفتن عکس، فيلم و حتي صدا استفاده کند.

کاکوان همچنين به موضوع عکس ها و انتشار آن در فضاي مجازي اشاره کرد و گفت: پرونده هايي در اين زمينه است که در مجموع نشان دهنده آن است که در اين فضا آسيب هاي فراواني وجود دارد اما چنانچه والدين با فرزندان خود دوست باشند از اين آسيب ها کاسته خواهد شد.

روح الله مؤمني نسب کارشناس فضاي مجازي نيز در اين برنامه به تأثير گوشي هاي موبايل هوشمند در زندگي امروزي اشاره کرد و گفت: بايد تأسف خورد کالايي که اين قدر در زندگي اثرگذار است 90 درصدش به صورت قاچاق وارد کشور مي شود و 10 درصد آن نيز به صورت فله اي است به طوري که کنترلي روي آن نيست.

مؤمني نسب افزود: توصيه مي شود که براي نرم افزارها از شبکه هاي موبايل ايراني استفاده شود زيرا در اين صورت اگر فرد هک شود پليس به سرعت مي تواند هکر را پيدا کند چون سرور آن در داخل کشور قرار دارد.

وي گفت: با استفاده نرم افزارهاي شبکه هاي موبايل ايراني گردش اطلاعات شما از کشور خارج نخواهد شد و در اين صورت است که امنيت اطلاعات بيشتر خواهد بود.

اين کارشناس افزود: نکته ديگر اينکه در اين شبکه ها واسطه هايي که شما را به اينترنت وصل مي کنند و به ضرورت از اطلاعات شما کپي مي گيرند در داخل کشور به مراتب کمتر از سرورهايي است که محل آن خارج از کشور است.

مؤمني نسب گفت: بايد در زمينه فضاي مجازي دقت کنيم که در حقيقت مصرف کنيم نه اينکه مصرف شويم به اين معنا که به اعتياد در اين زمينه دچار شويم.
وي با تأکيد بر اينکه از محصولات ايراني استفاده شود گفت: از محصولات خوب هم بايد به خوبي استفاده شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟